Chantal Janzen gaat uit de kleren: “Durf kwetsbaar te zijn”
Connect with us

Meest bekeken

Chantal Janzen gaat uit de kleren: “Durf kwetsbaar te zijn”

Chantal Janzen ging uit de kleren. Dat deed ze niet zomaar, maar ter ere van Internationale Vrouwendag.

Vrouwen

Chantal had op de foto geen kleding aan, en hield alleen een roze ‘V’ vast. De V staat voor vrouw. Want ze wilde een belangrijke boodschap geven.

Chantal vind dat vrouwen steeds meer gehoord worden. Maar ze vind ook dat er nog genoeg werk aan de winkel is. ‘Vrouw. Accepteer haar. Hoor haar. Gebeurt steeds meer. Moet nog meer. Niet alleen aan de top, maar overal. Spreek je uit. Durf kwetsbaar te zijn. Steun elkaar. Eer haar. Ben trots. Ben sterk. Wanneer het kan. Zie haar. Zie jezelf. Laat jezelf zien.’ luidt het bijschrift

Celeberties

Zien: André Hazes BETRAPT op gebruik verslavend middel

André Hazes is ‘betrapt’ op het gebruik van een verslavend middel. Op een foto van Hazes die EenVandaag liet zien in de uitzending, ligt een bakje Snus op tafel. Ook in een oudere vlog van Bridget Maasland is te zien hoe de zanger gebruik maakt van dit middel. Volgens een medewerker van Jellinek geen slimme zet.

‘Een van de meest verslavende stoffen’

Snus is afkomstig uit Zweden. Het is een zakje dat je onder je bovenlip kan stoppen, waarna de nicotine in het bloed terechtkomt. ,,Nicotine is een van de meest verslavende stoffen die we kennen. Je raakt er heel snel verslaafd aan. Als je dit gebruikt en je raakt gewend aan nicotine, dan kan de stop naar roken kleiner worden”, aldus de medewerker van Jellinek in EenVandaag.

Eigenaren van een Snus-webwinkel geven in EenVandaag aan dat het middel wint aan populariteit in Nederland. ,,Ik denk ook wel echt door bekende mensen. Dit is een foto van afgelopen week van André Hazes. Hij was volgens mij met zijn nieuwe schoonvader en dan zie je toch ook een bakje op tafel liggen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Drankgebruik?

André houdt naast Snus ook wel van een drankje op zijn tijd. Dat is mogelijk ook een van de redenen waarom de bom barstte tussen hem en Monique op Bonaire. Volgens André had Monique wat aan te merken op zijn drankgebruik en gedrag.

Zus Roxeanne staat daar heel anders in dan haar broer. Zij heeft aangegeven niet te drinken waar haar zoontje bij is. ,,Ik heb er nog steeds moeite mee om te drinken als mijn kind thuis is, ook al is het maar één wijntje”, aldus Rox aan Weekblad Weekend.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Samantha de Jong heeft al nieuw liefje na plots overlijden vriend

Samantha de Jong was kapot van verdriet toen haar grote liefde nog geen maand terug onverwacht overleed. Toch heeft ze nu alweer een nieuwe man aan de haak geslagen.

Op Instagram deelde Samantha een foto van zichzelf op de schoot van een gespierde man. Er lijkt meer te spelen tussen de twee en dat bevestigt ze nu zelf met een nieuw kiekje. Ze stelde de foto zelfs in als profielfoto en verwijderde de naam van Gelmore uit haar biografie.

Een Instagramvolger zag de twee ook hand in hand in Scheveningen lopen: “Mijn vriend zag haar vandaag hand in hand met hem lopen bij de pomp.”

Gelmore, de vader van haar zoontje Angelo, overleed 25 april 2021 aan een hartaanval. Samantha liet toen weten: “Het is met geen pen te beschrijven hoe erg je iemand kan missen. Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd.”

View this post on Instagram

A post shared by Barbie💖 (@samantha_de_jong29)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Jaimie Vaes en Lil’ Kleine uit elkaar?!

Trouble in paradise voor Jaime Vaes en Lil Kleine? Oplettende volgers hebben opgemerkt dat het verloofde stel elkaar niet meer volgt op social media. Ook zouden zij alle foto’s met elkaar hebben verwijderd.

Eerder werd bekend dat het tweetal hun huwelijk heeft uitgesteld. In juni zouden zij elkaar het ja-woord geven, maar vanwege de coronamaatregelen én trouwwensen is dit niet haalbaar gebleken. Nu, enkele weken later, volgt het stel elkaar niet meer op social media.

Het is overigens niet de eerste keer dat de twee elkaar hebben ontvolgd. Zo gebeurde het ook al eind vorig jaar. Kort daarna begroeven ze de strijdbijl en volgden ze elkaar weer.

Instagrammer Fawry not Sawry deelt op Instagram Stories dat het tweetal elkaar niet meer volgt. Maar volgens hem is er niks aan de hand… Zo schrijft hij: “Daar gaan we weer. Het gebeurt ieder kwartaal en de volgende dag weer koek en ei, dus geen man overboord.” Een andere gebruiker attendeert hem erop dat dit keer alle foto’s van het tweetal samen zijn verwijderd, waarop Fawry reageert: “Nogmaals nothing on the hand. Morgen zie je een foto/video van hen samen!”

 

Wat er daadwerkelijk speelt tussen het tweetal is onbekend.

Doorgaan met lezen

Trending