Claire maakt pikant kiekje voor vriend, maar stuurt het per ongeluk naar ouders
Connect with us

Entertainment

Claire maakt pikant kiekje voor vriend, maar stuurt het per ongeluk naar ouders

Fitnessmodel en influencer Steph Claire Smith bevond zich in een ongemakkelijke situatie toen ze per ongeluk een pikante foto, bedoeld voor haar vriend, naar haar eigen ouders stuurde. Deze gênante vergissing kwam aan het licht tijdens haar KICPOD-podcast.


Tijdens de podcast deelde Steph Claire Smith het verhaal met haar luisteraars: “Ik stuurde een pikante foto naar mijn vader en moeder. Het ergste was dat mijn moeder zei: ‘Ik denk niet dat we dat hoefden te zien’. Ik had zoiets van ‘mam, reageer gewoon niet’.”

Deze gebeurtenis illustreert hoe snel een persoonlijke foto in de verkeerde handen kan vallen, zelfs binnen de eigen familie.

Co-host Laura Henshaw bevestigde het voorval en herinnerde zich dat Steph haar zelfs om advies vroeg over de foto. “Je ouders hadden toen de foto al gezien,” merkte ze op, waarmee het ongemak van de situatie benadrukt werd.

Ondanks de gênante situatie blijft Steph openhartig over haar seksleven en deelt ze online hoe zij en haar man Josh een 30-daagse seksuitdaging zijn aangegaan om hun relatie te ‘resetten’. Volgens haar helpt dit hen om romantischer met elkaar om te gaan.

Ter afsluiting worden op de website enkele foto’s van Steph Claire Smith getoond, waarmee haar rol als fitnessmodel en influencer wordt benadrukt, ondanks het ongelukkige incident met de pikante foto.

Het verhaal van Steph Claire Smith fungeert als een waarschuwing over de risico’s van het digitaal delen van persoonlijke foto’s.


Een kleine vergissing kan leiden tot ongemakkelijke situaties, zelfs binnen de eigen familie, en onderstreept het belang van voorzichtigheid bij het digitaal verzenden van intieme inhoud.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Miller (@stephclairesmith)


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending