Collega’s van Rene Le Blanc zijn woest: “Ik ben boven de rest uit gestegen”
Connect with us

Celeberties

Collega’s van Rene Le Blanc zijn woest: “Ik ben boven de rest uit gestegen”

Het contact tussen René Le Blanc en zijn collega’s van Ik Geloof In Mij is helemaal verbroken. Zij willen ook geen contact meer met hem. Zijn collega’s vinden ook dat de show eigenlijk alleen om René le Blanc draait.

René heeft een interview gedaan met Story. Daarin deed hij een boekje open over zijn collega’s. Zijn collega’s hadden gezegd dat ze niet meer wilde samenwerken omdat het ‘de grote René le Blanc show’ is geworden. “Ik heb alleen nog contact met Rutger van Barneveld. Hem heb ik deze week al twee keer gezien en ik heb net een armbandje van hem gekre-gen”

Ook heeft hij een lied voor hem gemaakt. “Ik ken hem ook al tien jaar en heb zelfs nog een keer een nummer voor hem geschreven. Dan heb ik met Dave (van Well – red.) die mijn plaatsgenoot is, af en toe nog appcontact. Maar daar houdt het wel mee op.”

“Er wordt mij divagedrag verweten, wat echt helemaal nergens op slaat. Kijk, we hebben samen aan een programma gewerkt, soms wel acht tot negen uur per dag. De programmamakers beslissen uiteindelijk wat daarvan wordt gemaakt” zegt rené.

Hij vindt dat hij meer succes heeft gekregen dan de andere: “Dan hoor ik dat mij wordt verweten dat het de grote René le Blanc-show is geworden. Daar ben ik natuurlijk blij mee, dat ik een beetje boven de rest ben uitgestegen, maar ik heb er geen invloed op.”

Ook legt hij uit waarom hij in het derde deel minder was te zien. “In het derde deel van de serie ben ik minder te zien. Ik wilde het publiek laten zien wat ik kan en juist in die tijd stond ik op heel veel festivals. Dat leek me belangrijker dan weer allemaal beelden van mij aan de keukentafel”

Celeberties

Zien: Wat is er tussen Emma Heesters en Marco Borsato gebeurd: “Geschrokken!”

Emma Heesters was dolblij afgelopen week, ze ging namelijk samenwerken met niemand minder dan Marco Borsato. Maar laatstgenoemde is de laatste tijd behoorlijk veel in het nieuws, en niet altijd even positief. Er worden dan ook aan alle kanten allerlei geruchten in het leven geroepen over de zanger en het moet nog maar blijken wat daarvan waar is. De zanger heeft gisteren nog zijn nieuwste tour afgezegd via een brief aan de kaartkopers. De brief zou nogal vreemd vallen bij veel van zijn fans en is nog terug te lezen via de link onder de onderstaande alinea.

Maar terug naar mevrouw Heesters. Gisteren was ze op bezoek bij Omroep Max waar ze het uitgebreid heeft over haar nieuwe kerstnummer ‘Holiday’. Maar natuurlijk is er vervolgens gevraagd naar de samenwerking met Borsato die de laatste tijd veel in het nieuws is. Maar plots lijkt dat enthousiasme over de samenwerking helemaal verdwenen te zijn bij de zangeres.

Emma Heesters ongemakkelijk bij vraag over Borsato

De vraag die bij haar terecht komt is: “En de samenwerking met Marco Borsato, hoe staat het daarmee?” Emma reageert hier zichtbaar geschrokken op: “Ja, ik heb een nummer met hem opgenomen maar dat hij eigenlijk groter gemaakt dan dat het is. Er ligt een nummer maar wat daarmee gedaan wordt weten we niet.” Natuurlijk is dat verassend nieuws en wordt er verder gevraagd: “Maar wellicht komt dat ook nog uit?” Maar plots lijkt dit van tafel te zijn geschoven en wordt het onderwerp een beetje ongemakkelijk weggepraat: “Ja, nu is daar geen sprake van. Eerst maar even het kerstnummer..” Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels ook gereageerd, hieronder te zien. Daaronder is de laatst genoemde video van Heesters te zien:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit is de reden dat Marco Borsato al zijn concerten heeft geannuleerd

Alle concerten van Marco Borsato zijn geannuleerd. Heel zijn clubtour gaat niet meer door en het is ook niet duidelijk of er binnenkort nog nieuwe concerten komen. Eerst werd alles uitgesteld, maar nu is het duidelijk dat het helemaal niet door gaat.

Ticketmaster laat het volgende weten: “Om kaartkopers niet in het ongewisse te laten en heel lang hun ticket te laten behouden, is besloten de tournee te annuleren”

Half november maakte Borsato bekend dat zijn Hef Je Glas Met Mij-tournee, die op 30 november zou beginnen, vanwege de nieuwe coronamaatregelen werd uitgesteld. In totaal zou Borsato langs 22 clubs door heel Nederland gaan. Onder meer Paradiso in Amsterdam, Doornroosje in Nijmegen, Paard in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht stonden op de planning (zie video bovenaan).

De afgelopen weken komen er steeds meer verhalen naar boven rondom Marco Borsato. Hij zou meerdere malen vreemd zijn gegaan en hij zou dingen gedaan hebben met minderjarige meisjes. Het is nog onduidelijk of deze beschuldigingen kloppen.

Zijn management heeft laten weten dat hij gaat reageren “op enig moment dat hem uitkomt”. Marco Borsato heeft uberhaupt een moeilijke tijd achter de rug. Begin 2020 kampte hij met een burn-out en kort daarna was zijn huwelijk voorbij. Dit kwam doordat hij een affaire had gehad. Later zijn Marco en Leontine wel terug bij elkaar gekomen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jada Borsato woest na geruchten overspel: ‘Te zielig voor woorden!’

Jada Borsato is woest na geruchten dat zij net als haar vader Marco vreemd zou gaan. De dochter van de zanger is trouwens vanaf morgen te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

Juice Channel bracht een pittige roddel over Jada. “We hebben van een bron vernomen dat Jada Borsato afgelopen zomer is vreemdgegaan”, stuurden ze de wereld in.

Het kanaal publiceerde een kiekje van de Weertse vrienden van een van haar vriendinnen. “Jada heeft toen in de groep gezegd dat ze twijfels heeft over haar relatie met Roeland Beelen. Ze vond het moeilijk om de relatie uit te maken, maar haar gevoelens werden minder…”

Maar er gebeurde nog veel meer. “De bron geeft aan dat alle jongens uit de groep Jada Borsato wel zagen zitten, maar ze heeft gezoend met de jongen in het Tommy-shirt. Ze deden vaker themafeestjes organiseren als groep en op een feestje is de zoen toen gebeurd.”

Jada woest

Jada van haar kant is woedend. Wanneer ze op Instagram de vraag krijgt of het vreemdgaan fijn was, ontploft ze compleet. “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al zeven jaar lang verliefd op één iemand en dat is mijn vriend. Ik heb nooit een seconde getwijfeld, hij is de liefde van mijn leven en ik ben de meest betrouwbare, loyale vriendin op aarde. Geloof je het niet? Kun je opzouten.”

Jaloezie

De dochter van Borsato vindt het ronduit walgelijk. Ze gaat verder: “Ik weet wat waar is, en iedereen uit mijn vriendengroep, en ZEKER mijn vriend. Niemand is ooit in de buurt gekomen en dat zal ook never nooit gebeuren. Mensen zijn jaloers op het prachtige wat ik heb en proberen dat kapot te maken met klinkklare onzin. Dat blijkt maar weer. Het is te zielig voor woorden.” Jada benadrukt dat er gewoon niks van het verhaal klopt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending