Definitief einde voor Frans Bauer: 'Miljoenenverliezen stapelen zich op!'
Connect with us

BNers

Definitief einde voor Frans Bauer: ‘Miljoenenverliezen stapelen zich op!’

Frans Bauer, de geliefde Nederlandse volkszanger, heeft recentelijk een aanzienlijk financieel verlies moeten incasseren, ondanks zijn voortdurende populariteit en een ooit geschat vermogen van 31 miljoen euro.

In slechts een jaar tijd is zijn vermogen met maar liefst 1,5 miljoen euro geslonken, zo onthult BekendeBuren na inzage in de financiën van de zanger.

Deze financiële neergang is met name toe te schrijven aan de bedrijven die Bauer bezit, namelijk My Dream Music B.V., Frans Bauer Concert B.V., Frans Bauer Media B.V., en Frans Bauer Holding B.V.

In 2012 werd zijn vermogen nog geschat op 31 miljoen euro, maar in 2017 was dit gehalveerd tot 14 miljoen euro. Het afgelopen jaar verloor de zanger nog eens 1,5 miljoen euro.

Ondanks deze financiële tegenvaller blijft Bauer actief in de entertainmentindustrie. Hij maakt binnenkort zijn terugkeer op televisie met een nieuwe realityserie op NPO 1, samen met zijn vrouw Mariska en hun vier kinderen. Deze serie volgt twintig jaar na de oorspronkelijke serie ‘De Bauers’, die in 2004 de Gouden Televizier-Ring won.

Eerder waren er al geruchten over de serie, gemeld door Yvonne Coldeweijer van haar juicekanaal. Zij gaf aan dat de familie Bauer al weken aan het filmen was, met opnames die in september begonnen, inclusief een theatershow van Bettina en Renée van Wegberg.

Ondanks de financiële tegenslag lijkt zijn terugkeer op televisie een positieve wending te bieden. Met de nieuwe realityserie hoopt Bauer niet alleen zijn fans te vermaken, maar wellicht ook zijn financiële situatie te stabiliseren.

De vraag blijft echter hoe Bauer deze financiële uitdaging zal aangaan en of zijn terugkeer op de televisie voldoende zal zijn om zijn vermogen weer op te krikken.

Uitdagingen en Kansen voor Frans Bauer: Frans Bauer, ooit een van de financieel meest succesvolle Nederlandse artiesten, staat nu voor een aanzienlijke uitdaging.

Zijn aanzienlijke vermogensverlies is een tegenslag, maar zijn terugkeer op de televisie biedt nieuwe kansen. Fans en volgers zullen ongetwijfeld met belangstelling zijn nieuwe projecten volgen en hopen op een succesvolle comeback voor de geliefde volkszanger.

BNers

Bekijk: Johan Derksen haalt flink uit naar René Froger

René Froger kreeg vrijdagavond in de seizoensfinale van Vandaag Inside scherpe kritiek van Johan Derksen. De discussie ontstond toen de aangekondigde btw-verhoging voor culturele goederen en diensten ter sprake kwam, wat Froger zichtbaar frustreerde.

Duurdere kaartjes De Toppers

Froger benadrukt dat de hogere btw-tarieven ook de fans van De Toppers zullen treffen, aangezien de concertkaartjes duurder zullen worden. ‘Wij zouden dat toch moeten doorvoeren aan de mensen die de kaartjes kopen. De kaartjes zijn al niet goedkoop en bij wijze van spreken komt er nou nog eens 12 procent bij… Ja, ga jij het de mensen maar uitleggen,’ vertelt René.

‘Hakt er wel in’

Johan reageert fel: ‘Maar jij kunt niet als geste zeggen: ‘We maken de kaartjes goedkoper?’ Dat kan niet met alle onkosten.’ Froger antwoordt: ‘Nee, nee, nee, want wij zijn de afgelopen jaren al redelijk steady gebleven, ondanks dat alle kosten ongelooflijk de pan uit rijzen. Ja, en dan nu nog eens een keer deze twaalf procent eroverheen, dat hakt er wel in, ja.’

Tonnen winst

Derksen merkt vervolgens op: ‘Jawel, maar ik hoor wel eens van die Toppers-concerten, dat jullie er echt tonnen aan verdienen.’ Wilfred Genee voegt er lachend aan toe: ‘Ja, dat is een schande! Dat kan toch niet!’ René verdedigt zich: ‘Honderd procent, maar dat mag toch ook wel? Er staat ook veel tegenover.’

Doorgaan met lezen

BNers

Jan Roos: “Overleden ouders Joost Klein zouden zich schamen voor hem”

Jan Roos heeft in het YouTube-programma Roddelpraat ongenadig hard uitgehaald naar Joost Klein. De oud PowNed-verslaggever merkt onder meer op dat de artiest ‘moet ophouden met dat gejank over zijn ouders’ (die zijn overleden). ”Ze zouden zich schamen voor hem!”

Roddelpraat

Het programma Roddelpraat is sowieso erg controversieel. Jan Roos en zijn kompaan Dennis Schouten laten zich vaker verleiden tot absurde uitspraken.
De twee zijn al vaker voor de rechter gesleept en YouTube heeft het advertentiebeleid uitgeschakeld. In de aflevering die gisteren online kwam, werd onder meer de Nederlandse diskwalificatie bij Eurovisie besproken. En dan gaat het dus ook over Joost Klein.
Roos vindt de artiest maar niks. Maar wat hij dan doet gaat elke verbeelding te boven. Hij imiteert Joost en doet net alsof hij moet huilen. ”Mimimimimi mijn ouders zijn dood. Ja dat weten we toch wel!? Die zijn bijna alweer terug op aarde.”
Maar hij gaat verder. ”En daarbij, laten we eerlijk zijn: die mensen hebben dit niet mee hoeven te maken. Die zouden zich kapotschamen voor dat joch.”

‘Zwarte vogel’

Daarna gaat Jan Roos nog even los over de ‘zwarte vogel’. Hij bedoelt Appie Mussa, de zich verkleed had als een blauwe vogel.
In de uitzending wordt de TikTok-video van Appie getoond, waarin hij vertelt dat Joost ‘bijna niets deed’, maar toch gediskwalificeerd werd. Jan noemt dat het ‘goedpraten van geweld naar vrouwen’. ”Maar Appie komt uit een cultuur waar dat wellicht normaal is.”

Reacties

Dat Jan grappen maakt moet op zich kunnen, maar dat hij leuk probeert te doen over de rug van Joost Klein die nog steeds veel verdriet heeft om zijn overleden ouders gaat voor veel mensen te ver. En dat blijkt ook uit de reacties.
Onderstaand de uitzending. Jan doet zijn uitspraken vanaf minuut 7:50. Laat in de reacties op Facebook weten wat je daar van vindt.

Doorgaan met lezen

BNers

Willeke Alberti kan verdriet niet verwerken en neemt een trieste beslissing

Willeke Alberti gaat door een zeer heftige periode. In een tijdsbestek van amper twee maanden verloor ze eerst haar dochter Daniëlle van ’t Schip, waarna ze ook nog eens afscheid moest nemen van haar broer en dat raakt haar keihard. Om die reden een besluit genomen.

Moeilijke tijd

In oktober vorig jaar liet Daniëlle van ’t Schip het leven na een loodzware strijd tegen kanker. Als ouder is een kind verliezen het ergste wat er is.
Twee maanden later volgde er weer een klap. Haar broer Tonny overleed en dat bracht Willeke weer helemaal terug bij af. Ze realiseert zich dat ze door moet met haar leven, maar is ontzettend verdrietig. Om deze reden heeft ze nu professionele hulp ingeschakeld. Die gaat Willeke helpen om het verdriet een plek te gaan geven.

Tranen

Willeke doet alles wat in haar macht ligt om sterk te blijven, maar vanzelfsprekend zijn er momenten dat het haar allemaal te veel wordt.
”Als ik ’s ochtend onder de douche sta, komen soms wel de tranen. Die gaan dan het putje in en daarna begin ik vol goede moed mijn dag, zoals ik dat graag wil.”
Alberti weet dat het geen zin heeft om haar hoofd te laten langen. ”Daar schiet ik niks mee op.” Wanneer ze het moeilijk heeft, beeld ze zich in wat haar dochter graag gewild zou hebben, en dat geeft haar dan weer kracht.
” Daniëlle zei niet voor niets: ‘Wat je ook doet, mam, met dat zingen in de zorg ga je gewoon door, hoor!” Vanaf deze plek wensen we Willeke uiteraard veel sterkte. Dat kun jij ook doen door een reactie achter te laten onder deze post op Facebook.

Doorgaan met lezen

Trending