Chantal Janzen krijgt lading kritiek op ‘té kort rokje’
Connect with us

Celeberties

Chantal Janzen krijgt lading kritiek op ‘té kort rokje’

The Voice Of Holland begon dit jaar weer aan een nieuw seizoen en dit jaar was Chantal Janzen als presentatrice te zien in deze populaire show.

In The Voice Of Holland laten mensen zien hoe goed ze kunnen zingen en moeten ze zich laten zien voor vier juryleden die allemaal omgedraaid in een stoel zitten. De juryleden kunnen alleen de stem van diegene horen en als ze iemand goed genoeg vinden kunnen zingen, kunnen ze ervoor kiezen om hun stoel te draaiden zodat die zanger of zangeres in zijn of haar team kan komen.

Chantal Janzen bij The Voice Of Holland
Maar ook dit jaar explodeerde Twitter regelmatig met kritiek over de kleding van de presentatrice. Er waren veel (vrouwelijke) kijkers die enorm veel kritiek hadden over hoe kort het rokje van Chantal wel niet was.

Er werd namelijk een filmpje geplaatst van the voice of holland waarin je Chantal Janzen ziet dansen waarbij ze een doos met zakdoekjes in haar hand heeft.

De (vrouwelijke) kritiek ging als volgt:
“Puber ziet de outfit van Chantal; ‘omg, wat heeft ze aan. Op school lopen daar de slettenbakken in.’”

Er was ook iemand die zei:
“Chantal haar outfit van vanavond is gesponsord door de kinderafdeling van H&M.“.
Waarop een mannelijke fan reageerde: m“Elke vrouw die Chantal slecht gekleed vindt is jaloers. Ziet er goed uit!”

Celeberties

Scherp: oplettende kijkers ontdekken iets opvallends aan prinses Amalia

Afgelopen week deelde het RVM de nieuwe staatsfoto’s van onze prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Oplettende kijkers hebben mogelijk een geheim over de oudste van de drie, prinses Amalia, ontdekt.

Op het hangertje van de ketting is een ‘A’ te zien, wat niet zo gek is, want dat zal wel voor haar naam staan. Maar daaronder zijn zowel de woorden ‘LOVE’ en ‘TI AMO’ (wat zoveel betekent als ‘ik hou van je’) te vinden op de ketting. Over wie zou dit gaan?

Speculaties mogelijke liefdesketting prinses Amalia
En dan gaat de roddelpers natuurlijk helemaal los. Het kan echter ook zo zijn dat de blonde prinses dit kettinkje van haar ouders Willem-Alexander en Máxima heeft gekregen. Of dat ze de gouden hanger gewoon mooi vond en zelf heeft gekocht. Who knows… Over wie zou dit gaan?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato krijgt harde sneer van Martien Meiland!

Nadat Martien Meiland en zijn gezin aangekondigd hadden nieuwe emigratieplannen te hebben kwamen zij in contact met Talpa Network. Het netwerk heeft hen uiteindelijk in 2019 op de voet gevolgd voor de reality-serie Chateau Meiland. Deze serie wordt uitgezonden op SBS6. Hierin wordt Meiland gevolgd terwijl ze een chateau ombouwen tot een bed & breakfast.

Omdat het programma goed scoorde op SBS6, wordt het sinds 15 juli 2019 ook uitgezonden in België. te zien op de televisiezender VIJF. Tevens werd een tweede seizoen aangekondigd dat anderhalve maand na het eerste seizoen zou verschijnen. Met het programma won Meiland op 9 oktober 2019 de Gouden Televizier-Ring met 55 procent van de stemmen. Hij liet hiermee Beste Zangers en Expeditie Robinson achter zich. Zijn kasteel zit al heel 2019 én 2020 volgeboekt en 2021 begint ook al vol te stromen. Er komt dus geen einde aan kunnen we wel zeggen. Maar er zijn een hoop BN’ers die ook even langs willen om een nachtje door te brengen bij deze geweldige familie, zo ook Marco Borsato.

Martien Meiland weigert alle BN’ers
Maar volgens meneer Meiland is het heel simpel! Ze zitten toch vol! Waar ieder ander hotel stond te springen om BN’ers binnen te halen kan Martien ze gewoon weigeren, heerlijk!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland in de spotlight door triest verhaal van haar broer

We weten dat de band tussen André Hazes en Roxeanne Hazes al jaren niet best is. Voor Bridget Maasland is dat wellicht een beetje lastig om mee te maken want ook zij weet wat het is om slechte familierelaties te hebben.

Bridget vertelt in de Linda’s Zomerweek dat ze al 11 jaar lang geen contact meer heeft met haar broer. “Hij had het gewoon nodig”, zegt Bridget in Linda’s Zomerweek over de breuk tussen haar en haar broer Bryan.

Bridget Maasland over de breuk met haar broer
“Mijn broer en zijn vriendin wilden even hun eigen weg volgen. Ik heb hem een keer opgezocht, nadat een vriend uit een vriendengroep van ons was overleden.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending