Dat is snel: André Hazes en Anne Rose zetten nu al grote stap in relatie!
Connect with us

Meest bekeken

Dat is snel: André Hazes en Anne Rose zetten nu al grote stap in relatie!

André Hazes weet de roddelbladen flink bezig te houden met zijn bewegingen op liefdesgebied. Het begon een tijdje geleden al toen hij een kortstondige relatie met Bridget Maasland kreeg. vervolgens ging de zanger terug naar Monique, er was een verloving, en toen kwam Sarah van Soelen. Sarah bleef wat langer plakken, tot twee maanden geleden.

Toen wisten juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer, te vertellen dat het over en uit was tussen de twee. Sarah heeft nog een tijdje volgehouden dat de twee een kleine pauze hadden. Maar vorige week kwam daar plots het nieuws dat de zanger al lang een nieuw vriendinnetje heeft. In ieder geval al een paar weken. Het gaat hierbij om Anne Rose Zonneveld die op een slinkse wijze een baantje zou hebben bemachtigd bij Rachel. Meer daarover via de link onder de onderstaande alinea. Maar er is meer, veel meer.

André Hazes gaat ervoor, wéér!

De twee zouden vanmorgen geland zijn in Malaga voor een korte vakantie, weet Coldeweijer te melden. De showbizzwatcher wist zelfs de aankomsttijden en de luchtvaartmaatschappij van de twee de melden. Ook weet Coldeweijer te melden dat de twee volgend jaar, in januari, nog een vakantie op de planning heeft staan. André begint dus een behoorlijke wereldreiziger te worden. Maar daar blijft het niet bij. Zoals we weten gaat alles nooit snel genoeg bij André. Coldeweijer schrijft het volgende: “Nou breekt m’n klomp. het gaat dus rond in Vinkeveen dat de twee samen al op zoek zijn naar een huis. André woont bij zijn moeder ‘at the moment’ en Anne woont nog thuis. Dus wauw, ja, ik sta nergens meer van te kijken!” Hieronder meer:

Celeberties

BREAKING: Leontine breekt definitief met Marco Borsato

Marco Borsato draagt niet langer zijn trouwring. Dit is dan de allereerste keer dat de zanger zoiets doet. Het lijkt erop dat zijn relatie met Leontine definitief voorbij is.

Dit is dan al de tweede keer dat het koppel breekt. Nadat het overspel van Marco in de openbaarheid kwam, verbrak Leontine de relatie. De zanger zakte toen in een diep zwart gat. “Mijn scheiding. Dat vind ik… dat heeft erin gehakt”, vertelde hij indertijd in een interview met Linda de Mol. Marco geeft toe dat hij toen met gitzwarte gedachten speelde.

Foute keuzes

De zanger legde toen uit: “Ik heb mij heel slecht gevoeld, er zijn weinig mensen die dat weten. Ik heb een half jaar lang onder een dekentje gelegen bij mijn moeder thuis. Ik kon niet meer, ik heb heel zwarte gedachten gehad. Misschien stap ik er wel uit, zo diep zat ik. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt, en daarvoor betaal ik nu de prijs. Ik heb er ongelooflijk veel spijt van.”

Verzoening

Toch kwam het koppel weer bij elkaar. Deze zomer was het dan zover. Marco kondigde toen aan: “Ja, hoe moet ik dat nou zeggen? We hebben een soort van verkering. We kunnen het niet verbergen. Ik straal, ik heb het naar mijn zin, Leontine haar ogen glanzen. En onze kinderen zien dat, dus het is heel moeilijk om dat te verbloemen en dat willen we ook niet meer.” Maar de mokerslag moest toen nog komen.

Grensoverschrijdend gedrag

Sinds enkele weken circuleren er geruchten over grensoverschrijdend gedrag jegens minderjarigen. Ondertussen is er ook een aangifte van een 22-jarige vrouw die sinds haar vijftiende door Marco Borsato bepoteld werd. Steeds meer collega’s nemen afstand van de zanger en de druk op het koppel moet enorm zijn. Story meldt deze week dat Marco voor het eerst sinds hun huwelijk in 1998 zijn trouwring niet langer draagt.

Betrapt

Paparazzo Edwin Smulders had zich opgesteld bij de flat van de zanger in Alkmaar. Marco droeg een mondkapje, petje en bril. Wellicht dacht hij dat niemand hem in de gaten had. Volgens Story draagt de zanger nu een andere ring, anders qua vorm en grootte. Dit is best opvallend als je weet dat Borsato na zijn eerste scheiding weigerde zijn trouwring af te doen. Ongetwijfeld een teken dat de relatie nu wel voorbij is.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ex-vrouw collega-zanger beweert: ‘Zanger Marco Borsato werd betrapt met zijn broek op de knieën’

Voor veel mensen is er sprake van een Borsato-beerput, nu de zanger officieel beschuldigd is van s*ksueel ongewenst gedrag bij een destijds minderjarig meisje. De woorden van het meisje gingen net als bij veel andere mensen ook bij Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans, door merg en been. ‘Ik ben zelf ook slachtoffer geweest,’ vertelt ze openhartig aan Story.

‘En ik was óók een meisje dat in haar dagboekje schreef. En ik kan je vertellen dat ik daar niet alles opschreef. Daar stonden niet alle details in. Dat dagboekje is toen eveneens door mijn moeder gelezen, waarna er een hoop duidelijk werd. Het gaat nu niet om mij, dus ik wil niet inhoudelijk ingaan op hetgeen mij vroeger is overkomen. Maar het raakt me om die reden ook persoonlijk. Ik weet wat die meisjes doormaken. Als je kind bent, schrijf je zoiets in je dagboek op, omdat je je geen raad weet. Je weet niet waar je met je verhaal naartoe kunt. Als je slachtoffer bent, wil je geen geld. Je bent beschadigd. Dat litteken gaat nooit meer weg.’

Kleedkamer

Ondanks de aangifte van het meisje, is het nog niet officieel bewezen dat Marco zich schuldig heeft gemaakt aan s*ksueel misbruik. ‘Je merkt dan toch dat mensen zeggen: Is er sluitend bewijs? Maar wat willen mensen dan? Het kwakje van Marco?’ Volgens Daniëlle zijn ook Marco’s kinderen slachtoffer. ‘Het zal je vader maar zijn…’ Het is niet voor het eerst dat er wilde geruchten over Marco Borsato rondzingen. In het verleden werd gesuggereerd dat Marco het bed zou hebben gedeeld met The Voice of Holland-winnares Maan. Daniëlle vertelt Story: ‘De laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco’s escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes. Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën. Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik het afgelopen jaar andere verhalen hoorde…’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vriendin praat mond voorbij: Yolanthe gaat opnieuw trouwen

Hoewel Yolanthe eerder nog ontkende een relatie te hebben met boezemvriendin Jasmina Stoffels, komt nu zelfs een huwelijk ter sprake.

Yolanthe verkondigde enige tijd geleden nog stellig dat ze niet verliefd was op Jasmina. Ze gaf toe dat ze op haar achttiende wel eens experimenteerde met een andere dame, maar daar is het bij gebleven. Yo voegde er wel snel aan toe: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest.”

Onzin

De brunette zegt dat het onzin is dat ze intiem is met Jasmina. Maar de twee dames wonen in Los Angeles gewoon samen en brengen heel veel tijd samen door. De berichten die Yolanthe en Jasmina delen doen toch uitschijnen dat er iets bloeit. Het regent liefdesverklaringen over en weer. Dat is ook nu weer het geval. Ditmaal post de knappe Jasmina: “Would you believe I really pray to Allah to marry you?”

Huwelijk

Dit bericht kan niet anders begrepen worden dan een flinke hint op een huwelijk. Yolanthe werd al eens teleurgesteld in de liefde door Wesley. Heeft Yo nu opnieuw de liefde gevonden bij Jasmina? En komt er inderdaad een nieuw huwelijk? De toekomst zal het uitwijzen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending