Daar is de zomer: Eerste echt tropische dag komt eraan
Connect with us

Meest bekeken

Daar is de zomer: Eerste echt tropische dag komt eraan

Maandag krijgen we mogelijk de eerste echt tropische dag in Nederland. In het zuidoosten kan het volgens Weer.nl lokaal 30 graden worden.

Vanuit het zuidoosten voert de wind vanaf zondag warme en droge lucht aan. We krijgen dan volop zon. Zondag stijgt het kwik in het zuiden lokaal tot 28 graden. In het noorden van het land is het met temperaturen rond de 20 graden iets koeler.

Volgens het weerbureau krijgen we maandag dan in Limburg de eerst tropische dag met temperaturen rond de 30 graden. Daarmee zou de eerste tropische dag in Nederland dan een week later vallen dan normaal.

Of het nadien ook zomers blijft, hangt af van de storingen vanuit de Atlantische Oceaan. Die zouden dan koeler weer en regen meebrengen.

Meest bekeken

ZIEN: Kijkers gaan los op zeikende en ondankbare griet in Lang Leve de Liefde!

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet, dan heb je aardig wat ballen. Niet alleen is het al behoorlijk eng om überhaupt een blind-date te hebben, je doet het ook nog eens voor het oog van heel Nederland.

Wanneer je iets geks doet of opvallends, dan kom je ook nog eens op social media in een fragment te zitten die regelmatig viraal gaan op platformen als Facebook. Je moet dus ook een dikke huid hebben om tegen al die kritieken te kunnen. Want kritiek, dat zal je krijgen. Zo ook de volgende dame, ze had voor dit fragment al aangegeven dat ze een moeilijke eter is en alleen maar kip en hamburgers eet. Saai, maar daar valt niet veel fout aan te doen.

Zeikende griet vindt niks lekker in Lang Leve de Liefde!

Danny wilde eerst uitgebreid gaan koken voor zijn date en zichzelf. Dit om natuurlijk een beetje indruk te maken. Maar helaas, mocht dit een match zijn dan gaat het iedere dag hamburgers met frieten worden of kip voor de rest van je leven. Maar we gokken dat hij, net zoals de rest van de kijkers thuis, nu al wel klaar is met zijn date. Het eten, de hamburger en frieten, vallen niet in de smaak. En dat laat ze weten ook: “Proost, op je mislukte eten!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes maakt zich hele pijnlijke bedenking over zoontje Dré na breuk met Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg zijn al enkele maanden uit elkaar. André verbrak hun verloving amper enkele weken nadat de zanger de vraag had gesteld.

André Hazes en Monique Westenberg hebben samen een zoontje van vier jaar oud. Het ex-koppel doet er alles aan om gemoedelijk met elkaar om te gaan voor kleine Dré.

André en Monique willen ook dat er zo weinig mogelijk verandert voor Dré. Daarom wonen Monique en Dré nog steeds in hun villa in Berkel en Rodenrijs.

“De eerste weken na onze breuk had Dré het wel moeilijk”, onthult André in Story. “Onze mazzel is wel dat ik altijd al veel weg was, dus er is niet veel veranderd voor hem. Het enige verschil is dat ik daar niet meer slaap.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Goed nieuws: ‘Marco Borsato weer ‘thuis’ bij zijn Leontine’

Wat velen een jaar geleden voor praktisch onmogelijk hielden, lijkt er nu toch echt van te komen: de grote verzoening tussen Marco en Leontine Borsato! Daarop wijst niet alleen hun recente liefdestripje naar Ibiza, maar zeker ook de gebeurtenissen na hun terugkeer in Nederland.

Eerder gaf Marco aan in een andere vorm dan voorheen met zijn grote liefde verder te gaan. Dat zal zo zijn, vooralsnog is er maar weinig verschil te merken tussen Marco en Leontine en een pril verliefd stel! Het zou heel goed voorstelbaar zijn dat de twee, na dagenlang op elkaars lip te hebben gezeten, ervoor zouden kiezen om terug in Nederland even afstand te nemen van elkaar. Zo niet de zanger en zijn inmiddels ex-vrouw.

Eenmaal geland, reed het stel in Marco’s pijlsnelle Porsche meteen door naar Leontine’s huis in het Gooi. Daar werden zowel haar koffers als die van Marco naar binnen gebracht, wat natuurlijk maar één ding kan betekenen: thuis werd de romantiek nog even doorgezet… Precies zoals vrienden van het stel hoopten en stiekem ook een beetje verwachtten

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending