De dochter van Humberto Tan is intussen best wel aardig opgedroogd
Connect with us

WOW

De dochter van Humberto Tan is intussen best wel aardig opgedroogd

Nu Humberto Tan even uit de spotlights is, zien we daar ineens zijn 18-jarige dochter Julia in het nieuws voorbij komen. Helaas met niet zo heel fijn nieuws.

De krullenbol brak onlangs namelijk een ruggenwervel tijdens een sprong van een 10 meter hoge duikplank. Dit gebeurde tijdens opnames van Blind Spot voor het YouTube-kanaal Concentrate. Beelden van haar sprong zijn met haar toestemming online gezet en zijn hieronder te zien.

Foto’s van de dochter van Humberto

Onder de video hebben we even wat foto’s van Julia voor je op een rijtje gezet. Best een leuke dame toch? Ideale schoonvader ook of niet?

Celeberties

ZIEN: Stomend hete foto’s laten zien hoe Yolanthe aan haar strakke figuur komt

Yolanthe, een vrouw waar zo’n beetje iedere Nederlandse man wel van droomt. De brunette is sinds een tijdje weer vrijgezel, de scheiding is alleen nog niet helemaal doorgezet met Wesley Sneijder. Er zijn al verschillende geruchten geweest dat de oud-voetballer het weer goed wil maken met zijn ex-vrouw, maar of dat door zal gaan ligt natuurlijk helemaal aan Cabau zelf. In ieder geval hoeft ze niet verlegen te zitten wat betreft mannen, die zullen ongetwijfeld in de rij staan voor een date met haar.

Yolanthe werkt zich in het zweet!

Maar natuurlijk zijn we benieuwd hoe de 35-jarige presentatrice zo goed in vorm blijft. Zelfs na het krijgen van een kind heeft zo nog steeds het figuur waar velen van ons alleen maar van kunnen dromen. Het ziet ernaar uit dat er een hele hoop werk in zit. Foto’s onderaan dit artikel!

Wesley Sneijder doet boekje open betreft huwelijksbreuk

In Voetbal International wordt het volgende geciteerd: “Ik was jong, genoot van het succes en de aandacht. Daar moet het fout zijn gegaan, later. Geen drugs, maar wel drank en rock-‘n-roll. Daar raakte ik aan gewend, als een van de sterren van De Koninklijke. Je wordt aanbeden als Real-speler. Alles wat je uitvreet wordt met de mantel der liefde bedekt. Ook als ik lam over straat rolde en duizenden euro’s uitgaf, of rondjes gaf aan de hele zaak. Ik kan niet zeggen dat ik voldoende weerstand bood.”

Doorgaan met lezen

WOW

Schaamteloos: Sander Schimmelpenninck doet ‘walgelijke’ uitspraak over 15-jarige Alexia!

Sander Schimmelpenninck maakt samen met Jaap Reesema een zogenaamde ‘Zelfspodcast’. Allemaal leuk en aardig maar een recente uitspraak kan behoorlijk wat kritiek verwachten. De 36-jarige presentator en de 35-jarige zanger hadden het op een gegeven moment over het koningshuis en prinses Alexia kwam ter sprake. Ze bespreken de dieptepunten van de week en daarbij kwam de media-aandacht voor het TikTok-filmpje van de prinses aan bod. Ze vonden het belachelijk dat er zóveel aandacht aan geschonken werd. Zelfs koning Willem Alexander en koningin Maxima hebben er publiekelijk op gereageerd terwijl het eigenlijk iets heel normaals is voor een meisje van haar leeftijd.

Sander Schimmelpenninck over 15-jarige Alexia

De presentator van Op1 noemt de middelste prinses vervolgens “De lekkerste”. Hij vervolgt met: “Ja, daar kunnen we niet omheen draaien. Ze schijnt wel arrogant te zijn. In Wassenaar wordt gezegd dat ze al buiten haar prinsessenmuiltjes loopt.” Aldus een 36-jarige man over een 15-jarig meisje. Jaap vindt de vele reacties op de TikTok-filmpjes overdreven. Hij zegt: “Dat meisje zit dus op TikTok en zingt dan wat liedjes mee. Dat zijn dan teksten die niet kunnen. Als je daar de reacties op leest van mensen. Het is zo ongelooflijk hard. Ook over die Amalia trouwens.”

Kritiek op Twitter

Op Twitter kan Sander op bakken kritiek rekenen over zijn bizarre uitspraken over de 15-jarige Alexia. Er wordt bijvoorbeeld geschreven: “Sorry Sander neem dit alsjeblieft terug… Dit kan echt niet over een minderjarig meisje!” en “Het is een meisje van 15, Sander!” zien we voorbij komen. Boze reacties op twitter hieronder te lezen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Evert Santegoeds haalt keihard uit naar Fred van Leer!

Vorige week zondag probeerde Fred van Leer zichzelf nog van het leven te beroven, nu ligt hij in de clinch met Evert Santegoeds. De stylist zou namelijk hebben ontkend dat hij een interview heeft gegeven aan de Privé-baas. In een video smijt hij het weekblad door zijn kamer heen. Hij zou voornamelijk boos zijn om de volgende tekst: “Fred van Leer is nog altijd dat ongelukkige eenzame jongetje uit Alblasserdam” weet roddelsite Ditjes en Datjes te vertellen. In de uitzending van Shownieuws zegt de Privé-baas er het volgende over: “Ja, dat gaat me aan het hart, want aan dat blad wordt elke week keihard gewerkt.” Toch ontkent de stylist een interview te hebben afgegeven, maar daar heeft Evert het volgende over te zeggen tijdens de aflevering op nationale televisie.

Gesprek tussen Fred van Leer en Evert Santegoeds

Hij zegt: “Afgelopen woensdag belde hij me, ik herken zijn nummers niet eens. Het is iemand met wie ik niet heel veel te maken heb en ook niet ken eigenlijk. Alleen van één groot feest, waar ik hem wel eens gesproken heb. Toen kreeg ik: ‘Wil je me bellen? Fred.’ Ik dacht nog: welke Fred? Ik kon me niet voorstellen dat het deze Fred was. Hij was het wel. Ik heb hem vervolgens vier keer aan de lijn gehad omdat we elke keer verbroken werden. Elke keer ging hij door met het vertellen van zijn verhaal. Hij wilde dat ik één ding heel goed zou weten, namelijk waarom hij in die Bouwman-kliniek terechtgekomen was.”

Los in Shownieuws

Fred van Leer zou hem dankbaar geweest zijn voor het interview: “Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!” zou hij nog in een gesproken bericht hebben verstuurd. De tafelgasten in Shownieuws schrikken behoorlijk van de uitlatingen. Hij vervolgt met: “Nou, ik hou me nog in. Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wou hij nog dood en nu maakt hij zich druk om heel andere dingen. Ik vind het erg vervelend voor die man, maar ik laat me ook niet zo in de hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb, terwijl hij me vier keer gebeld heeft.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending