‘Christian Brückner heeft Maddie McCann vermoord’
Connect with us

Meest bekeken

‘Christian Brückner heeft Maddie McCann vermoord’

Een Duitse aanklager Hans Christian Wolters zegt bewijs te hebben dat Madeleine McCann dood is. Ook onthult hij dat het overduidelijk is wie haar heeft vermoord. ,,Ons onderzoek wijst er niet op dat de verdachte Madeleine in leven heeft gehouden. Alles wijst erop dat ze dood is. Er is geen bewegingsruimte.”

Bewijs

De aanklager doet deze onthullingen in een interview met Portugese tv-zender RTP. In het interview zegt hij bewijsmateriaal te hebben dat erop wijst dat het meisje niet meer in leven is. Hij laat niet los wat voor bewijs dit precies is.

Ook onthult hij zeker te weten wie er verantwoordelijk is voor haar dood: hoofdverdachte Christian Brückner. Hij zegt hierover: „Veel puzzelstukjes wijzen naar hem. We onderzoeken alleen hem en niemand anders. In dit stadium denken we dat hij alleen heeft gehandeld.”

Hij onthult bewijzen die Brückner als schuldige aanwijzen: ,,Ik kan alleen zeggen dat dit als een puzzel is. Heel wat stukken doen ons geloven dat Christian B. verantwoordelijk is. Eén daarvan is het signaal van de mobiele telefoon die hij gebruikte op het moment dat Madeleine McCann verdween. Dat signaal bevond zich in de buurt van het Ocean Club-resort waar het gezin McCann verbleef.”

Vermissing

Op 3 mei 2007 verdween het Britse meisje Madeleine McCann uit haar hotelkamer. Tijdens een vakantie in Portugal verbleef zij met haar familie in appartementencomplex Praia de Luz. Haar ouders waren een eindje verderop aan het eten, en toen zij de slaapkamer controleerde waar de kinderen lagen bleek Maddie verdwenen te zijn. Maddie was destijds drie jaar oud.

De vermissingszaak is sindsdien een landurig onopgelost mysterie. Verschillende theorieën zijn tevergeefs onderzocht: Maddie is na 13 jaar nog steeds niet terecht.

Nieuwe ontwikkelingen

In juni 2020 meldde de Britse en Duitse politie een ‘belangrijke ontwikkeling’ in de zaak van Maddie’s verdwijning. Voor het eerst werd Christian Brückner genoemd, een veroordeelde ped*fiel die tijdens Maddie’s verdwijning in Portugal woonde. Na verschillende aanwijzingen werden zijn auto’s en achtertuin onderzocht.

Celeberties

Nieuw drama voor Marco Borsato: Heel Nederland is in shock

Na een burn-out en de scheiding van Leontine, blijft Marco Borsato verder leed niet bespaard. Er is namelijk ingebroken bij het huis van zijn moeder Mary, waar hij tijdelijk verblijft.

In de villa van Mary in Stompetoren is flink huisgehouden volgens Weekend. Naast dure camera’s en fotografiespullen van Marco, zouden er van Mary dierbare sieraden zijn buitgemaakt. Het lijkt het zoveelste drama voor Marco, die het afgelopen jaar al het nodige voor zijn kiezen heeft gehad.

Burn-out

De zanger kampt al langere tijd met een burn-out. De vele jaren presteren onder hoge druk hadden zijn tol geëist, zo meldde concertorganisator Mojo namens Marco. „De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, liet hij destijds zelf weten in een reactie.

Goede vriend John Ewbank vertelde in april op de radio aan Giel Beelen: „Hij gaat wel door een dalletje. Dit soort dingen moet je niet onderschatten. Ik weet niet of je het zelf weleens mee hebt gemaakt, maar ik heb het om me heen een paar keer gezien en dat kan echt lang duren.”

Scheiding

Nog geen maand nadat Marco bekendmaakte voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden stil te leggen, kondigden hij en Leontine begin 2020 aan na 22 jaar te gaan scheiden. In een statement dat zij beiden op Facebook deelden, schreven zij: „Na een huwelijk van meer dan twintig jaar, hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan.” Dit nieuws volgde op de onthulling van Marco’s affaire met Iris Hond in weekblad Privé. Al lieten bronnen eerder aan Privé weten dat Iris niet de enige was.

Hoewel Marco volgens geruchten na de aankondiging van de showbizzscheiding van het jaar naar de Malediven zou zijn gevlucht, bleek later dat hij tijdelijk bij zijn moeder was ingetrokken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Glamourprinses Yolanthe laat zich van haar echte kant zien – Wat een achterwerk!

Op Instagram laat Yolanthe Cabau (35) voornamelijk gepolijste foto’s zien waarop je haar van haar beste kant ziet.

Vandaag kiest ze ervoor om het net even anders aan te pakken: met een Instagram versus reality post laat ze zien hoe het er écht aan toegaat in haar leven.

Hard gewerkt

Er wordt hard gewerkt voor het afgetrainde lichaam. Maar wie een blik werpt op Yo’s social media, ziet op de sportschoolkiekjes een immer goedlachse Yolanthe.

Zelfs met een kettlebell van pak ‘m beet 10 kilo weet ze er nog een lach uit te persen. Dat sporten? Dat is een fluitje van een cent.

Vandaag laat ze zien dat er na de training heus niet zoveel te lachen valt. Ook Yolanthe gaat kapot na een uur personal training. Klik op het pijltje in de foto om te zien hoe dat er dan ongeveer uitziet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw slecht nieuws voor Lange Frans: ‘Besmet met corona’

Maxim Hartman deelt slecht nieuws op zijn Instagram. De 57-jarige presentator is namelijk positief getest op het coronavirus. Hij laat weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat en grijpt meteen de kans om Lange Frans op de hak te nemen.

“Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?”

‘Beterschap, dat hoeft niet’, begint Maxim zijn bericht. ‘Het gaat opmerkelijk goed. Ik had drie dagen koppijn en lichte koorts.’ Maar dat lijkt nu weer over te zijn. Volgens Maxim voelt hij zich zelfs ‘beter dan ooit’.

‘Nee, nog wel een beetje moe lichamelijk’, vervolgt hij. ‘Mocht ik het niet redden, hartelijk bedankt.’ Hij haalt tot slot nog even uit naar Lange Frans, die regelmatig opmerkelijke YouTube-video’s over het coronavirus plaatst: ‘Waarschijnlijk heb ik het virus opgelopen door het bezoeken van het kanaal van Lange Frans en andere 5G-gekkies. Vuile teringlijers, hebben jullie nou je zin?’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending