Connect with us

Lifestyle

Celine Huijsmans vindt Bridget Maasland leugenaar

Het is in SBS 6-kringen algemeen bekend dat Bridget Maasland zich in 2014 erg misdragen heeft op de huwelijksafterparty van Patty Brard in Amsterdam. Dat heeft Celine Huijsmans, de rising star van Talpa, gezegd op Radio Veronica. Maasland zou in de bewuste kroeg met haar slipje op haar enkels hebben lopen viezelevozelen met André Hazes jr. Nu de twee een relatie hebben heeft Santegoeds het eens in de Privé gezet, tot grote woede van Maasland, die er een zaak van maakte.

Die zaak lijkt kansloos, omdat er wel héél erg veel getuigen zijn. Dat beaamt Huijsmans. “Ja, iedereen weet het toch. Tenminste, ik ken heel veel mensen die het weten“, aldus de presentatrice.

Privé-baas Evert Santegoeds beaamt dat: “Er zijn gewoon te veel getuigen. Sterker nog: in de loop van de dag toen het kort geding zo veel aandacht kreeg, kwamen er alleen maar meer getuigen bij. Dat is denk ik ook de reden geweest dat ze het een maand geheim hadden gehouden, want ze weten natuurlijk heel goed dat daar 50 mensen bij geweest zijn destijds op dat dijkje aan de Amstel.”

Wilfred Genee: “Zij zegt dat ze het zweert op haar zoon. De hele discussie gaat over die voorpagina en dat je kinderen erbuiten zou moeten laten en vervolgens haalt zij zelf haar zoon erbij. Ze zegt: ‘Ik zweer op mijn zoon dat het een zoen is geweest, misschien een heftige zoen, maar niet meer dan dat.’ Dan denk ik: hou dat kind er nou buiten.”

Als je je zoon betrekt bij je leugen, dan ben je gewoon een slechte moeder, lijkt Santegoeds te willen zeggen: “Daar schrok ik heel erg van. Dat je dat durft te zeggen in een rechtszaal als er zo veel getuigen zijn. Ik vind dat een hoop shit hoor, dat je dat zo makkelijk over je lippen krijgt. Maar goed, dat is haar keuze.”

Santegoeds is ook teleurgesteld in Hazes jr. “Het verbaast me van André ook, want je kan veel over de Hazessen zeggen, maar die logen nooit. En nu laat hij zich toch hierin meesleuren, want hij weet natuurlijk ook dondersgoed wat er gebeurd is.”

Maasland heeft ook getuigen die zeggen dat er helemaal niets gebeurd is. “Vrouw, je weet dat er zó veel mensen bij waren en de getuigen waar ze mee komt… Een collega die zich ook laat bespelen, met wie ze een YouTube-kanaal heeft: Leon de Ruyter.”
Bron: Mediacourant

Lifestyle

Ex-vriendin onthult: ‘Rico stuurde bloemen naar Yolanthe’

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne zijn niet langer een koppel. Ze zijn na dertien jaar uit elkaar gegaan. De twee zouden uit elkaar gegroeid zijn. Maar nu lijkt er een hele andere reden aan het licht te komen, namelijk dat Rico met een andere bekende Nederlander zou flirten!

‘Bofkont’
Yolanthe postte vorige week een filmpje op Instagram waarin haar zoontje Xess Xava bloemen legt bij de familietombe van de familie Cabau. Ze kreeg er veel reacties op, waaronder een van Jacky. Zij schreef het volgende: ,,Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!” Ze post er wel twee smiley’s bij, maar het is een bijzondere grap omdat de twee een aantal dagen later uit elkaar zijn gegaan. Jacky heeft de Instagrampost dan ook verwijderd, maar Shownieuws heeft er nog een foto van.

Loslaten bij trainen
,,Ik kon het alleen even loslaten als ik aan het trainen was, dat was de plek waar ik me volledig vrij voelde. Maar zodra ik weer in de auto stapte om naar huis te rijden, ging het weer malen in mijn hoofd”, vertelt Rico over de huwelijksproblemen met Jacky aan De Telegraaf. De twee zaten al een tijd in relatietherapie, maar dat heeft niet mogen baten. Verschrikkelijk vindt Rico de scheiding, zeker voor zijn drie jonge kinderen.

Bron: Ditjesendatjes

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Moeder Wesley Sneijder komt met opvallend gerucht over Yolanthe

Wes en Yo zijn zoals bekend al een tijdje niet meer bij elkaar. Hoewel de twee wel gescheiden leven zijn ze nog niet officieel volgens de wet gescheiden.

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn namelijk getrouwd in gemeenschap van goederen en geruchten gaan dat de brunette een flinke som met geld krijgt bij een scheiding. Het zou gaan om een bedrag van zo’n 19 miljoen euro. Maar om de een of andere reden zijn de twee nog steeds getrouwd. Of ze hun ringen ook dragen, dat weten we niet.

De brunette zou de scheiding nog niet doorzetten omdat de vader van de voetballer ernstig ziek is. Ze zouden zelfs weer aan een goed huwelijk proberen te werken.

Yolanthe en Wesley Sneijder toch weer bij elkaar?
De moeder van de oud-voetballer, Sylvie, reageert nu op die geruchten. Ze geeft aan in weekblad ‘Party’ dat haar zoon met zijn vrouw zou kijken naar een mogelijkheid om het huwelijk te redden. Een reden daarvoor zou ook hun kind Xess Xava zijn.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

‘Maddie McCann is overleden’ – Ouders wijzen hulp af

Het is een van de grootste onopgeloste verdwijningsmysteries van de afgelopen jaren: Wat gebeurde er in 2007 met de verdwenen peuter Madeleine McCann uit Engeland?

Is het 3-jarige meisje ontvoerd of door haar ouders om het leven gebracht? Privédetective Nico van den Dries deed in Portugal onderzoek naar de zaak, en komt met een schokkende conclusie.

Maddie zou zijn overleden in een appartement, en de detective vertelt hoe dit mogelijk gebeurd zou zijn en waarom hij daar zo zeker van is. Bekijk het item van De Telegraaf hieronder:

Maddie McCann was vorige week precies twaalf jaar vermist. Haar ouders en familie blijven hoop houden en zetten alles op alles om het inmiddels zestienjarige meisje terug te vinden. Toch hebben Kate en Gerrie meerdere malen hulp afgeslagen.

Politie
De zaak rondom Madeleine is wereldwijd bekend. Van over de hele wereld hebben mensen dan ook hun hulp en diensten aangeboden. De ouders van het meisje zijn alleen niet zo enthousiast daarover. Veel behulpzame mensen zijn namelijk paragnosten, en daar lijken Gerrie en Kate niet in te geloven. Meerdere mensen hebben het stel aangeraden om met een helderziende samen te werken. Daar gaan ze niet op in. De officiële Facebookpagina van de zoektocht naar het meisje laat weten dat Gerrie en Kate niet geloven in helderziende en dat ze het volle vertrouwen hebben in de politie van Scotland Yard.

Seriemoordenaar
Vorige week werd bekend dat er een nieuwe verdachte in de vermissingszaak is. Het zou gaan om een Duitse seriemoordenaar en pedofiel. Ten tijde van de verdwijning van Maddie was de man, Martin Ney, ook in Portugal. Snel daarna kwam het nieuws. De bijnaam van Martin in ‘de gemaskerde man’, omdat hij soms bij het binnentreden van appartementen en slachtoffertjes een masker droeg. De politie heeft echter nog 13 andere mensen op hun verdachtenlijstje staan. Zij zijn allemaal destijds gezien in Praia da Luz of zijn pedofielen die destijds in Portugal waren.

In 2012 werd Martin veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor het doden van drie kinderen.

Bron: De Telegraaf

Doorgaan met lezen

Trending