Chantal uit ‘Married at First Sight’ met spoed naar het ziekenhuis gebracht
Connect with us

Meest bekeken

Chantal uit ‘Married at First Sight’ met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Chantal uit het populaire programma Married At First Sight was misschien wel één van de meest besproken deelnemers ooit. Afgelopen weekend werd zij opgenomen in het ziekenhuis met enorme pijn.

Ontsteking

Via Instagram laat Chantal weten dat zij met spoed naar het ziekenhuis gebracht werd afgelopen weekend. Zij plaatst een foto van haar arm die aan het infuus ligt op het sociale media-platform. Bij het bericht schrijft Chantal:

,,Gelukkig nu weer thuis. Ontsteking lever, au”. Chantal laat weten geschrokken te zijn van een ontsteking in haar lever, aangezien zij zelf aangeeft nooit te drinken.

Meest bekeken

Ernst Kuipers: De extra coronamaatregelen zullen niet voor 3 weken zijn

Ernst Kuipers heeft laten weten dat de maatregelen die afgelopen zondag zijn ingegaan maar drie weken zullen duren. Hij zei dat het “weinig waarschijnlijk” is omdat de druk op de ziekenhuis simpelweg te hoog is.

De overheid heeft tijdens de persconferentie al laten weten dat de maatregelen die zondag zijn ingegaan minimaal drie weken zullen duren. Vervolgens gaan ze kijken of er meer maatregelen nodig zijn of wellicht een verlenging.

Rutte zei dat we hier slecht drie weken last van zouden hebben en dan gewoon ‘normaal kerst kunnen vieren’. Er is echter gevraagd of dit echt gaat gebeuren en daar kon geen duidelijk antwoord op gegeven worden.

Kuipers heeft hier echter wel een antwoord op gegeven en zegt dat de maatregelen langer dan drie weken zullen duren. “Dan moeten we echt een daling zien in het aantal besmettingen en dat moet je dan ook voor enige tijd vasthouden.”

Hij heeft laten weten dat er simpelweg teveel besmettingen zijn en de druk op de ziekenhuizen veel te hoog is waardoor het volgens hem echt langer dan drie weken zal duren.

Volgens Kuipers moeten er minimaal de helft aan hoeveelheid mensen het ziekenhuis binnenstromen voordat we weer meer vrijheid kunnen krijgen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Prinses Beatrix wil wat belangrijks kwijt over kleindochter prinses Amalia

De Nederlandse prinses Beatrix bezocht het afgelopen weekend Curaçao. Tijdens een persmoment vertelde ze onder andere over haar kleindochter, kroonprinses Amalia.

“Met mij gaat het heel goed”, vertelt prinses Beatrix aan Blauw Bloed. “Ik geniet hier vooral van wat je allemaal meemaakt hier: de toewijding, de zorg voor mensen, de zorg voor dieren en voor de natuur als geheel.”

Ook over prinses Amalia, die op 7 december 18 jaar wordt, wil ze iets kwijt. “Ontzettend leuk, zo lang ze gezond en verstandig blijft”, zegt ze.

Ze heeft er alvast een goed oog in. “Ze is goed begonnen en ik denk dat ze heel goed doorgaat en opgroeit tot een verstandig mens. Dat wens ik haar in ieder geval toe.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Marco Borsato is niet weggegaan, hij is keihard gedumpt!”

Marco Borsato is inmiddels al 23 jaar ambassadeur voor War Child. Wanneer je aan War Child denkt, dan denk je eigenlijk automatisch aan de zanger en ook het legendarische optreden met Ali B en het nummer ‘Wat zo je doen’. Maar de zanger is de afgelopen jaren behoorlijk vaak negatief in het nieuws terecht gekomen. Dit vanwege verschillende affaires die vorig jaar in het nieuws terecht zin gekomen. Hierdoor is zijn vrouw, Leontine, destijds ook gescheiden van hem. Maar tussen die twee lijkt het de laatste tijd steeds beter te gaan. Echter gaan er de laatste maanden opnieuw ontelbaar veel geruchten rond over de zanger.

Verschillende roddelkanalen, waaronder Roddelpraat (Dennis Schouten en Jan Roos) en Yvonne Coldeweijer, stellen dat er nog steeds van alles mis gaat in het leven van de zanger. Echter zijn hier nog geen harde bewijzen voor geleverd wat het een moeilijk onderwerp maakt. Ook lijkt het dat er geen weerstand geboden wordt aan deze uitspraken.

Samenwerking met Marco Borsato abrupt stopgezet!

Desondanks is het een feit dat War Child op het laatste moment de samenwerking met Marco heeft afgezegd. Dit is ongeveer 10 dagen geledne gebeurd, nog voor hij zijn veelbesproken armbreuk heeft opgelopen. De armbreuk kan dus onmogelijk de reden voor deze afzegging zijn wat wel door verschillende media geopperd werd. Joshua Nolet en zijn band Chef’Special hebben de zanger nu vervangen als ambassadeurs voor War Child en zijn te zien in de kerst-shoot in samenwerking met HEMA. De reden die opgegeven is voor het verbreken van de samenwerking na 23 jaar is: “Hij is niet beschikbaar in deze periode“. War Child zwijgt ook betreffende de reden van deze plotselinge stop. Er gaan verschillende geruchten rond, ook over een affaire die de zanger gehad zou hebben met een van de directrices van War Child. Maar dit gerucht ging een flinke poos geleden als rond. Onderaan dit artikel meer over War Child!

War Child
Jushua Nolet over de samenwerking met War Child: “Voor kinderen die opgroeien in een oorlogsgebied is rustig slapen niet vanzelfsprekend. Als kind had ik wel het geluk om op een veilige plek te kunnen dromen over mijn toekomst als zanger van een band. Slapen zonder angst. Dit gun ik elk kind.”

Doorgaan met lezen

Trending