Davina Michelle woest op Marco Borsato nadat hij haar dit heeft aangedaan
Connect with us

WOW

Davina Michelle woest op Marco Borsato nadat hij haar dit heeft aangedaan

Davina Michelle heeft onlangs een interview gehad met het AD waarin werd gevraagd hoe haar ervaring met Marco Borsato was. Michelle is momenteel misschien wel een van de meest beluisterde artiesten van Nederland en doet het ook ontzettend goed in de media. Vooral tijdens de Formule 1 heeft ze bij veel mensen voor kippenvel gezorgd.

De zangeres heeft nu echter voor het eerst wat van zich laten horen over hoe haar ervaring met Marco Borsato was. Ze heeft namelijk eerder met Borsato samengewerkt vandaar dat veel mensen zich afvragen hoe het voor haar is geweest en of ze ooit iets opvallends heeft gezien of meegemaakt.

Lees hieronder het interview:

“Ja, nou ja… Dat is nu eenmaal zo. Ik moet zeggen dat ik in dit verhaal nul belangrijk ben. Als dit daadwerkelijk allemaal waar is, dan is dit nummer totaal niet boeiend. Dat is dan het minst belangrijke.”

“Het belangrijkste is dat de slachtoffers dan geholpen worden. En dat mijn nummer dan niet meer op de radio komt? Nou, boeiend. Hoe het danst is mijn grootste hit, als je naar de streamingcijfers kijkt. Maar hoe belangrijk is dat nou? Het gaat om wat er gebeurd is, en óf er wat is gebeurd.”

“Er moet zeker iets veranderen, ja. Absoluut. Mensen moeten gewoon hun tengels en hun woorden thuishouden”

“Nee, contact hebben we niet gehad. Helemaal niet. Ik denk dat Marco genoeg aan zijn hoofd heeft nu, en ik zou ook niet weten wat ik zou moeten zeggen. Hij hoeft toch niet van mij te horen dat hij een zak is, als dit echt waar is? Dat zou wat zijn, zeg. Dat iedereen met wie hij ooit gewerkt heeft zoiets zou laten weten.”

“Ik wist dit ook niet hè, toen ik een nummer met hem uitbracht, dat dit zou gebeuren. Dat dit überhaupt naar buiten zou komen. Het is een enorme nachtmerrie. Ik weet zelf ook niet wat ik hiermee aan moet. Ik wacht maar gewoon af.”

Meest bekeken

Net binnen: deze coronaversoepelingen kunnen we volgende week verwachten

Meerdere bronnen hebben laten weten dat overheid erover nadenkt om nog meer versoepelingen door te voeren. Zo zou het nachtleven weer open mogen en ook zullen er versoepelingen voor de cultuur en horecasector komen.

Het is vrijwel zeker dat de besmettingen de komende tijd zullen oplopen maar de overheid heeft laten weten dat dit niet voor extra druk hoeft te zorgen aangezien de omikronvariant een stuk milder is. Ze denken ook niet dat de ziekenhuizen het hierdoor zwaarder zullen krijgen.

De Telegraaf heeft laten weten dat ze te horen hebben gekregen dat de versoepelingen volgende week waarschijnlijk al ingaan. De coronapas zal echter nog wel een tijdje blijven maar er wordt ook gekeken naar een 1G regel.

Belangrijk om te weten is dat deze overwegingen vanuit de overheid komen en nog niet vanuit het OMT. Het Outbreak Management Team moet namelijk nog overleggen en samenkomen om te kijken wat de beste en meest veilige opties zijn.

Het overleg met het OMT zal aanstaande vrijdag zijn en het volledige overleg vindt dan dit weekend plaats. Aanstaande dinsdag kunnen we dan weer de persconferentie verwachten met Rutte en Kuipers, waarschijnlijk om 19:00 zoals altijd.

Deze keuzes zijn waarschijnlijk ook een reactie op wat er aanstaande zaterdag gaat gebeuren. De Nacht Staat op, een idee van clubhouders over heel Nederland om toch open te gaan en een statement te maken naar de overheid.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Felle kritiek op Shownieuws vanwege uitspraken over Marco Borsato!

De zaak rondom Marco Borsato ligt sinds het begin al erg gevoelig bij het kluitje van Shownieuws. Onlangs heeft John van den Heuvel zich nog uitgesproken over de ernst van de zaak en de mogelijke vervolging. De journalist gaf het volgende aan: “Er zijn ook nieuwe verklaringen binnengekomen […] Dus het kan zijn dat dat straks met schakelbewijs best wel een ronde zaak kan worden.”

Het ondenkbare zou dus tóch nog kunnen gaan gebeuren, Borsato de bak in. Maar het is natuurlijk nog steeds afwachten op wat de uitspraak gaat zijn en of de ‘bewijzen’ doorslaggevend zullen zijn. Evert Santegoeds vindt echter dast hij gelijk heeft gehad omdat er geen nieuwe aangiftes bij zijn gekomen bij de zanger: “Ik zei een paar weken geleden al dat het wel meeviel en dat klopt dus!” De advocaten van de zanger gaven onlangs namelijk aan dat de aangifte niet om The Voice gaat.

Uitspraak over Marco Borsato in Shownieuws valt slecht!

Evert kreeg behoorlijk wat kritiek, en dat vindt hij flauw. “Die informatie had ik toen en ik vond het nogal flauw hoe verschillende media daarmee omgingen, maar het is dus inderdaad zo. Ik weet niet of het nu een beetje aan het kantelen is voor Marco, maar het wordt tijd dat er ook in die andere zaken een beetje duidelijkheid gaat komen.” Verlinde reageert: “Maar als er één zaak heel heftig is, maakt dat de rest niet minder erg, snap je? Als het erg is, is het erg.” Toch wil Evert dat we Borsato niet meer noemen omtrent The Voice: “Maar we moeten in dat rijtje van verdachten in de zaak van The Voice misschien wel ophouden Marco daar elke keer pontificaal te noemen, toch?” Verlinde: “Hij zat wel in die uitzending natuurlijk, hè?” Het regende kritiek op deze uitspraken:

Doorgaan met lezen

WOW

Dit is er gebeurd tussen Marc Overmars en Gordon: “Dat is opgevallen!”

Marc Overmars is sinds zondagavond het nieuws van de dag geworden. De directeur voetbalzaken bij Ajax is per direct vetrokken bij zijn club omdat hij jarenlang grensoverschrijdende berichten verstuurd zou hebben naar vrouwelijke collega’s. Overmars schrijft: “Ik schaam me kapot. Vorige week werd ik geconfronteerd met meldingen over mijn gedrag en hoe dit op anderen is overgekomen. Helaas realiseerde ik me niet goed dat ik hiermee grenzen heb overschreden, maar dat werd me deze dagen wel duidelijk. Daardoor voelde ik opeens een enorme druk. Ik bied mijn excuses aan.

Zeker voor iemand in mijn positie is dit gedrag niet goed te praten. Dat zie ik inmiddels ook in, maar te laat. Ik zie geen andere optie dan te stoppen bij Ajax. Dit heeft ook grote impact op mijn privésituatie. Daarom verzoek ik iedereen mij en mijn gezin met rust te laten.” Hierdoor begint een ander verhaal op te borrelen.

Gordon en Marc Overmars, wel of niet?

De juicekanalen zitten hier uiteraard weer bovenop. De altijd scherpe Reality.FBI laat het volgende weten: “Nu Overmars z’n spullen heeft moeten pakken, is de kans groot dat de deur van Goor weer voor hem open staat. Hoor verhalen uit het Amsterdamse, dat zo’n 20 jaar geleden Goor Marc heeft willen ‘omturnen’. Kortom, Goor zou de daad met Marc verricht hebben!“. Goor heeft hier in 2020 wat over laten weten aan weekblad Story. Hij zei: “Dan praat ik over meer dan vijfentwintig jaar geleden. Het enige wat we deden was een beetje klooien in een club in Amsterdam. Dat is mensen toen opgevallen.“. Dat er echt iets is gebeurd zou zijn is volgens hem totale onzin. Het is uiteraard wel voer voor veel mensen om er grappen over te maken:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending