De man dacht dat hij 5 achtergelaten pups had gevonden, het duurt dan uren voordat hij zijn vergissing beseft
Connect with us

Lifestyle

De man dacht dat hij 5 achtergelaten pups had gevonden, het duurt dan uren voordat hij zijn vergissing beseft

Craig McGattrick wandelde door zijn tuin toen hij bijna struikelde over iets wat hij niet had verwacht, namelijk een nest met pasgeboren hondjes! Craig was dan bang dat hun moeder ze in de steek had gelaten, dus besloot hij een doos te nemen en om ze in veiligheid te brengen.

Hij plaatste daarnaast ook een foto op Facebook om te zien of een van zijn buren misschien een hond had die puppy’s had gebaard – het duurde dan een tijdje voor hij een antwoord kreeg die hij niet had verwacht.

Enkele buren reageerden op de foto en zeiden dat ze geen weet hadden van een zwangere hond, maar een paar uur laten kwamen meer reacties die aangaven dat de puppy’s helemaal geen honden waren maar wel vossen.

Craig geloofde dit echter niet omdat hij er zeker van was dat het puppy’s waren, maar hij contacteerde uit voorzorg wel de National Fox Welfare Society.

Hoewel Craig sceptisch was, duurde het niet lang voordat hij een antwoord op zijn vraag kreeg. De vereniging bevestigde dat het allemaal om vossen ging en niet om puppy’s van honden en dat hij de beestjes moest terugplaatsen waar hij die had gevonden.

– Vossen laten hun jongetjes vaak achter. Want als ze dan ouder worden, verkennen ze sneller de omgeving, zodat ze sneller minder afhankelijk zijn van hun moeder dan honden of katten, aldus de voorzitter van de vereniging.

Craig was heel enthousiast over het antwoord, maar deed wat de voorzitter van de vereniging had voorgesteld en bracht ze terug naar de plek waar hij ze oorspronkelijk had gevonden. Hij volgde de instructies en gaf ze ook geen eten, ook al hadden ze honger aangezien ze al een lange tijd door hun moeder waren achtergelaten.

Craig controleerde de volgende ochtend of ze nog in zijn tuin te vinden waren, maar ze waren ondertussen verdwenen. Eind goed, al goed!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending