Dave Roelvink openhartig over dierbaar verlies: ‘Ik denk nog elke dag aan haar’
Connect with us

Celeberties

Dave Roelvink openhartig over dierbaar verlies: ‘Ik denk nog elke dag aan haar’

Eind 2018 nam Dave Roelvink afscheid van zijn geliefde oma Dien. Dave was naar eigen zeggen stapeldol op zijn oma. Voor haar overlijden brachten de twee nog enorm veel tijd samen door – en daar is de dj tot op de dag van vandaag nog trots op.

Liefste oma
In gesprek met Beau Monde vertelt Dave openhartig over hoe hij zijn wilde fase heeft geparkeerd. Ook doet hij een boekje open over zijn jeugd, waarin zijn oma een enorm grote rol heeft gespeeld. Oma Dien is volgens Dave de grootste liefde in zijn leven geweest. “Iedereen zegt: mijn oma was de liefste. Maar míjn oma was het echt. Ze was niet alleen geliefd bij haar familie, maar bij de hele buurt”, begint hij.

“Omdat het thuis vaak moeilijk was, heeft zij me grotendeels opgevoed. Ik zie haar daardoor meer als tweede moeder dan als oma. Ik denk nog elke dag aan haar. Haar geboortedatum heb ik getatoeëerd in mijn nek en ik heb een bandje om met haar sterrenbeeld. Zo is ze altijd een beetje bij me.”

Lieve woorden
Naast zijn tatoeage heeft Dave ook een andere mooie herinnering aan zijn oma. “Mijn oma heeft haar hele leven in hetzelfde huis gewoond. Op de vloer lagen kleine groene tegeltjes die ik nog nooit ergens anders heb gezien. Na haar overlijden heb ik er eentje uit de grond getikt. Die staat nu bij mij. Steeds als ik dat tegeltje zie, denk ik aan haar.”

Het overlijden van oma Dien was voor Dave een moeilijk moment, maar achteraf kan hij trots zijn op de tijd die hij met haar heeft doorgebracht. “Van mensen in mijn omgeving hoor ik vaak: had ik maar meer tijd met haar doorgebracht. Ik ben blij en dankbaar dat ik zo veel met haar samen ben geweest”, vertelt Dave openhartig. “Dat is niet gedwongen gegaan, maar gewoon omdat ik stapeldol op haar was. Ik heb haar met een goed gevoel laten gaan.” Lief!

Celeberties

Slecht nieuws betreft Sylvie Meis en haar huwelijk

Sylvie Meis (43) gaf in september het jawoord aan Niclas Castello (42), maar de donkere wolken stapelden zich al snel op boven hun sprookjeshuwelijk. Manlief zou namelijk al gespot zijn op een pikante datingsite. Toch is er volgens de presentatrice níks aan de hand.

Ook de Duitse media zitten bovenop het drama, maar de reactie van Sylvie is kort maar krachtig als het om mogelijke scheidingsgeruchten gaat. ‘Het is allemaal bullsh*t’, verklaart haar manager Marina aan de Telegraaf. Dat lijkt een krachtige bewoording, maar volgens Meis mag ze ‘best zo geciteerd worden.’

Getrouwd
Het is niet de eerste keer dat de presentatrice wat kwijt wil over alle roddels rondom mogelijke huwelijksproblemen. Zelfs fans wilden weten hoe het nu zit tussen de twee en een van hen besloot vorige week de stoute schoenen aan te trekken. Deze desbetreffende persoon vroeg tijdens een chatsessie of Sylvie nog altijd getrouwd was, waarop ze reageerde door haar trouwring te laten zien. ‘Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd’, gaf ze aan.

Soulmate
Niclas Castello had ook al een bijzonder bericht voor haar verjaardag. Op Instagram verklaart hij Sylvie openlijk de liefde. ‘Gefeliciteerd mijn liefde, mijn soulmate, mijn koningin. Ik hou van jou, voor altijd.’

Second Love
Eind februari, zo’n vijf maanden na de droombruiloft in Florence, dropte het Duitse magazine InTouch een bom rondom het huwelijk van Sylvie en Niclas. De kunstenaar zou zich namelijk hebben ingeschreven bij een datingplatform dat bedoeld is voor getrouwde mensen. ‘Het leven is kort, begin een affaire’, luidt het motto van de bewuste site. Deze is dan dus ook vergelijkbaar met een Second Love en Victoria Milan die we in Nederland kennen.

Liefde
Sylvie en Niclas leerden elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In oktober van dat jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Huwelijk in Florence
In verband met het coronavirus moest het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello worden uitgesteld, maar in september 2020 kon het festijn eindelijk plaatsvinden. De sprookjesbruiloft – die maar liefst vier dagen duurde – vond plaats op een sprookjesachtige locatie in Florence, waar de presentatrice door haar 14-jarige zoon Damián naar het altaar werd begeleid. Het was de tweede keer dat Sylvie in het huwelijksbootje stapte, maar ondanks dat noemde ze het ‘de mooiste dag van haar leven’. Niclas zou daar anders over gedacht hebben; hij zou zich ‘groen en geel’ hebben geërgerd tijdens zijn trouwdag.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Sylvie Meis reageert op scheidingsgeruchten!

Sylvie Meis stapte afgelopen september in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas Castello. Niet veel later draaide de geruchtenmolen alweer overuren. De twee zouden namelijk huwelijksproblemen hebben en een scheiding zou niet lang meer op zich laten wachten. Niets van waar, als we de presentatrice mogen geloven.

Elkaar vrij laten
Net als veel andere koppels brachten ook Sylvie en hubby Niclas hun wittebroodsweken in lockdown door. Waar veel stellen het vervelend vinden om non-stop op elkaars lip te zitten, ervoer de presentatrice de lockdown als een heel fijne periode. “De lockdown kwam vlak nadat we trouwden, en het was super dat we die wittebroodsweken ook echt samen thuis konden zijn, vooral omdat Damián net naar Denemarken was vertrokken. Gewoon even samen eten, Netflix kijken en een kop thee drinken”, vertelde ze destijds aan Grazia.

Behalve dat het tweetal nog op een roze wolk zat, wisten ze ook goed rekening met elkaar te houden. “Niclas en ik laten elkaar heel vrij”, legde Sylvie uit. “Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier.”

Scheidingsgeruchten
Duitse media hadden waarschijnlijk niet meegekregen dat Sylvie en Niclas elkaar bewust heel vrij laten, want al snel klonken er geruchten dat de twee huwelijksproblemen zouden hebben en dat ze zelfs niet meer bij elkaar waren. De twee werden nog nauwelijks samen in het openbaar gespot – eh, lockdown? – wat de optelsom voor veel mensen duidelijk maakte: hun huwelijk was op de klippen gelopen.

Hoog tijd om dus eens verhaal te halen bij La Meis zelf. “Het is allemaal bullsh*t”, laat woordvoerder Marina namens de presentatrice weten aan Privé. Volgens het weekblad lijkt ze te schrikken van haar eigen klare taal, maar Sylvie liet weten ‘best zo geciteerd te mogen worden’. Afgelopen week reageerde Sylvie zelf ook al op een dergelijk gerucht, toen een fan op social media vroeg of ze nog steeds getrouwd was. De presentatrice liet toen haar trouwring om haar vinger zien en zei in duidelijke taal: “Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is de reden waarom Rachel Hazes moeite had met de relatie tussen André en Monique

Dat Rachel Hazes niet dol was op haar ex-schoondochter Monique Westenberg stak ze nooit onder stoelen of banken. Nu laat ze weten waarom ze de relatie tussen Monique en André Hazes eigenlijk niet zag zitten.

Groot verschil
“Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil”, vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Monique was zestien jaar ouder dan haar zoon.

Rachel weet dat ze met die uitspraak een beetje hypocriet over kan komen, want zo’n leeftijdsverschil komt haar niet onbekend voor. “Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het uitleggen.”

‘Onwijs leuk meisje’
Inmiddels lijkt André dolgelukkig te zijn met Sarah van Soelen. De 25-jarige influencer ligt ook iets dichter bij zijn eigen leeftijd. Aan tafel bij Beau gaf André vorige week nog toe dat hij “gek op dat meisje” is, en ook Rachel maakte eerder al kenbaar dat ze Sarah een onwijs leuke meid vindt.

Haar nieuwe schoondochter lijkt dus in de smaak te vallen. Maar hoe vergaat het Rachel zelf eigenlijk in de liefde? Voor haar draait het allemaal nog om de grote liefde die ze is verloren. “Het voelt nog steeds gek dat als ik de hele dag met André bezig ben geweest, om dan met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad.”

Doorgaan met lezen

Trending