Connie Witteman: Het gaat niet goed met mijn zoon
Connect with us

WOW

Connie Witteman: Het gaat niet goed met mijn zoon

De zoon van Connie Witteman is eergisteren met spoed opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij corona heeft. Connie geeft onder de foto een update over zijn status en laat weten dat het vrij slecht met hem gaat.

Aangezien er vele vragen zijn hoe het nu met Marvin gaat het volgende;

Marvin had van Zaterdag op Zondag een slechte nacht waardoor zijn zuurstofmasker is vervangen voor een grotere die hem meer zuurstof geeft, zijn ontstekingswaarde in zijn bloed is te hoog maar te laag voor een longembolie, er mag geen bezoek bij en het app contact is nihil want daar voelt hij zich te ziek en te moe voor.

Marvin is/ was echt het voorbeeld van de veilige maatregelen,juist ook omdat hij in de risico groep zat ging hij zo weinig mogelijk naar buiten, zocht geen grote gezelschappen op en liep altijd met een mondkapje, waste tientallen keren zijn handen per dag en overal tot in zijn auto toe kwam je de desinfecterende flesjes gel tegen, dan vraag je je toch af… hoe dan??

De artsen en de verplegende zorg is heel liefdevol, we hopen natuurlijk dat hij zsm naar huis mag maar daar is nu nog geen vooruitzicht op.

Celeberties

Andre Hazes ging ook vreemd met K3-lid Karen Damen

Dat Andre Hazes meerder keren vreemd is gegaan met zijn nieuwe liefje Sarah voordat hij het uit maakte met Monique is al langer bekend. Maar wij krijgen nu ook verhalen binnen dat Andre Hazes toen hij ook nog een relatie had met Monique nog meer op zijn kerfstok heeft.

Andre Hazes zou namelijk ook vreemdgegaan zijn met ex K3-lid Karen en we moeten zeggen ze konden het wel erg goed vinden met elkaar tijdens het Belgische tv-programma Liefde voor muziek dat in Nederland bekend staat als het programma Beste zangers.

Daar blijft het overigens niet bij, want er wordt nog veel meer beweerd zie onderstaand gesprek.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mensen maken zich grote zorgen om de gezondheid van Koningin Máxima

Fans van koningin Máxima maken zich ernstige zorgen.

Ze ziet er moe uit en haar agenda is leeg, vinden ze.

Toen koningin Máxima de wereldpremière bij van de dansvoorstelling Frida van Het Nationale Ballet in Amsterdam bijwoonde droeg ze een trendy bordeauxrode broek droeg.

Oververmoeid

Ook al zag ze er mooi uit in haar outfit, toch vond modejournaliste Josine Droogendijk dat de koningin er niet gezond uitzag en tweette: “Máxima in het nieuw gisteravond. Wat ziet ze er al tijden slecht uit. In de zin van: vermoeid. Of ben ik de enige die zich zorgen maakt?”

Ook haar agenda is bijna helemaal leeg

Ook veel fans van het koningshuis laten van zich horen en Josine Droogendijk is dus niet de enige.

“Dat viel me inderdaad ook al op. Ik hoop dat alles oké is met haar. Haar agenda is ook zo leeg, best gek. Voor m’n gevoel zien we haar erg weinig”, liet iemand weten. Een andere fan was het opgevallen dat de agenda in november en december nog vol stond gepland door de Koning en Prinses Beatrix. “Nu staan er helemaal geen activiteiten in de agenda”, liet ze weten. Dit lijkt erg opvallend.

Een tandje lager

Als er iets met de koningin aan de hand zou zijn zou het volgens de meeste mensen alleen maar goed zijn dat ze het nu dan even niet druk heeft. “Ze heeft vorig jaar ook wel een erg drukke agenda gehad. Misschien moet ze het inderdaad rustig aan doen nu”, zeggen ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Bridget Maasland ontspoorde tijdens de vakantie met André Hazes’

Het was de meest veelbesproken vakantie van 2020: de Curacao-reis van Dre Hazes en Bridget Maasland. Volgens paparazzo Ferry de Kok liep het compleet uit de hand met de presentatrice. ,,Ze was total loss”.

De reis naar het tropische eiland betekende het einde van de relatie van Bridget en André. De zanger keerde namelijk terug met zijn ex Monique Westenberg, en liet Bridget met lege handen achter. De paparazzo die ook aanwezig was op het eiland klapt uit de school en onthult details over de reis van Dre en Bridget…

Dronken
Volgens Ferry hield Bridget, net als Dre, ook wel van een drankje. Of tien. Hij onthult in de Nieuwe Revu dat de alcohol op het tropische eiland niet aan te slepen was voor de presentatrice.

Ferry was erbij toen Bridget zichzelf bezatte op het eiland. Het liep dusdanig uit de hand, dat de presentatrice werd weggestuurd. ,,We gingen daar uit eten, met André naast en Bridget tegenover me. Na twee uurtjes was ze zo total loss, dat we haar maar naar huis hebben gestuurd.”

Vrienden
De Kok en Hazes hebben een goede verstandhouding met elkaar en spreken met enige regelmaat samen af. Zo was Ferry erbij op Ibiza en kon hij met eigen ogen gadeslaan hoe Bridget iets te diep in het glaasje keek. ,,Foto’s worden dan niet gemaakt, want we zijn dan echt privé uit. Zo is ook nooit op beeld vastgelegd hoe lam als een konijn Bridget Maasland was tijdens hun vakantie op Curaçao.”

Gelukkig voor Dre hebben hij en Ferry een goede relatie met elkaar. Anders zou er een hoop gepubliceerd zijn door de paparazzo… ,,André is in principe de enige BN’er waarvan ik niet alles zal publiceren wat ik wel kan maken. Bij de rest gaat die vlieger niet op.”

Doorgaan met lezen

Trending