De 7-jarige Filip is overleden – en nu wordt zijn laatste wens vervuld
Connect with us

Lifestyle

De 7-jarige Filip is overleden – en nu wordt zijn laatste wens vervuld

Filip was een kleine jongen die tegen kanker vocht vanaf het moment dat hij twee jaar oud was, tot hij afgelopen vrijdag in Londen overleed.

Voordat hij deze wereld verliet, had Filip maar één wens. Hij wilde begraven worden naast zijn moeder in haar kist.

In een interview met The Mirror, de vader van Filip, Piotr, deelde een van de laatste gesprekken die hij met zijn zoon had.

“Hij zei dat ik zijn engel ben die hier op hem let en dat zijn moeder voor hem zal zorgen wanneer hij in de hemel is,” zei Piotr.

Toen Filip twee jaar oud was, werd hij gediagnosticeerd met neurofibromatose, een ziekte die ervoor zorgt dat tumoren in de zenuwen groeien. Toen, vorig jaar, ontdekte de jongen dat hij ook leukemie had. Maar ondanks maanden van chemotherapie en stamceltransplantaties konden de artsen van de jongen hem niet redden.

Ten slotte gaven artsen in Great Ormond Street Hospital in Londen Filip palliatieve zorg en concentreerden zich op het zoveel mogelijk verlichten van pijn in de laatste levensfase.

Filip’s zaak heeft veel aandacht gekregen in het Verenigd Koninkrijk vanwege zijn wens om naast zijn moeder, Agnieszka, in haar kist te worden begraven. Filip’s moeder stierf op 33-jarige leeftijd aan kanker toen Filip nog maar twee jaar oud was. Ze werd begraven in Polen en de kosten om het lichaam van Filip daar te verschepen, is te veel voor Filip’s vader, Piotr, die gehandicapt is vanwege een rugblessure en diabetes. Daarom besloot Piotr om een ​​fonds te starten, in de hoop hulp te krijgen voor de laatste wens van zijn zoon.

Het doel was £ 6.500 ($ 8.000) te verzamelen. Maar slechts enkele uren nadat Piotr zijn campagne begon, bereikte het fonds £ 23.000 ($ 28.500). Piotr is in shock door alle hulp die hij van het publiek heeft gekregen.

Voordat hij vertrok, deelde Filip een bericht vanuit zijn ziekenhuisbed.

“Bedankt dat je mijn wens hebt laten uitkomen,” zei de kleine jongen, volgens The Mirror.

Filip is afgelopen vrijdag overleden in het Great Ormond Street Hospital in Londen, Engeland.

Rust in vrede, Filip ❤
Als de mooie wens van Filip je ook heeft aangeraakt, deel dit verhaal dan met je vrienden en geliefden.
overleden

[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending