Collega van André Hazes luidt noodklok: “Dit gaat niet goed!”
Connect with us

Celeberties

Collega van André Hazes luidt noodklok: “Dit gaat niet goed!”

André Hazes is al maanden lang bezig met een streng dieet, zo meldt Shownieuws. De zanger zou hebben aangegeven dat hij zo’n 15 á 15 keer sport pér week. Dat is dus 2 keer per dag en één dag zelfs 3 keer. We gokken dat dit een combinatie zal zijn van krachttraining en cardio, anders zal hij een tikkeltje teveel krachttraining doen wat alleen maar averechts zal werken. Maar daarnaast is de zanger ook bezig met een streng dieet om zijn lichaam van “de juiste’ voeding te voorzien tijdens al dat gesport. En dat baart sommige mensen behoorlijk wat zorgen.

André Hazes aan streng dieet
Zijn dieet bestaat uit een shake als ontbijt en als diner eet hij 400 gram kip, 400 gram spinazie en 500 gram gebakken aardappelen. Juist, twee keer per dag eten waarvan één maaltijd 1,3 kilo weegt. Gewichtsconsulent SOnja Bakker maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van de zanger vanwege dit dieet: “En dat al twee maanden!” laat Sonja in de nieuwe Story weten. De schrijfster laat weten waarom ze gelooft dat dit niet veel goeds voor de gezondheid van de desbetreffende zanger kan betekenen: “Ik zie dit als een crashdieet. Dat zal ik nooit adviseren. Want er komt een moment dat hij weer gaat optreden en in zijn oude ritme vervalt. Dan zitten de kilo’s er snel weer aan. Variatie is de sleutel, ook wanneer je sport.”

Wat is er mis met dat dieet?
“Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten. Dat leren we van jongs af aan met de schijf van vijf.” Een van de grootste verbazingen is dat de zanger geen enkel stuk fruit lijkt te eten, tenzij die natuurlijk in zijn dagelijkse shake in de ochtend zit. Ook zegt ze er het volgende over: “Maar wat me echt zorgen baart, is dat hij al twee maanden dagelijks zoveel spinazie eet. Spinazie is een heel gezonde groente, maar als je er zo vaak en zo veel van eet, dan krijg je ontzettend veel nitraat binnen. Dat is niet ongevaarlijk. En het is ongezond. Zeker op de lange termijn.”

Zit hij aan de verboden middelen?
‘Weekend-Online’ en het Belgische blad ‘TV Familie’ hebben hier over geschreven. Zó snel gespierd worden, daar moet volgens TV Familie wel iets achter zitten. André Hazes heeft overigen zo’n 5 jaar geleden ook al een flinke transformatie gemaakt. Hij vertelde toen dat hij creatine gebruikte. Een middel dat niet verboden is. Het is organische stikstofverbinding die van nature voorkomt in gewervelden die bijgevuld kan worden in de vorm van een poedertje, zoals een eiwitshake. Creatine verbetert de prestaties van de spieren tijdens sterke kortdurende krachtsinspanningen, met veel herhalingen en relatief weinig herstel. Het NOC*NSF geeft aan dat team- en krachtsporters baat kunnen hebben bij creatine-suppletie. Het heeft geen effect bij duursport. Creatine staat niet op een dopinglijst, omdat ook normale voeding creatine kan bevatten. Niets mis mee dus.

Celeberties

Zeer brute foto van koning Willem Alexander gaat viral: “Is dit écht onze koning?”

Willem Alexander is toch wel een koning waar we trots op mogen zijn. Zo nu en dan zien we hem en zijn vrouw Maxima op de fiets aankomen bij afspraken, de andere keer zit hij volledig bepakt op een crossmotor. Wat in het begin een geheimpje was, maar nu steeds meer mensen weten, is dat hij ook mag vliegen.

Hij zou bijvoorbeeld al in het geheim vluchten hebben gevlogen voor KLM. Dan hebben we het ook echt over passagiersvluchten. Het is dus best mogelijk dat jij een keer door onze koning naar je vakantiebestemming bent gebracht. Hij heeft dan ook genoeg om mee te oefenen. De familie bezit namelijk ook zelf een Boeing 737 waar hij zijn vliegbrevet voor heeft. Maar daar komt nog iets bij!

Willem Alexander in een F-16!

Afgelopen week heeft de koning een testvlucht gemaakt met de F-16, waarvan er nog maar 60 in Nederland over zijn van de ooit ingekochte 213 toestellen. Dit deed hij in een 2-zitter vanuit Vliegbasis Volkel, en dat leverde nogal brute foto’s op waar nogal verraste reacties onder verschijnen op social media. Toch wel een beetje trots op onze koning!

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

Zorgen

De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Doorgaan met lezen

Trending