De ‘meloenen’ van Eva Jinek zorgen opnieuw voor afleiding in talkshow
Connect with us

Meest bekeken

De ‘meloenen’ van Eva Jinek zorgen opnieuw voor afleiding in talkshow

Tijdens de uitzending van Jinek stroomden er talloze reacties binnen op Twitter. Niet de gasten of de gespreksonderwerpen, maar het diepe decolleté van de presentatrice kreeg – niet voor de eerste keer – alle aandacht.

‘Diepe’ gesprekken
Eva droeg een T-shirt met een colbertje eroverheen. Klinkt allemaal heel normaal en netjes, maar de v-hals was volgens meerdere kijkers nogal diep uitgesneden. Veel kijkers konden zich daardoor niet zo goed concentreren op de besproken onderwerpen en lieten dit maar al te graag weten op social media.

Niet zo zeiken
Er waren trouwens ook genoeg mensen die Eva’s outfit juist wel konden waarderen. Volgens hen moeten die ‘jankerds’ niet zo zeiken en zijn de negatieve berichten ‘bewijs van de vertrutting’ van Nederland.

Niet de eerste keer
Eva Jinek en haar borsten stonden eerder al (ongewild) in de schijnwerpers. In 2008 werd ze in één klap bekend toen een filmpje uitlekte waarop te zien was hoe de toen nog nieuwslezeres aan haar decolleté frunnikte voor een uitzending van het NOS journaal. Voor draaiende camera’s worstelde ze met de vraag of ze nu een knoopje meer of minder van haar blouse moet opendoen, waarna ze krijsend haar moeder imiteerde: ‘Ik zie je borsten!’. Amper een seconde later begint het journaal.

Meest bekeken

Agenten checken auto op vluchtstrook en stoten op bizar tafereel

Dit weekend besloot de politie een auto te controleren op de vluchtstrook op de A6 tussen Almere en Lelystad. Daar stootten ze op een bizar tafereel. De bestuurder (38) was een natuurfilm aan het kijken.

Het voorval vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. De agenten zagen een auto staan op de vluchtstrook met de alarmlichten aan. Toen ze het voertuig naderden, hoorden ze geluiden en merkten ze dat de ramen beslagen waren.

Natuurfilm

De bestuurder zat op de achterbank met zijn broek op de enkels en was een natuurfilm aan het kijken op zijn telefoon. Ook had hij het geluid helemaal opengezet. De politieagenten onderbraken de man en gaven hem de tijd om zich aan te kleden. Zijn verklaring? “Ik was gewoon even geil.”

Bekeuring

De hitsige man kreeg een boete van 250 euro wegens het parkeren op de vluchtstrook zonder dat er sprake was van een noodsituatie. De politie geeft nog mee dat er jaarlijks talrijke ongevallen gebeuren door mensen die onterecht op de vluchtstrook parkeren.

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Net binnen: Weer een nieuwe gevaarlijke coronavariant gevonden, dit keer in Europa

Er is weer een nieuwe coronavariant gevonden en dit keer op Cyprus. Onderzoekers zeggen dat het gaat om een mix tussen de Deltavariant en de Omikronvariant. De mogelijke nieuwe naam van deze variant wordt de ‘deltacronvariant’.

Deskundigen hebben echter gezegd dat het op dit moment niet iets is om je zorgen over te maken, aldus een bericht in de media.

“Er zijn momenteel omicron en delta co-infecties en we vonden deze variant die een combinatie is van deze twee,” zei Kostrikis in een interview met Sigma TV vrijdag.

“De ontdekking wordt de “deltacorn” variant genoemd vanwege de identificatie van omicron-achtige genetische handtekeningen binnen de delta genomen”, voegde hij eraan toe.

In totaal werden 10 van de mutaties van Omicron gevonden in de 25 monsters die in Cyprus werden genomen. 11 van de monsters waren afkomstig van mensen die als gevolg van het virus in het ziekenhuis waren opgenomen, terwijl 14 afkomstig waren van de algemene bevolking, meldde Jerusalem Post onder verwijzing naar Cyprus Mail.

Dr. Kostrikis zei dat de frequentie van de mutatie bij ziekenhuispatiënten hoger was en zou kunnen wijzen op een correlatie tussen de nieuwe variant en ziekenhuisopnames.

“We zullen in de toekomst zien of deze stam pathologischer of besmettelijker is en of ze de overhand zal krijgen”, zei hij.

Maar zijn persoonlijke mening is dat deze stam ook zal worden verdrongen door de zeer besmettelijke omicron variant.

“De nieuwe Covid-19-variant was op dit moment niet iets om ons zorgen over te maken”, zei de Cypriotische minister van Volksgezondheid Michalis Hadjipandelas op zaterdag.

De minister liet ook zien dat hij trots is op de ontdekking van de nieuwe variant.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bij deze McDonald’s krijg je 50 procent korting na een prikkie

Tijdens de pandemie sloegen verschillende bedrijven de handen in elkaar met de overheid om mensen aan te sporen zich te laten vaccineren. Maar dergelijke samenwerkingen stuiten ook weleens op kritiek. Dat was ook het geval voor een McDonald’s filiaal in Bergen op Zoom waar je 50 procent korting kreeg met coronavaccin.

Het filiaal van de fastfoodketen bood 50 procent korting aan op verschillende hamburgers voor mensen die gevaccineerd zijn.

Maar de burgers waren eigenlijk voor iedereen op eenvoudig vertoon van de flyer. Er hoefde dus geen vaccinatiebewijs te worden getoond. Heel wat mensen reageerden furieus en vonden het een smakeloze grap.

De woordgrap van de marketeers van McDonald’s is dus niet zo goed onthaald. Ondertussen is de campagne ook stopgezet. Iemand zag gelijkenissen tussen hun hamburgers en het vaccin: “Je weet niet wat erin zit.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending