Conflict bij Oranjes: Mabel opent aanval op koningin Máxima
Connect with us

Celeberties

Conflict bij Oranjes: Mabel opent aanval op koningin Máxima

Een familieconflict bij de Oranjes lijkt de oorzaak van de kritiek rond de biografie van Máxima. En Mabel speelt hier misschien wel een grotere rol in dan we denken…

Daniela Hooghiemstra, de biografe van Willem-Alexander, deed vorige week een frontale aanval op Marcia Luyten. Daniela stelde namelijk dat Marcia in haar boek Máxima Zorreguieta Moederland een té rooskleurig beeld schetst van Máxima.

Anonieme bron

In diezelfde periode brachten ook twee Argentijnse journalisten een biografie over Máxima uit. Dat boek bracht wél opmerkelijke dingen aan het licht, die Marcia niet in haar boek had opgenomen.

Het blijkt dat ze deze zaken via anonieme bronnen hadden. En volgens weekblad Story was Marcia zó nijdig op Daniela na alle kritiek op haar boek, dat ze heeft toegegeven dat Daniela één van die anonieme bronnen was.

Maar het weekblad stelt ook dat Daniela sinds haar jeugdjaren goed bevriend is met prinses Mabel. En dát werpt een bijzonder licht op de kritiek die ze heeft op Máxima…

Frustratie

In hofkringen is het geen geheim dat de relatie tussen Mabel en Máxima niet optimaal is. Eén van de goede redenen daarvan is de extreem goede relatie die Mabel heeft met prinses Beatrix.

De band van Máxima met Beatrix is een stuk minder hecht, wat al meerdere malen tot een zekere afstand tussen haar en Mabel zou hebben geleid. Volgens Máxima wordt zij wél kritisch benaderd door haar schoonmoeder.

Op de achtergrond

Dat Mabel en Daniela zo goed bevriend zijn, maakt duidelijk dat Daniela zo fel is op een boek waarin Máxima wordt opgehemeld.

Het is dus zeker geen gekke gedachte dat Mabel op de achtergrond aan de touwtjes trekt. In haar positie zou het namelijk ongepast zijn om zulke kritiek te uiten.

Celeberties

Zien: Connie Witteman (68 jaar) laat haar prachtige bikini-lichaam zien

Het is duidelijk dat Connie Witteman heerlijk van het zomerse weer aan het genieten is. Vol trots laat ze op Instagram haar lichaam zien, vergeet niet: Connie is al 68 jaar oud!

Hieronder kun je duidelijk zien dat Connie echt een het genieten is op de foto die ze heeft geplaatst. “zonnige kus uit Noordwijk.” schrijft ze er nog bij.

 

Connie heeft een best zware periode achter de rug want haar zoon werd ernstig ziek door corona maar ook haar auto werd niet lang geleden gestolen. Gelukkig is de auto teruggevonden en gaat het steeds weer wat beter met haar zoon.

Doorgaan met lezen

Celeberties

VIDEOBEELDEN: Prinses Amalia gespot met nieuwe ‘vriendje’?

Het moment waar het hele land op zat te wachten… Of niet? De zeventienjarige kroonprinses Amalia zou voor het eerst zijn gespot met een jongen. Is deze jongen het vriendje van de aanstaande koningin van Nederland?

Amalia is naast de kroonprinses van Nederland ook een ‘normaal’ meisje van zeventien jaar oud. De geruchten gaan al langer dat ze een vriendje aan de haak zou hebben geslagen.

Met het stijgen der jaren wordt de vraag of onze kroonprinses al dan niet een vriendje heeft, het nationale gezelschapsspel. Immers, haar droomprins, is uiteindelijk zomaar ook onze prins…

Heeft de prinses inderdaad een vriendje? Bekijk de video hieronder en oordeel zelf!

Gespot

Op TikTok verscheen een video waarop de prinses te zien zou zijn. De TikTokker filmt een jongen en een meisje die in Den Haag over straat lopen, en beweert dat dit Amalia en haar nieuwe vriendje zouden zijn. Van de beelden is dat echter niet af te lezen.

Het meisje op de video lijkt mogelijk op Amalia, maar de gezichten zijn niet enorm herkenbaar op de video. Zou het om onze kroonprinses gaan?

Tekst gaat verder onder de video

Trouwen

Wil Amalia aanspraak blijven maken op de troon dan moet ze voor een eventueel huwelijk toestemming vragen aan het parlement. Hierdoor wordt één medeprins van Amalia’s leeftijd uitgesloten voor haar: zij mag volgens de regels niet met hem trouwen.

Het gaat om haar leeftijdsgenoot prins Gabriël van België. Volgens een Belgisch decreet zou het verboden zijn dat een lid van de Belgische koninklijke familie trouwt met een lid van het Nederlandse koningshuis.

Dit betekent dat zowel Amalia als haar zussen Alexia en Ariana niet in het huwelijksbootje mogen stappen met de koningskinderen van onze buren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige beelden: Opnieuw knallende ruzie tussen rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes!

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn de afgelopen weken flink wat in het nieuws terecht gekomen. De wind is al wat gaan liggen, dit tot grote frustratie van veel mensen in Nederland. De jonge rapper zou zijn vriendin namelijk met een fles geslagen hebben tot bloedens toe. Hij werd op Ibiza opgepakt maar uiteindelijk ook weer vrijgelaten.

Jaimie zou de aanklacht weer ingetrokken hebben. Ook de BN’ers die op dat moment in het hotel verbleven houden de lippen stijf op elkaar. Wat er dus precies gebeurd is kan niemand behalve het stel zelf vertellen. Maar dat lijken ze niet van plan te zijn. Maar de twee hebben wel vaker ruzie, het is dus een kwestie van afwachten tot de boel weer ontploft.

Weer hommeles tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes!

Gelukkig zijn er mensen die de twee nauwlettend in de gaten houden op social media. En een bekend fenomeen tussen de twee is: Ruzie = Ontvolgen. Een soort van ‘R = R back’ wat we vroeger op Hyves deden. Het Instagram account Roddelloog heeft gezien dat de twee elkaar wéér ontvolgd hebben op social media. Nadat dit gepost werd hebben de twee het onmiddellijk weer ongedaan gemaakt wat volgens Roddelloog precies 48 minuten heeft geduurd.

Doorgaan met lezen

Trending