De man ziet het kind midden in de nacht op straat – zijn gezicht is bedekt met bloed
Connect with us

Lifestyle

De man ziet het kind midden in de nacht op straat – zijn gezicht is bedekt met bloed

Het was vier uur ’s ochtends en Alexander Bekasov reed naar huis van zijn werk in Odessa, Oekraïne.

Hij was geschokt toen hij een jongetje op straat helemaal alleen zag. En de situatie bleek veel erger te zijn dan hij ooit had kunnen voorstellen.

Alexander rolde het raampje van zijn auto af en vroeg de jongen, die niet meer dan drie jaar oud kon zijn, wat hij daar aan het doen was.

Toen hij geen antwoord kreeg, stapte Alexander uit en ging naar de jongen toe. En pas toen zag hij hoe slecht de situatie werkelijk was.

De jongen was bedekt met blauwe plekken en krassen en had een bloedige doek over zijn voorhoofd.

Alexander belde onmiddellijk de politie. En zelfs toen de politie op het toneel verscheen, konden ze de jongen maar één woord laten zeggen.

De jongen vertelde de politie dat zijn naam Vova was (afkorting voor Vladimir).

De politie bracht de kleine jongen rechtstreeks naar het ziekenhuis.

De jongen was koud en uitgeput, en toen de artsen de bloedige doek van zijn hoofd verwijderden, zagen ze een grote wond die eruitzag alsof iemand geprobeerd had een stuk uit zijn voorhoofd te snijden.

De doktoren probeerden hem aan het praten te krijgen, maar hij wilde nog steeds geen woord uitbrengen.

Ze gingen ervan uit dat Vova was misbruikt en probeerden hem zover te krijgen dat hij hun vertelde wat er was gebeurd. Maar de jongen kon zich niets herinneren – zelfs de naam van zijn moeder niet.

Vova kon met zichzelf spelen, dus hij was waarschijnlijk opgegroeid in een gezin, maar zijn herinneringen leken te zijn onderdrukt of weggevaagd.

Zijn verhaal verspreidde zich snel in de media en veel mensen doneerden geld voor zijn ziekenhuisrekeningen en gaven hem ook kleding, speelgoed en luiers.

Tv-nieuwsprogramma’s in zowel Rusland als Oekraïne hebben het verleden van de jongen onderzocht, maar ze kwamen met lege handen terug.

Vova is niet geregistreerd als vermist of vermeld in een database.

Na vier maanden liet het ziekenhuis Vova gaan en overhandigde hem aan de autoriteiten, die hem ter adoptie aanbood.

Acht families toonden interesse in de jongen en na een langdurig proces adopteerde een van hen hem.

In overleg met psychologen besloot Vova’s nieuwe familie om zijn identiteit geheim te houden, zodat hij aan verdere berichtgeving in de media kon ontsnappen, zich kon herstellen van het trauma dat hij heeft meegemaakt en zijn nieuwe familie kon leren kennen.

De politie blijft onderzoeken wat er met Vova is gebeurd. Ondertussen kan de jongen van het leven genieten met zijn nieuwe familie.

Ik hoop dat Vova vanaf nu een gelukkig leven leidt en geniet van het leven met zijn nieuwe familie.

Elk kind verdient het om op te groeien met liefde en aandacht. Deel als je het ermee eens bent.
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending