Christina Curry, de dochter van Patricia Paay doet een schokkende onthulling
Connect with us

Meest bekeken

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay doet een schokkende onthulling

Christina Curry de dochter van Patricia Paay doet een schokkende onthulling op haar Instagram account. Ze laat namelijk weten dat ze jarenlang in een giftige relatie zat waar geweld, misbruik en drugs dagelijkse kost was.

Gelukkig had Christina op een gegeven moment zelf de moed en de kracht om uit deze relatie te stappen. Ondanks de angst die ze had voor haar partner destijds wist ze dat ze eruit moest stappen anders was het wellicht heel verkeerd afgelopen.

Christina zegt er het volgend over:

“Ik ben zo blij dat ik die giftige situatie achter me heb gelaten en erin ben gaan geloven dat ik meer verdiende. Om te stoppen met het misbruiken van mijn ziel en mijn lichaam, of iemand anders dat ook maar te laten doen. Het is eng en verdrietig voor mij om naar de bovenste foto te kijken, maar ik ben ongelooflijk trots op hoe ver ik ben gekomen.”

Gelukkig is Christina nu sinds een jaar weer gelukkig met haar huidige vriend die ze al vijf jaar kende, maar de vonk sloeg pas vorig jaar over.

Meest bekeken

“André Hazes heeft geen burn-out maar kampt wel met deze verslaving”

André Hazes is momenteel in de Verenigde Staten. Hij zal ook dit jaar niet op het podium staan.

André Hazes is herstellende van een emotionele burn-out. Hij wil in de Verenigde Staten inspiratie opdoen voor zijn optredens volgend jaar.

André Hazes heeft ook zijn eigen cameraman meegenomen. En dat is volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer veelbetekend.

“Ik heb begrepen dat hij zijn docu gebruikt om straks een comeback te maken. André blijft André. Hij kan echt niet zonder onze aandacht, want hij heeft geen eigen identiteit”, citeert ‘Mediacourant’ Yvonne.

“Van een burn-out is nog steeds geen sprake. Wel van een hardnekkige verslaving. Daar werkt hij momenteel hard aan en hij wil Moon ook graag betrekken bij zijn proces. Dat vind ik trouwens wel heel knap.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig: Ontzettende moeilijke periode voor Gerard Joling

Het is geen geheim dat Janny niet alleen de moeder was van Gerard Joling, maar ook zijn grootste, trouwste en beste vriendin. Helaas kreeg Janny een dubbele longontsteking en stierf zij begin januari aan de gevolgen hiervan.

Tijdens de kerkdienst was De zanger was tijdens de prachtige kerkdienst zo geëmotioneerd dat hij het niet voor elkaar kreeg om te spreken en dus liet hij zijn familie het woord doen. In een gesprek met Shownieuws vertelt de zanger openhartig over hoe het nu met hem gaat, nu hij niet meer die lieve moeder naast hem heeft staan.

‘Ik doe mijn best, maar ik vind het nog wel een heel ding’, vertelt Gerard. ‘Elke keer denk ik: o, ik moet mijn moeder bellen. Maar die is er niet meer. Of dan zie ik bloemen en dan denk ik: o, die neem ik mee voor mijn moeder.’

View this post on Instagram

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling)

Janny lag na het overlijden thuis bij zijn broer en iedere dag bracht de zanger een bezoek aan haar. ‘Ik heb haar daar zelf opgemaakt en haar kapsel gedaan voor de laatste reis. Ik moet zeggen, als je daarmee bezig bent…het hakt er vreselijk in. Maar het is met de familie allemaal zo mooi, intens en dankbaar geweest’, vertelde hij destijds aan De Telegraaf.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Na opvallend gerucht over ex-vriendinnen André Hazes: “Monique Westenberg heeft dat nog nooit gedaan”

André Hazes zit momenteel in Amerika. Hij heeft er ook zijn verjaardag gevierd.

Dat deed André Hazes opvallend genoeg voor het eerst zonder een vrouw aan zijn zijde. Eind vorig jaar kwam er een einde aan de relatie van Sarah van Soelen en de zanger.

Enkele weken nadat André alle foto’s met Sarah had verwijderd van Instagram, werd hij alweer met een nieuwe mysterieuze dame gespot. Het ging om Anne Rose Zonneveld. Maar ook haar kan hij intussen een ex noemen.

Al die exen zouden iets gemeen hebben met elkaar. Een volger van Yvonne Coldeweijer las namelijk dat de exen van André een contract hebben moeten tekenen. En dus ook Monique Westenberg.

Yvonne reageert vastberaden: “Nee, is niet zo. Sarah van Soelen heeft wel iets getekend in verband met geheimhouding van de docu, maar Monique heeft zoiets echt nog nooit getekend”, besluit ze.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending