De manier waarop je deze 7 dingen doet, onthult geheimen over je persoonlijkheid
Connect with us

Nieuws

De manier waarop je deze 7 dingen doet, onthult geheimen over je persoonlijkheid

Laten we eerlijk zijn. Het leven kan repetitief zijn. Net als karakters in de film ‘Groundhog Day’, doen we bepaalde dingen steeds opnieuw. En als we eenmaal stoppen met eraan te denken, worden het gewoonten.

Vervang bijvoorbeeld een rol wc-papier. Telkens als het toiletpapier op mijn kantoor op raakt, installeer ik de nieuwe rol altijd in dezelfde richting. Als iemand het de andere kant op zet, draai ik het om in de richting waarvan ik denk dat het “goed” is. Maar tot nu toe heb ik nooit nagedacht over wat er over mij wordt gezegd.

Nou, het blijkt dat onze gewoonten veel over ons onthullen. Hier zijn zeven algemene gewoonten die verwijzen naar onze ware persoonlijkheid.

1. De manier waarop je slaapt

Als je meestal op je rug slaapt, gefeliciteerd! Het betekent dat je een ontspannen persoon bent. Mensen die op hun rug slapen zijn vaak comfortabel met zichzelf en hebben een gezond zelfbeeld. Ze zijn klaar om nieuwe verplichtingen aan te gaan en nieuwe informatie op te nemen. Als ze echter hun armen en benen uitsteken, kunnen ze arrogant zijn.

Slapen in de foetushouding of met je benen omhoog getrokken naar je maag is een teken dat je angstig bent of je onveilig voelt. Je voelt je beter wetende dat iemand je steunt en je beschermt in het leven. Aan de andere kant, als je op je buik slaapt, ben je een persoon van ‘take charge’. Mensen die op hun buik slapen, nemen graag de controle over situaties en denken dat hun mening de beste is. En omdat ze niet goed zijn in het nemen van kritiek, kunnen ze koppig zijn.

Mensen die op hun zij slapen zijn analytisch en betrouwbaar. Ze passen zich goed aan aan nieuwe situaties en overwinnen gemakkelijk tegenslagen, volgens Lady Life Hacks.

2. Je handschrift

Heeft iemand geklaagd dat je handschrift klein en moeilijk te lezen is? Als dat zo is, kan dit betekenen dat je een beetje verlegen bent. Aan de andere kant zijn mensen met een groot handschrift extatisch en charismatisch. Als je niet veel ruimte laat tussen letters, betekent dit vaak dat je graag in de buurt bent van mensen, schrijft Tip Hero.

3. De manier waarop je rijdt

Is het je opgevallen dat sommige mensen het stuurwiel met slechts één hand vasthouden? Deze mensen zijn meestal coole en ontspannen chauffeurs. Echter, mensen die met beide handen op het stuur rijden en ze om 10 voor 2 plaatsen, volgen de verkeerswetten doorgaans strikt, schrijft Tom Vanderbilt, auteur van Traffic: Waarom we rijden op de manier die we doen en wat het zegt over ons .

4. De manier waarop je e-mailt

Ik had het nooit geraden, maar volgens Business Insider kan het e-mailgedrag van een persoon veel onthullen over zijn persoonlijkheid. Mensen die woorden als ‘ik’, ‘ik’ of ‘de mijne’ vaak in hun e-mails gebruiken, zijn vaak egocentrisch. Een andere e-mailstijl die veel zegt over persoonlijkheid, is hoe je je inbox organiseert. Als je inbox vol zit met ongelezen mail, ben je waarschijnlijk een beetje nerveus en misschien zelfs wel angstig. Mensen die hun e-mails lezen en verwijderen nadat ze ze hebben beantwoord, houden ervan om de baas te zijn en te genieten van ordelijke dingen.

5. Je eetgewoonten

Er is altijd wel iemand op kantoor die nog genoeg op hun bord heeft, nadat alle anderen elke kruimel hebben gegeten. Volgens de Huffington Post is deze persoon vaak iemand die weet hoe dingen te waarderen. Ze doen het rustig aan en houden niet van haasten. Langzaam eten geeft echter ook aan dat de persoon een slechte eetlust heeft.

Omgekeerd, mensen die snel eten, zijn ongeduldig en hebben vaak het gevoel dat ze veel te doen hebben. En te snel eten kan slecht zijn voor je lichaam.

6. Je hunkeringen

Ben je dol op chocolade? Dan hoef je je nergens voor te schamen. Liefhebbers van chocolade zijn emotioneel, flirterig en dramatisch. En volgens MSN Wellness zijn veel feminime-vrouwen en macho-kerels chocoladeliefhebbers.

Mensen die hunkeren naar citrusvruchten zijn bezorgd over hun gezondheid, maar hebben ook de neiging angstig te zijn. En dat is perfect, want citrus heeft een kalmerend effect. Hetzelfde artikel stelt dat mensen die van pittig of pittig eten houden, op details letten en dankbaar zijn.

7. De manier waarop je wc-papierrollen vervangt

Heb je je gerealiseerd dat wanneer het toiletpapier in je badkamer opraakt, je de nieuwe rol altijd in dezelfde richting plaatst? Er is een reden. Een artikel gepubliceerd over Business Insider onthulde een 124-jaar oud patent dat laat zien hoe toiletpapier uitvinder Seth Wheeler de wc-papierrollen wilde laten hangen. De juiste manier is om toiletpapier van de bovenkant af te rollen, zodat het niet onder de rol hangt.

Volgens relatiedeskundige Gilda Carle hebben onderzoeken aangetoond dat mensen die wc-papier rollen, dus het papier naar achteren komt en van onderaf bescheiden zijn en soms zelfs denken dat ze inferieur zijn. Mensen die toiletpapier installeren zodat het aan de bovenkant eruit scheurt, zijn dominanter.

Het is altijd interessant om te weten wat onze gewoonten over ons onthullen. Deel dit verhaal om anderen de verborgen betekenissen achter hun gewoontes te laten weten.
[fblike]

Nieuws

Erwin grijpt in nadat Marokkaanse jongens zijn geliefde friettent overvallen en rijdt hen aan

Erwin Lips, een moedige jongeman uit de Brabantse gemeente Odiliapeel, toonde zijn heldendaden afgelopen zaterdag toen hij getu!ge was van een 0verval op zijn geliefde friettent en besloot de b0even aan te pakken.

Terugkijkend naar afgelopen zaterdag, rond 19.30 uur, drongen twee jongeren Eethuis De Buurman binnen, wat de eigenaar van de zaak flink deed schrikken.

“Eentje had een groot zwaard bij zich. In eerste instantie dacht ik dat het om een Halloween-act ging. Maar ze riepen meteen ‘geld, geld, geld’.

Toen realiseerde ik me dat het geen grap was,” aldus eigenaar Henri, die met zijn 61 jaar vastberaden was om niet toe te geven aan de 0vervallers.

Hij probeerde zelfs de b!vakmuts van een van de jongens af te trekken.

“Ik trok hem naar voren, want daar hangt een camera,” vervolgde Henri.

Er ontstond een worsteling, maar toen trok een van de daders een zakmes tevoorschijn.

Erwin, die in een nabijgelegen auto zat, besloot in te grijpen.

Hij zag een draaiende scooter voor de deur staan en bemerkte dat er binnen twee gemaskerde mannen waren.

Terwijl Henri om hulp riep buiten, probeerden de boeven de kassa te stelen.

Dit verliep echter niet vlekkeloos, omdat de kassa met kabels aan de computer was bevestigd en het geboefte de kabels niet kon losmaken. Uiteindelijk renden ze zonder buit naar hun scooter.

Dit was het moment waarop Erwin in actie kwam. Hij ramde de scooter omver, waardoor de twee boeven van 17 en 15 jaar oud in de armen van de opgeroepen p0litie vielen.

Dit klinkt als een ongelooflijk verhaal, nietwaar? Gelukkig zijn er beelden beschikbaar om deze heldhaftige daad te onderstrepen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Verandering in kindermenu’s: Patat en pizza niet langer aangeboden in restaurants

Horecaondernemers in Nissewaard en Voorne aan Zee werken aan vernieuwde kindermenu’s, omdat zowel ouders als kinderen op zoek zijn naar meer gevarieerde opties dan de traditionele kipnuggets met friet of pannenkoeken.

Deze nieuwe initiatieven voor kindermaaltijden worden geleid door Sander Smit van restaurant Aan Zee.

Hij benadrukt dat het aanbieden van gezondere opties automatisch leidt tot betere eetgewoonten bij kinderen.

Volgens hem willen kinderen vaak meer variatie dan wat traditioneel op kindermenu’s wordt aangeboden.

Een creatief aspect van deze vernieuwing is het betrekken van basisschoolkinderen bij het samenstellen van hun ideale maaltijd.

Dit heeft geresulteerd in menu’s met meer diversiteit, zoals pasta met garnalen, witvis, pokébowls en kleurrijke wraps.

Kinderdiëtist Olga Benjamin is enthousiast over dit initiatief en benadrukt het belang van gevarieerde kindermenu’s.

Ze legt uit dat kinderen meer geneigd zijn om te genieten van kleinere, kleurrijke porties.

Uit een enquête van Ouders van Nu blijkt dat veel ouders vinden dat kindermenu’s gezonder en gevarieerder kunnen zijn.

Wendy van Poorten, hoofdredacteur van het tijdschrift, bespreekt de uitdagingen en mogelijkheden om kindermenu’s te verbeteren.

Van Poorten suggereert dat zelfs kleine aanpassingen, zoals het vervangen van gewone frietjes door zoete-aardappelfriet, een groot verschil kunnen maken.

Ook raadt kinderdiëtist Benjamin aan om halve porties van ‘volwassen’ gerechten aan te bieden, zodat kinderen samen met hun ouders kunnen eten.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dochter Sterre Heijnen steelt de aandacht in Steenrijk, Straatarm: “Onze intentie is om haar meer bekendheid te geven”

Sterre Heijnen en haar ouders verschenen onlangs op televisie in het programma Steenrijk, Straatarm.

Wie gisteren naar deze uitzending keek, zag hoe de dochter uit het welgestelde gezin er alles aan deed om meer schermtijd te krijgen. Nu blijkt waarom ze dat deed.

Op televisie verschijnen
Veel mensen hebben de wens om op televisie te verschijnen. Sommigen willen dit om bijvoorbeeld liefde te vinden of deel te nemen aan een spelshow, terwijl anderen op zoek zijn naar aandacht.

Ze hopen op veel kijkers, zodat ze meer volgers kunnen krijgen. Programma’s als Temptation Island, Lang Leve de Liefde en First Dates zijn aantrekkelijke shows om wat aandacht te krijgen, maar er kan nu nog een aan dat lijstje worden toegevoegd.

Sinds kort lijkt ook Steenrijk, Straatarm te worden gebruikt om aandacht te genereren.

Vermoedens hiervan ontstonden al bij de aflevering met ‘Closet van Val’, waarbij mensen dachten dat de deelnemers hun leven rooskleuriger deden voorkomen dan het werkelijk was.

Later zagen we ook een oplichter die vermoedelijk zijn reputatie probeerde te herstellen. Nu vermoeden kijkers dat het programma wordt ingezet om hun dochter Sterre Heijnen te promoten.

Sterre Heijnen
Sterre Heijnen is een zelfstandig ondernemer die flink aan de weg timmert. Althans… Ze lijkt haar jeugdige jaren te gebruiken om financieel voordeel te behalen uit haar lichaam.

Via ‘Friends to follow’ (een concurrent van het bekendere OnlyFans) verkoopt ze foto’s van haar lichaam voor geld.

Het is natuurlijk een slimme zakelijke zet, maar hoe meer mensen je kennen, hoe succesvoller je kunt zijn.

Sterre heeft welvarende ouders en het lijkt erop dat ze zelf ook graag aan het werk is. Ze heeft namelijk talloze foto’s online staan, waarvan velen behoorlijk gedurfd zijn.

Dit heeft haar al zo’n 70.000 volgers opgeleverd. De mate van steun van haar ouders is nu echter onduidelijk.

Gaan haar ouders zo ver dat ze deelnemen aan een televisieprogramma om hun dochter te promoten? Kijkers denken van wel.

Hieronder zijn enkele foto’s van Sterre Heijnen te zien die weinig aan de verbeelding overlaten.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending