Collega van André Hazes slaat alarm: “Dit is gevaarlijk voor hem!”
Connect with us

WOW

Collega van André Hazes slaat alarm: “Dit is gevaarlijk voor hem!”

André Hazes is al maanden lang bezig met een streng dieet, zo meldt Shownieuws. De zanger zou hebben aangegeven dat hij zo’n 15 á 15 keer sport pér week. Dat is dus 2 keer per dag en één dag zelfs 3 keer. We gokken dat dit een combinatie zal zijn van krachttraining en cardio, anders zal hij een tikkeltje teveel krachttraining doen wat alleen maar averechts zal werken. Maar daarnaast is de zanger ook bezig met een streng dieet om zijn lichaam van “de juiste’ voeding te voorzien tijdens al dat gesport. En dat baart sommige mensen behoorlijk wat zorgen.

André Hazes aan streng dieet

Zijn dieet bestaat uit een shake als ontbijt en als diner eet hij 400 gram kip, 400 gram spinazie en 500 gram gebakken aardappelen. Juist, twee keer per dag eten waarvan één maaltijd 1,3 kilo weegt. Gewichtsconsulent SOnja Bakker maakt zich ernstige zorgen om de gezondheid van de zanger vanwege dit dieet: “En dat al twee maanden!” laat Sonja in de nieuwe Story weten. De schrijfster laat weten waarom ze gelooft dat dit niet veel goeds voor de gezondheid van de desbetreffende zanger kan betekenen: “Ik zie dit als een crashdieet. Dat zal ik nooit adviseren. Want er komt een moment dat hij weer gaat optreden en in zijn oude ritme vervalt. Dan zitten de kilo’s er snel weer aan. Variatie is de sleutel, ook wanneer je sport.”

Wat is er mis met dat dieet?

“Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten. Dat leren we van jongs af aan met de schijf van vijf.” Een van de grootste verbazingen is dat de zanger geen enkel stuk fruit lijkt te eten, tenzij die natuurlijk in zijn dagelijkse shake in de ochtend zit. Ook zegt ze er het volgende over: “Maar wat me echt zorgen baart, is dat hij al twee maanden dagelijks zoveel spinazie eet.

Spinazie is een heel gezonde groente, maar als je er zo vaak en zo veel van eet, dan krijg je ontzettend veel nitraat binnen. Dat is niet ongevaarlijk. En het is ongezond. Zeker op de lange termijn.”

Celeberties

Zien: Marco Borsato heeft een nieuwe vriendin: “Wat een knapperd!”

Marco Borsato is natuurlijk alweer eventjes single. Leontine en hij hebben besloten om een punt achter hun huwelijk van dik 20 jaar te zetten. Dit is natuurlijk gekomen door alle affaires die in de roddelmedia aan het licht zijn gekomen. Maar ook voor de zanger gaat het leven, en dus de liefde, uiteindelijk weer door. En hoe snel hij dat weer op wil gaan pakken is natuurlijk volledig aan hemzelf. Maar verschillende roddelbladen melden dat er hoogstwaarschijnlijk al een lichtpuntje te zien is in het liefdesleven van een van de grootste zangers van ons land. Toen hij tijdelijk bij zijn moeder ging wonen, woonde hij om de hoek bij zijn ex-vriendin waar hij mee heeft samengewoond. Het gaat om Denise Broekhof die daar nog steeds woonachtig is. Vermoedelijk is het contact daar weer tot stand gekomen, en dat is ook te merken op social media.

Marco Borsato zoekt contact met ex liefje

De zanger schrijft bijvoorbeeld onder een recente foto: “Prachtig ben je nog steeds”. Dat er nog gevoelens tussen de twee aanwezig kunnen zijn blijkt wel uit een interview dat Denise gaf aan Story. Ze liet destijds het volgende weten: “We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal. Ook als je niet meer samen bent en je met een ander gelukkig wordt.” Ze vervolgt met: “Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. Marco en ik hebben elkaar ook niet gezien. Ik weet dat hij nu in Alkmaar woont. Maar ik ben niet bij hem thuis geweest. Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt.”

Tijd voor foto’s

Nu zijn we natuurlijk allemaal razend benieuwd wie nu precies deze blondine is. En we kunnen je zeggen dat we kunnen bevestigen dar Marco Borsato een behoorlijk goede smaak qua vrouwen heeft gezien onderstaande foto’s.

View this post on Instagram

#fotoshoot met @karenhooglandfotografie @claesensno1 #hofvanbergen

A post shared by DeniseBoekhoff (@deniseboekhoff) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verdrietig: Triest nieuws voor Paul de Leeuw

De Leeuw werd geboren in Rotterdam-Feijenoord en groeide op in een protestants gezin. Hij groeide deels op in Rotterdam en deels in Lekkerkerk,[1] waar hij op verschillende basisscholen heeft gezeten. Hij ging naar de mavo op de Krimpenerwaard in Krimpen a/d IJssel, na de fusie met het Diederik van Alkemade mavo in 1992 beter bekend als het Krimpenerwaard College, en haalde daar later zijn havodiploma. Na de havo volgde De Leeuw de lerarenopleiding in Delft. Hier ontdekte hij zijn artistieke talenten. Hij meldde zich voor de Toneelacademie Maastricht, maar kwam niet door de selectie.

In 1983 deed De Leeuw mee met Cameretten in Delft, waarbij hij de persoonlijkheidsprijs kreeg. In 1984 presenteerde hij het festival. Een jaar later was hij het pauzenummer tijdens het Open Bak Gala in het Koninklijk Theater Carré ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Theater De Engelenbak. Hij zong het nummer Vlieg met me mee. Mede dankzij de enthousiaste reacties van de zaal kreeg De Leeuw een uitnodiging voor een optreden in het programma van Sonja Barend.

Verdrietig nieuws voor Paul de Leeuw. Vorig weekend overleed zijn poes, Donnie. Dinsdag nam de familie afscheid en werd Donnie gecremeerd. Vandaag wordt er een kaarsje gebrand voor de poes.

‘Dag lieve Donnie’

Op Instagram plaatst Paul een foto van de urn, met daarnaast twee brandende kaarsen en de rouwkaart.

‘Dag lieve Donnie!’, schrijft hij. Paul’s volgers leven met hem mee en laten steunende reacties achter. Zo stuurt schrijft Ellie Lust ‘Ach… LIEFS en sterkte…’ en Rossana Kluivert schrijft: ‘Sterkte en mooi dat je Donnie een waardig afscheid geeft.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

ZIEN: Willem Alexander en Maxima gaan weer op vakantie!

Willem Alexander en Maxima zijn behoorlijk in opspraak geweest eind vorige week. Ze waren namelijk met het hele gezin naar Griekenland gevlogen om daar de herfstvakantie te vertoeven in hun vakantievilla.

Heerlijk natuurlijk, maar niet helemaal handig tijdens een halve lockdown in Nederland waarbij Nederlanders gevraagd wordt om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar goed, het echtpaar is direct weer naar Nederland gevlogen en de prinsesjes volgden dinsdag ook. Maar gewoonlijk gaat de familie ieder jaar op wintersportvakantie waar een hoop pers bij is.

Willem Alexander en Maxima op wintersport?

De vraag is natuurlijk, zal dat dit jaar nog door kunnen gaan. We kunnen er wel vanuit gaan dat het gezin dit jaar thuis zal blijven tijdens de winter vanwege de lockdown, tenzij er veel gaat veranderen de aankomende weken. Moet we dus ook deze heerlijke video’s missen dit jaar:

Doorgaan met lezen

Trending