Chantal Janzen haalt snoeihard uit naar Linda de Mol
Connect with us

Celeberties

Chantal Janzen haalt snoeihard uit naar Linda de Mol

Dat Linda de Mol afgelopen week in ‘TV-Quaran-Tine’ aangaf vooral te vrezen voor haar vakantie, werd haar niet bepaald in dank afgenomen. En het lijkt er nu sterk op dat haar opmerking ook bij Chantal Janzen niet helemaal lekker viel.

Chantal leek vrijdagavond tijdens ‘Jinek’ namelijk een subtiele sneer uit te delen naar de zus van John de Mol.

Vakantieplannen in duigen

Het begon allemaal met een opmerking van Linda in de ‘TV-Quaran-Tine’ van Paul de Leeuw. Linda liet namelijk weten dat ze vooral bang was dat haar vakantie niet zou doorgaan: “Misschien moeten we in juli en augustus ineens keihard gaan werken en dan hebben we helemaal geen vakantie. Ik vind het ook zo erg dat we helemaal geen plannen kunnen maken. Dat we niet kunnen zeggen van: ‘Nou, gezellig, over een paar weken als het mooi weer is gooien we die Big Green Egg aan en kom je leuk bij me barbecueën.”

‘Gênante’ aankondiging

De uitspraak van Linda schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat en blijkbaar ook bij Chantal. De presentatrice was namelijk vrijdagavond te gast bij Eva Jinek, waar ze werd aangekondigd met: “Chantal Janzen moest door corona haar hele agenda omgooien.” Een aankondiging waar ze zich niet helemaal in kon vinden. “Ik schaam me een beetje,” zo vertelt Chantal: “Ik vond het een beetje gênant. Er is hier veel aan de hand en sowieso de hele wereld staat in fik en toen zei jij: ‘Chantal moest haar agenda leegmaken’. Toen dacht ik: o god, dit zijn niet mijn woorden.”

Sneer

De presentatrice laat weten absoluut niet bij het groepje ‘klagende BN’ers’ te willen horen. “De wereld staat in de fik en dan gaan wij praten over: o, wat jammer dat het Songfestival niet doorgaat.” Chantal en Jinek stellen allebei dat er momenteel grotere problemen in de wereld zijn, zoals mensen die verhongeren en de coronacrisis. En terwijl Eva nog even doorgaat met een opsomming, lijkt Chantal een subtiele sneer uit te delen naar Linda: “Niets met BN’ers die niet op vakantie kunnen,” aldus Chantal.

Bron: Jinek, Libelle Beeld: Youtube

Celeberties

Opnieuw commotie rond Meilandjes vanwege ernstig racisme

Gisteren schreven we over de Noordwijkse villa van de Meilandjes die alweer te koop staat. Deze villa staat nu voor een astronomisch bedrag op Funda. Deze Nederlandse versie van ‘Chateau Meiland’ viel niet alleen op vanwege de prijs. Veel mensen vielen namelijk over een lamp die te zien is in de advertenties. Twitter ging, zoals altijd, meteen los.

Meilandjes gaan weer verhuizen

Het is dus alweer tijd om te verhuizen voor de Meilandjes. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Een tijdje geleden kwam Erica onder vuur te liggen door racistische uitspraken over Moslims. Nu is het een lamp die de aandacht trekt. Het blijkt te gaan om een lamp die bij veel mensen in het verkeerde keelgat is gevallen.

De familie heeft deze lamp zo’n anderhalf jaar geleden gekocht, maar staat nog steeds prominent te shinen in de villa van de Meilandjes in het gezellige Noordwijk. In het programma waren mensen al verbaast over de lamp, nu hij in de Funda advertentie te zien is vallen mensen er wederom over. Racistisch of niet, het is sowieso een foeilelijk ding.

Twitter gaat los

“Lekker racistisch lampje” zeggen mensen op Twitter. Dit is een van de vele reacties op het platform. De Meilandjes verkopen de villa omdat ze geen privacy hebben in Noordwijk. Zo zijn er elke dag fans die aan de deur staan. Het sterrenleven gaat niet altijd over rozen.

De bedrijven stonden al in de rij om de familie te cancelen. Deze commotie zal ook niet erg bevorderlijk zijn voor de samenwerkingen. We verwachten dat de familie daar maling aan zal hebben. Wordt vervolgd.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato zoenend gespot op de foto met deze vrouw

Marco en Leontine laten aan de hele wereld zien hoe gek ze op elkaar zijn. Op social media verschijnt een foto van het zoenende stel…

De foto van Kiki van Dam Photography en Picknick Club NL zorgt voor een hoop mooie reacties van mensen die het mooi vinden de twee weer zo samen te zien. “Prachtig stel”, valt er bijvoorbeeld te lezen. “Love’s all around! Mooi!” reageert iemand anders.

Marco Borsato vertelde in juni dat hij en Leontine weer officieel bij elkaar zijn. Shownieuws sprak onlangs ook voor het eerst met Leontine en hun dochter Jada over de liefdeshereniging.

Leontine vertelde in het uitgebreide gesprek hoe zij en Marco weer bij elkaar zijn gekomen. “Ben er heel dankbaar voor. Het is niet iedereen gegund”, aldus Leontine. Ook het feit dat zij en Marco altijd on speaking terms zijn geweest heeft meegespeeld bij de verzoening.

Jada liet zich ook voor het eerst uit: “Het is de droom van ieder kind”, doelend op de hereniging van haar ouders. “Ik ben er ook trots op dat ze niet te hard van stapel lopen.” Zij heeft ook nooit het gevoel gehad van ‘dit zijn gescheiden ouders’, aldus Jada. “Jullie waren zo close nog steeds!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Iedereen in het vak weet dat Marco Borsato vieze dingen met Maan deed’

Een tijdje geleden werd er al bekend gemaakt dat Henny Huisman een boekje opendeed over de relatie tussen Marco Borsato en Maan. Volgens een anonieme bron aan weekblad Story wist iedereen in de entertainmentwereld daarvan.

De bron zei ook dat Marco bang is dat deze affaire uitlekt en daarom zo lang in zijn Burn-out zit.

Ook wordt er gezegd dat het heel slecht gaat met Marco Borsato: “Marco zit zó diep in die burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Marco heeft een heftig jaar achter de rug. Vorig jaar werd er namelijk bekend gemaakt dat hij een affaire had met Iris Hond. Marco zie toen der tijd dat die affaire heel lang geleden was maar de bron zegt dat het veel langer heeft geduurd: “Dat met die Iris Hond heeft bijvoorbeeld veel langer geduurd dan tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is niet waar.”

“En dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending