Danny de Munk overladen met flinke kritiek na gelekte beelden in ‘geboortekostuum’
Connect with us

Nieuws

Danny de Munk overladen met flinke kritiek na gelekte beelden in ‘geboortekostuum’

Danny de Munk, een van de deelnemers van het huidige seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis, heeft in de meest recente aflevering voor opschudding gezorgd. De zanger was naakt en schreeuwend te zien op het strand in Thailand, wat leidde tot veel reacties van kijkers.


Screenshot

Opdracht met Susan Visser

In de bewuste aflevering vormen Susan Visser en Danny de Munk een duo voor een opdracht. Susan vraagt Danny of hij zijn onderbroek uit wil doen, wat resulteert in een scène waarin Danny naakt met alleen een opblaas strandbal voor zijn lichaam op het strand staat. Deze actie leverde zowel positieve als negatieve reacties op van de kijkers thuis.

Woede en Ergernis

Veel kijkers waren niet te spreken over het gedrag van Danny. Onder de Instagram-post van RTL uitte een volger zijn frustratie: “Mag hij a.u.b. naar huis? Dat geschreeuw de hele tijd. Respecteer het land waar je te gast bent. Wat een ergernis.”


Deze mening werd gedeeld door anderen. Een andere kijker schreef: “Goh, ben blij dat ik niet de enige ben. Afschuwelijk zeg!”

Steun voor Danny

Niet iedereen was echter negatief over Danny’s optreden. Enkele kijkers namen het voor hem op. Een reactie luidde: “Het was op een onbewoond eiland, niemand die er last van had.” Een ander voegde daaraan toe: “Jij bent dus duidelijk nog nooit in Thailand geweest, iedereen schreeuwt daar.”

Het Perfecte Plaatje op Reis

Dit seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bracht de kandidaten naar Thailand. Naast Danny de Munk en Susan Visser, doen ook andere bekende Nederlanders mee, waaronder presentatrice Gallyon van Vessem, actrice Sophie Bouquet, presentatrice Fresia Cousino Arias, presentator Kaj Gorgels, verslaggever Mark Baanders, rapper Leafs en musicalster April Darby.

Gemengde Reacties op Social Media

De gemengde reacties op Danny’s naakte en schreeuwende optreden tonen de diversiteit van het publiek van Het Perfecte Plaatje Op Reis. Terwijl sommige kijkers zich ergeren aan zijn gedrag, zien anderen het als een onschuldige actie die past binnen de context van het programma en de culturele normen van Thailand.

Het is duidelijk dat Danny de Munk met zijn optreden een sterke reactie heeft losgemaakt, zowel positief als negatief. Dit laat zien hoe verschillend mensen reageren op televisie-inhoud en hoe belangrijk het is om rekening te houden met diverse perspectieven.

Danny de Munk’s naakte optreden in Het Perfecte Plaatje Op Reis heeft veel discussie uitgelokt onder de kijkers. Terwijl sommigen zijn gedrag als storend en respectloos beschouwen, zien anderen het als een onschuldige en culturele passende actie. Deze controverse benadrukt het belang van respect en begrip voor verschillende culturen en normen, vooral wanneer men in het buitenland is.

Het programma blijft kijkers boeien met zijn mix van uitdagingen en kleurrijke persoonlijkheden, en de reacties op Danny’s optreden zullen ongetwijfeld nog even blijven nazinderen. Het Perfecte Plaatje Op Reis blijft een programma dat niet alleen de fotografievaardigheden van de deelnemers test, maar ook sterke emoties en meningen oproept bij het publiek.


Nieuws

‘Ontslag op staande voet voor Ronald Koeman: eens of oneens?’

Ronald Koeman was na afloop van de verloren halve finale van het EK niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Felix Zwayer. Engeland won met 1-2 van het Nederlands elftal, mede door een strafschop voor de Engelsen. Koeman vond dat een belachelijke beslissing.

Oranje kreeg na een dik kwartier een strafschop tegen, nadat Denzel Dumfries een schot van Harry Kane wilde blokken, maar de back raakte de zwaaiende voet van de Engelse spits. „Dit is een type beslissing van een VAR…”, stak Koeman zijn frustraties niet onder stoelen of banken. “Wat moet je doen als verdediger? Dit is geen penalty. Hij wil die bal blokken en Kane schiet. Dan komen ze tegen elkaar aan. Ik denk dat het voetbal kapot gaat door dit soort beslissingen.”

Dat was overigens niet de enige kritiek die hij had op Zwayer. „Ik vond dat hij voor veel lullige dingetjes floot. Ik denk dat er in Engeland niet voor gefloten wordt. Vanavond wel. Dat is niet waarom je verliest. Maar bij momenten vond ik dat de scheidsrechter te makkelijk floot voor dingen die geen overtredingen waren.”


Teleurstelling bij Van Dijk

Virgil van Dijk had amper woorden voor de bittere nederlaag tegen Engeland in de halve finale van het EK (1-2). Oranje verloor na een doelpunt van Ollie Watkins in de 90ste minuut. „Als je hem zo laat tegen krijgt, is dat natuurlijk verschrikkelijk”, zei de geëmotioneerde aanvoerder.

„Het was een mooi gevecht, maar we staan hier met lege handen en dat doet heel veel pijn”, zei Van Dijk in het flashinterview na afloop. „Je steekt er heel veel in, je geeft alles en als hij dan in de laatste minuut valt is dat gewoon klote. Ik weet niet wat ik moet zeggen, het doet zoveel pijn.”

Van Dijk wilde niet diep ingaan op de vraag hoe hij het optreden vond van de VAR en de scheidsrechter, die een strafschop toekende aan Engeland. „Het zegt alles dat de scheidsrechter zo snel naar binnen ging. Maar om daar de schuld aan te geven, dat weet ik ook niet.”

De aanvoerder had ook gezien dat Oranje in de tweede helft aanspraak maakte op een tweede treffer. „Het voelde alsof wij de 2-1 konden maken, maar het gebeurde niet en we staan met lege handen”, aldus Van Dijk.


Doorgaan met lezen

Nieuws

Wereldberoemde acteur op 49-jarige leeftijd heengegaan

Op een rustige zondag, 23 juni 2024, werd de film- en surfwereld opgeschrikt door het tragische nieuws dat Tamayo Perry, een acteur bekend van ‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’, het leven liet na een haaienaanval in de wateren van Hawaï. Perry, die ook actief was als strandwacht bij Honolulu Ocean, 0verleed op de leeftijd van 49.


Het 1ncident vond plaats nabij Goat Island, een locatie bekend om zijn pittoreske uitzichten en populaire surfspots. Dit maakt het verlies nog aangrijpender, omdat het een plek betreft waar Perry vaak kwam om zijn passie voor de oceaan te delen.

Tamayo Perry was een man van vele talenten; zijn carrière overspande zowel de entertainmentindustrie als professionele sporten. Zijn meest opvallende rol als boekanier in ‘Pirates of the Caribbean’, naast sterren als Johnny Depp en Penélope Cruz, markeerde hem als een veelzijdig en charismatisch acteur.

Buiten de set was Perry ook actief in de surfwereld. Hij stond bekend om zijn spectaculaire surfprestaties en was een geliefd figuur op de golven van de Noordkust van Oahu.

Zijn expertise als stuntartiest werd verder tentoongesteld in films zoals ‘The Big Bounce’ en hij verscheen ook in bekende series zoals ‘Charlie’s Angels 2′, ‘Blue Crush’, ‘Lost’ en ‘Hawaii Five-O’.

De reactie op Perry’s d00d vanuit de gemeenschap onderstreept de breed gevoelde impact van zijn overlijden. Kurt Lager, de waarnemend Ocean Safety Chief, sprak over Perry’s “aanstekelijke” persoonlijkheid en zijn diepgaande impact op de gemeenschap.


Perry was niet alleen een held in de ogen van de gemeenschap door zijn professionele inzet als badmeester, maar ook door zijn alledaagse vriendelijkheid en de zorg die hij had voor anderen.

Burgemeester Rick Blangiardi benadrukte dat Perry een “zeer gerespecteerd” lid van de gemeenschap was en beschreef zijn d00d als een verlies dat zwaar valt voor iedereen die hem kende.

Tamayo Perry was meer dan een acteur en surfer; hij was een mentor, vriend, en familieman die een blijvende indruk achterliet op iedereen die het geluk had hem te kennen.

Zijn biografie vertelt van een man die zijn leven wijdde aan de oceaan, van zijn jeugd in een klein plattelandsstadje ten oosten van de North Shore tot zijn jaren als professionele surfer, waar hij bekend stond om zijn moed om enkele van de gevaarlijkste golven ter wereld te trotseren.

De wereld heeft niet alleen een getalenteerd acteur en surfer verloren, maar ook een man die onvermoeibaar werkte om zijn gemeenschap veiliger en beter te maken. Zijn leven was gevuld met passie, avontuur, en een diepe liefde voor de zee.

Zijn nalatenschap zal voortleven in de herinneringen van degenen die door hem geïnspireerd werden om de golven te trotseren en de avonturen van het leven te omarmen.


Doorgaan met lezen

Nieuws

Nieuwe beelden gelekt: dit heeft de VAR bewust niet beoordeeld

Oranje ligt uit het EK en dat is ontzettend spijtig. De scheidsrechter was dramatisch en gaf Engeland een penalty die in de verste verten geen penalty was. Sterker nog, er zijn beelden opgedoken van een moment dat bewust NIET beoordeeld is door de VAR.

Penalty

De videoscheidsrechter besloot arbiter Felix Zwayer in de 16e minuut naar het videoscherm te roepen. Harry Kane had net een bal het stadion uitgeramd, en werd daarna getoucheerd door Denzel Dumfries. De VAR vond dat het bekijken waard.
Zwayer, in het verleden veroordeeld wegens matchfixing, oordeelde dat het een honderd procent penalty was.
Harry Kane, die een minuut eerder net deed alsof hij zijn been had verloren door een landmijn, nam de aanloop en schoot de bal onberispelijk in de hoek.


VAR

Ophef alom. In Nederland, maar ook in Engeland vond niemand dit een penalty. Duitse scheidsrechters mogen blijkbaar zelf regels verzinnen.
Enfin, nu zijn er beelden opgedoken van twee seconden voor het bewuste moment. Er is goed te zien dat Saka, de rechtsbuiten van de Britten, overduidelijk hands maakt. Je ziet vervolgens ook meerdere spelers appeleren.
De VAR heeft er BEWUST voor gekozen om net te doen alsof dit niet is gebeurd. Dat is de conclusie, omdat dit moment niet beoordeeld is.
Vreemd, aangezien de videoscheidsrechters alle technologische middelen tot hun beschikking hebben, en ze dit dus hadden moeten zien.
Zonder de handsbal van Saka was de bal niet bij Kane terechtgekomen, had die hem niet het stadion uitgeramd en had Dumfries hem niet per ongeluk aangeraakt.
En dus is nu wederom enorme ophef. Onderstaand de beelden. Delen maarrrrrrrrrrr


Doorgaan met lezen

Trending