De metamorfose van Gaby Blaaser van haar 20e tot 34e: “Onherkenbaar zeg!”
Connect with us

Meest bekeken

De metamorfose van Gaby Blaaser van haar 20e tot 34e: “Onherkenbaar zeg!”

Gaby Blaaser kun je nu voornamelijk kennen van haar plaatjes op social media en misschien als de Bachelorette op Videoland. Maar ooit was de blondine actrice in onder andere jeugdseries. In 2006 speelde ze bijvoorbeeld Manon in de soap Onderweg naar Morgen. Maar de grootste bekendheid heeft ze toch wel door de jeugdserie SpangaS gekregen.

Daarin was ze van 2007 tot 2010 te zien als Jolé van Haagendoorn. Maar daar stopt het niet. 26 november 2014 maakte Blaaser haar debuut in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden als Sacha Kramer. Daarna heeft ze verschillende presentaties mogen doen voor programma’s. Maar we willen natuurlijk weten hoe ze er toen ook alweer uitzag!

Gaby Blaaser door de jaren heen!
Dat zeggen we omdat de blondine er géén geheim van maakt om zo nu en dan onder het mes te gaan. Het een en ander strak trekken hier en dit en dat opspuiten dara, dat zien we steeds vaker bij influencers. Maar Gaby is toch wel een van de meest bekende in ons land. We hebben wat foto’s voor je op een rijtje gezet, op volgorde van tijd!

 

Meest bekeken

Zoon van Bibian Mentel neemt op ontroerende wijze afscheid

Julian, de zoon van Bibian Mentel, bedankte iedereen die aanwezig was bij het prachtige afscheid van zijn mama. De crematie vond zaterdag plaats.

Er waren honderden mensen om afscheid te nemen van Bibian. Mensen stonden met witte en rode tulpen en rozen langs de route naar het crematorium in Laren.

Julian schreef op Instagram: “Iedereen bedankt voor het mooie afscheid.” Hij deelde een foto van een zee van bloemen op een steiger. Als gevolg van de beperkingen vond de begrafenis plaats in besloten kring. Toch wilde de familie mensen toch in staat stellen om afscheid te nemen van Bibian. Daarom werd de afscheidsroute en de erehaag georganiseerd.

Bibian overleed maandag aan de gevolgen van kanker. Ze werd 48 jaar. Toen ze 27 jaar was, kreeg de sportvrouw een eerste keer kanker. Haar onderbeen werd geamputeerd en Bibian vocht terug. Als paralympiër haalde ze drie gouden medailles. Heel Nederland zal haar voor altijd in hun hart dragen vanwege het optimisme en positieve houding. Bibian Mentel is de voorbije jaren uitgegroeid tot een symbool van veerkracht en doorzettingsvermogen. En die boodschap droeg ze uit tot het laatste ogenblik.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mark Rutte zou het ‘gek’ vinden om twee weken na zege terug te treden

Mark Rutte vindt het “gek” om ruim twee weken na zijn verkiezingsoverwinning terug te treden als VVD-leider. “Ik heb 1,9 miljoen stemmen gekregen.

De VVD ruim twee miljoen”, zei de demissionair premier daags nadat bijna de hele Tweede Kamer een motie van afkeuring tegen hem had aangenomen.

“Laten we eerst even een formatieproces op gang proberen te brengen. Ik hoop dat de VVD daaraan mag meedoen.”

Het debat van donderdag was “heel heftig”, zei Rutte. De minister-president stond te pers te woord na de wekelijkse ministerraad, waaraan ook een aantal hoofdpersonen uit dat debat deelnam.

Het overleg verliep desondanks volgens Rutte in een goede sfeer. Hij zei er wel bij dat de vergadering plaatsvond via een videoverbinding: “Ik kan niet precies beoordelen hoe het gegaan zou zijn als we elkaar gezien zouden hebben.”

‘Stap voor stap verder’
De motie van afkeuring was ingediend door zijn coalitiepartners CDA en D66 en kreeg ook steun van de ChristenUnie.

Drie van de oud-verkenners zijn minister, evenals CDA-leider Wopke Hoekstra en D66-leider Sigrid Kaag.

Welke gevolgen het debat zal hebben voor het formatieproces of zijn politieke positie, wilde Rutte nog niet duiden.

“Ik denk dat we in de paasdagen het stof moeten laten neerdalen, en daarna stap voor stap verder.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mark Rutte wil weer premier worden: ‘Ik heb 1,9 miljoen stemmen gekregen’

Mark Rutte is op advies van Sigrid Kaag na de motie van afkeuring bij zichzelf te rade gegaan over zijn toekomst.

Lang hoefde hij niet te twijfelen, want zijn wens werd vanmiddag al duidelijk: gewoon weer premier worden.

Mark Rutte gaf gisteren voor het eerst een interview na een behoorlijk rampzalig debat. Daarin liet hij weten gewoon partijleider te blijven en ook weer op jacht te gaan naar de functie als premier.

“Ik heb 1,9 miljoen kiezers gekregen. De VVD ruim twee miljoen. Het is ook gek twee weken na die verkiezingen om dan te zeggen, ‘ik doe een stap opzij’”, meldde de VVD-leider daarover.

Gisteravond kreeg de demissionair premier nog een motie van afkeuring tegen zich aan geslingerd. Het is een teken dat Mark Rutte weinig steun heeft van de Tweede Kamer, maar directe politieke gevolgen heeft het niet per se.

Een motie van wantrouwen wist hij op een haar na te ontwijken dankzij tegenstemmen van D66 en CDA.

Formatie
Ondertussen is er opnieuw verandering gekomen in het formatieproces. De tweede set verkenners, Tamara van Ark en Wouter Koolmees, is hun functie per direct kwijt en de Kamer gaat op zoek naar een nieuw persoon om het hele verhaal in goede banen te leiden.

Op dit moment wordt er naar iemand gezocht die wel kaas gegeten heeft van de huidige politieke situatie, maar daar niet bij betrokken is.

Doorgaan met lezen

Trending