De manier waarop je deze 7 dingen doet, onthult geheimen over je persoonlijkheid
Connect with us

Nieuws

De manier waarop je deze 7 dingen doet, onthult geheimen over je persoonlijkheid

Laten we eerlijk zijn. Het leven kan repetitief zijn. Net als karakters in de film ‘Groundhog Day’, doen we bepaalde dingen steeds opnieuw. En als we eenmaal stoppen met eraan te denken, worden het gewoonten.

Vervang bijvoorbeeld een rol wc-papier. Telkens als het toiletpapier op mijn kantoor op raakt, installeer ik de nieuwe rol altijd in dezelfde richting. Als iemand het de andere kant op zet, draai ik het om in de richting waarvan ik denk dat het “goed” is. Maar tot nu toe heb ik nooit nagedacht over wat er over mij wordt gezegd.

Nou, het blijkt dat onze gewoonten veel over ons onthullen. Hier zijn zeven algemene gewoonten die verwijzen naar onze ware persoonlijkheid.

1. De manier waarop je slaapt

Als je meestal op je rug slaapt, gefeliciteerd! Het betekent dat je een ontspannen persoon bent. Mensen die op hun rug slapen zijn vaak comfortabel met zichzelf en hebben een gezond zelfbeeld. Ze zijn klaar om nieuwe verplichtingen aan te gaan en nieuwe informatie op te nemen. Als ze echter hun armen en benen uitsteken, kunnen ze arrogant zijn.

Slapen in de foetushouding of met je benen omhoog getrokken naar je maag is een teken dat je angstig bent of je onveilig voelt. Je voelt je beter wetende dat iemand je steunt en je beschermt in het leven. Aan de andere kant, als je op je buik slaapt, ben je een persoon van ‘take charge’. Mensen die op hun buik slapen, nemen graag de controle over situaties en denken dat hun mening de beste is. En omdat ze niet goed zijn in het nemen van kritiek, kunnen ze koppig zijn.

Mensen die op hun zij slapen zijn analytisch en betrouwbaar. Ze passen zich goed aan aan nieuwe situaties en overwinnen gemakkelijk tegenslagen, volgens Lady Life Hacks.

2. Je handschrift

Heeft iemand geklaagd dat je handschrift klein en moeilijk te lezen is? Als dat zo is, kan dit betekenen dat je een beetje verlegen bent. Aan de andere kant zijn mensen met een groot handschrift extatisch en charismatisch. Als je niet veel ruimte laat tussen letters, betekent dit vaak dat je graag in de buurt bent van mensen, schrijft Tip Hero.

3. De manier waarop je rijdt

Is het je opgevallen dat sommige mensen het stuurwiel met slechts één hand vasthouden? Deze mensen zijn meestal coole en ontspannen chauffeurs. Echter, mensen die met beide handen op het stuur rijden en ze om 10 voor 2 plaatsen, volgen de verkeerswetten doorgaans strikt, schrijft Tom Vanderbilt, auteur van Traffic: Waarom we rijden op de manier die we doen en wat het zegt over ons .

4. De manier waarop je e-mailt

Ik had het nooit geraden, maar volgens Business Insider kan het e-mailgedrag van een persoon veel onthullen over zijn persoonlijkheid. Mensen die woorden als ‘ik’, ‘ik’ of ‘de mijne’ vaak in hun e-mails gebruiken, zijn vaak egocentrisch. Een andere e-mailstijl die veel zegt over persoonlijkheid, is hoe je je inbox organiseert. Als je inbox vol zit met ongelezen mail, ben je waarschijnlijk een beetje nerveus en misschien zelfs wel angstig. Mensen die hun e-mails lezen en verwijderen nadat ze ze hebben beantwoord, houden ervan om de baas te zijn en te genieten van ordelijke dingen.

5. Je eetgewoonten

Er is altijd wel iemand op kantoor die nog genoeg op hun bord heeft, nadat alle anderen elke kruimel hebben gegeten. Volgens de Huffington Post is deze persoon vaak iemand die weet hoe dingen te waarderen. Ze doen het rustig aan en houden niet van haasten. Langzaam eten geeft echter ook aan dat de persoon een slechte eetlust heeft.

Omgekeerd, mensen die snel eten, zijn ongeduldig en hebben vaak het gevoel dat ze veel te doen hebben. En te snel eten kan slecht zijn voor je lichaam.

6. Je hunkeringen

Ben je dol op chocolade? Dan hoef je je nergens voor te schamen. Liefhebbers van chocolade zijn emotioneel, flirterig en dramatisch. En volgens MSN Wellness zijn veel feminime-vrouwen en macho-kerels chocoladeliefhebbers.

Mensen die hunkeren naar citrusvruchten zijn bezorgd over hun gezondheid, maar hebben ook de neiging angstig te zijn. En dat is perfect, want citrus heeft een kalmerend effect. Hetzelfde artikel stelt dat mensen die van pittig of pittig eten houden, op details letten en dankbaar zijn.

7. De manier waarop je wc-papierrollen vervangt

Heb je je gerealiseerd dat wanneer het toiletpapier in je badkamer opraakt, je de nieuwe rol altijd in dezelfde richting plaatst? Er is een reden. Een artikel gepubliceerd over Business Insider onthulde een 124-jaar oud patent dat laat zien hoe toiletpapier uitvinder Seth Wheeler de wc-papierrollen wilde laten hangen. De juiste manier is om toiletpapier van de bovenkant af te rollen, zodat het niet onder de rol hangt.

Volgens relatiedeskundige Gilda Carle hebben onderzoeken aangetoond dat mensen die wc-papier rollen, dus het papier naar achteren komt en van onderaf bescheiden zijn en soms zelfs denken dat ze inferieur zijn. Mensen die toiletpapier installeren zodat het aan de bovenkant eruit scheurt, zijn dominanter.

Het is altijd interessant om te weten wat onze gewoonten over ons onthullen. Deel dit verhaal om anderen de verborgen betekenissen achter hun gewoontes te laten weten.
[fblike]

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending