CDA’er doet grote onthulling: ‘Mark Rutte gestalkt door prinses Mabel’
Connect with us

Meest bekeken

CDA’er doet grote onthulling: ‘Mark Rutte gestalkt door prinses Mabel’

Prinses Mabel en minister-president Mark Rutte zijn twee van Nederlands meest vooraanstaande vrijgezellen. Ze kennen elkaar ook heel goed.

Prinses Mabel en Mark Rutte kennen elkaar al sinds hun studententijd. Toen waren ze samen actief lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Dat ze meer dan goede vrienden zijn doet vaker de ronde, toch werden nog nooit foto’s van de twee genomen.

Recent verscheen het boek ‘Tand des tijds – Het CDA in de nieuwe eeuw’ van historicus en CDA’er Pieter Gerrit Kroeger. Als we hem mogen geloven, dan is er iets aan van die geruchten. Zij vertoonde volgens bronnen van Kroeger namelijk hardnekkig stalkingsgedrag.

“Ze verscheen onaangekondigd bij ons congres en eiste op hoge toon dat zij in het hotel naar de kamer van Mark Rutte werd gebracht. Wij zijn daar letterlijk voor gaan liggen, want ze was zo stoned als een garnaal en volstrekt onhandelbaar”, citeert Privé het boek.

Meest bekeken

Horecaondernemers zijn er helemaal klaar mee en openen massaal a.s dinsdag

Horecaondernemers zijn het zat en willen hun terrassen openen. De versoepelingen die afgelopen dinsdagavond bekend werden gemaakt tijdens de coronapersconferentie vielen bij veel horecaondernemers niet in goede aarde.

Zij vinden dat een open terras, in de frisse buitenlucht en volgens de coronaregels, prima moet kunnen.

2 maart
Eerder werd door verschillende horeca in Nederland al naar buiten gebracht dat de deuren op 17 januari open zouden gaan.

Dit gebeurde niet, waardoor veel mensen verwachten dat ook de plannen voor 2 maart niet doorgezet worden.

Woordvoerder Johan de Vos is echter zelfverzekerd dat er deze keer wel daad bij het woord gevoegd gaat worden.

“Dat kwam omdat destijds ‘code zwart’ dreigde te ontstaan in de zorg”, vertelde hij aan Omroep Brabant.

Dit keer is het anders: “Er moet iets gebeuren en alle collega’s in Nederland zijn welkom om zich aan te sluiten.”

Geen gevaar
Veel horecaondernemers zijn de wanhoop nabij, aangezien zij hun deuren al maandenlang niet kunnen openen.

Ook wordt er volgens De Vos door het kabinet slecht gecommuniceerd met de horeca in Nederland. “Zeker na het zien van de beelden van afgelopen weekend en de afgelopen dagen.

Amper tot geen handhaving, maar wel volle parken door het hele land”, legt hij uit. “Wij weten zeker dat we veilig en verantwoord onze zaken kunnen openen. Om te beginnen buiten met de terrassen. Uiteraard wel op anderhalve meter.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet meer zie’

Rachel Hazes mag dan veel verdriet hebben omdat ze haar twee kleinkinderen niet ziet, maar ze vindt nog altijd dat de fout niet bij haar ligt: “Ik zou voor mijn kleinkinderen een heel lieve oma zou zijn. Maar als me dat niet geboden wordt, dan maar niet. Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet zie.’

In het interview dat Story deze week publiceert met weduwe Hazes maakt ze bepaald van haar geen moordkuil. Door de vete met dochter Roxeanne heeft ze kleinzoon Fender al jaren niet gezien. Daarover zei ze eerder: “Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie mijn kleinzoon niet, dat doet zeer.”

Met zoon André is Rachel weliswaar weer on speaking terms, maar dat betekent niet dat ze kleinzoon André Jr. ook ziet. Zelfs haar zoon ziet ze momenteel weinig, zo vertelt ze in Story. ‘Dat heeft ook met deze tijd te maken en dat ik veel in Barcelona ben geweest. We bellen veel via Facetime. Maar mijn kleinzoon zie ik dan niet. We praten wel over hem, maar hij komt niet in beeld. Ik weet niet of dat de invloed van Monique is. Daar praten we niet over. Ik weet wel dat toen we met een hele groep in Rome (januari 2020, red) waren, André aan mij vroeg of ik mijn kleinzoon niet miste. Ik antwoordde: Natúúrlijk, mijn hart breekt als oma, maar als je iets niet geboden wordt en je kleinzoon is drie jaar en je hebt hem één keer gezien, anderhalf uur bij elkaar.”

Rachel vervolgt met: “Met alle respect: wat mís ik dan? Er is nooit een band opgebouwd. Laatst heb ik ook tegen André gezegd: Ik weet dat ik een heel leuke en goede vrouw voor je vader ben geweest, dat ik voor mijn kinderen een heel goede moeder ben geweest en dat ik voor mijn kleinkinderen een heel lieve oma zou zijn. Maar als me dat niet geboden wordt, dan maar niet. Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet zie.’

In het vraaggesprek vertelt de weduwe ook dat geen spijt van haar bemoeienis met zijn relatie met Monique. ‘Ik heb gedaan wat ik als moeder moest doen. Ik snap dat hij als 20-jarige verliefd werd op Monique. Ze ziet er goed uit. Maar de wereld lag zo aan zijn voeten. Toen heb ik tegen André gezegd: Jullie doen elkaar tekort. Want zij wil straks huisje boompje beestje en jij bent een ondeugend jochie. Dat is wel gebleken. Ik hoef geen glazen bol te hebben om te begrijpen dat mijn kind de wereld wil ontdekken. Als moeder heb ik tegen hem gezegd: Kijk uit waar je aan begint. Jij wil haar dat huisje boompje beestje leven geven, maar er zijn te veel obstakels in je leven. En dat is bewezen. Dus eigenlijk heb ik gedaan wat een moeder hoort te doen.”

Rachel denkt ook nu nog dat ze het goede voor zoon André heeft gedaan. “Ik had de makkelijkste weg kunnen kiezen en me er niet mee kunnen bemoeien, maar ik heb de moeilijkste weg gekozen. Ik ben als moeder eerlijk geweest naar mijn zoon. Maar ik heb gedaan wat ik moest doen. Neem ik mezelf dat kwalijk? Nee. Heb ik voor mijn beurt gesproken? Misschien wel. Heb ik er achteraf spijt van? Nee. Want ik moet er niet aan denken dat het ooit fout was gegaan en dat hij zou zeggen: Waarom heb je me niet gewaarschuwd? Dat is ook opvoeden,’ zegt ze in het weekblad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Afgekickte Gordon aan verslavende temazepam en oxezepam: ‘Mijn hemel, wat lekker is dat!’

Sinds Gordon vorig jaar werd overvallen in zijn huis in Amsterdam-Zuid kampt hij met slaapproblemen en angstaanvallen. De zanger die vorig jaar in Zuid-Afrika een maand lang afkickte van de drank en drugs gebruikt nu Temazepam en Oxezepam om tot rust te komen. In zijn podcast De GorDonDiablo Show vertelt de zanger dit erg ‘lekker’ te vinden. Beide middelen staan er om bekend dat gebruikers er snel verslaafd aan raken.

In zijn podcast De GorDonDiablo Show vertelt de zanger openhartig over zijn slaapproblemen die hij kreeg na de overval. “Ik had last van angstaanvallen. Toen heb ik temazpam en oxezepam gekregen.” en dat bevalt Gordon prima. “Mijn hemel, wat lekker is dat! Af en toe gaat het gewoon helemaal mis in mijn hoofd. De medicijnen neem ik dan om rustiger te worden.”

Beide middelen die Gordon gebruikt wordt niet alleen voorgeschreven bij slapeloosheid, maar ook bij ernstige onrustigheid of angsten. Het advies is om de medicijnen enkel op de korte termijn te gebruiken omdat ze verslavend werken, wat betekent dat er op de lange termijn een afhankelijkheid kan ontstaan.

Nu zijn huis in Blaricum verkocht is keert Gordon tijdelijk terug naar zijn stulpje in Amsterdam waar hij overvallen werd. De zanger zegt misschien van plan om Nederland te verlaten. “Ik wil misschien wel naar zuid-Spanje, ik had ook gekeken in Los Angeles en Miami. Ik heb natuurlijk een huis in Kaapstad, maar daar kom ik ook al 26 jaar en ik moet eerlijk zeggen dat ik Zuid-Afrika best wel moeilijk vind qua economie en veiligheid.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending