Connect with us

Lifestyle

‘Definitief exit voor Lil Kleine bij The Voice of Holland!’

Al maanden krijgt Lil Kleine bakken met kritiek over zich heen betreft zijn rol als jurylid en coach bij The Voice of Holland. Hij komt namelijk gigantisch ongeloofwaardig over. Hij heeft nooit een mening en lijkt niemand te durven kwetsen met commentaar of opbouwende kritiek. Vele media en kijkers zeggen dat hij gewoonweg niet geschikt is voor het programma.

Gek, want normaal gesproken lijkt de rapper niet op zijn mond te zijn gevallen. In het zangprogramma durft hij echter niet te zeggen wat hij ergens van vindt. Of hij heeft er natuurlijk de ballen verstand van, dat zou ook nog kunnen.

Lil Kleine uit The Voice!
Na de aanvaring met Anouk deze week is de bom gebarsten. Hij zei zelf: “Ik heb geen mening over deze rappers”. Dat schoot in het verkeerde keelgast bij Anouk en media gaan los betreft het rappertje!

Celeberties

Sonja Bakker heeft groot verdriet

Sonja Bakker deelt een emotionele post op haar Instagram pagina. Haar vader is overleden en Sonja is er kapot van. Ze wijdt een prachtig eerbetoon aan de belangrijkste man uit haar leven.

Er is een legendarische man heengegaan. Mijn lieve, positieve, gastvrije, Bourgondische, levenslustige, ondernemende pappa is er niet meer. Wij zijn verdrietig en bedroefd, maar hij zal altijd bij ons blijven door de onuitwisbare indruk die hij achterlaat. Pappa, mijn allerbeste vriend, ik ga je zo missen ❤️❤️❤️ Zo schrijft Sonja bij de post.

Sinds vorig jaar zomer weet Sonja’s vader Theo dat hij darmkanker met uitzaaiingen heeft. De artsen kunnen niets meer voor hem doen en in zijn eigen huis wordt hij verzorgd door zijn familie.

De afgelopen weken zei hij te willen wachten op 1 juli, omdat er dan meer mensen naar zijn afscheid mogen komen. Hij wil graag een kerkdienst waar al zijn vrienden naartoe kunnen komen. Maar het kan ook nog een maand duren. We weten niet hoe lang zijn lichaam het nog volhoudt.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vriendin Lil Kleine, Jaimie Vaes verbluft volgers met foto in bikini

Groot nieuws gisteren in roddelend Nederland. De geruchten gingen dat rapper Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn. De reden voor deze geruchten?

De twee volgen elkaar niet meer op Instagram en op het account van Jaimie zien we tevens vrijwel nooit de kleine rapper voorbijkomen. Intussen heeft Jorik, zoals de rapper echt heet alle geruchten al ontkracht. Hij wil naar eigen zeggen gewoon liever niet zien wat zijn liefje uitspookt op social media. Ja ja Jorik!

Lil Kleine en Jaimie Vaes in Dubai

En natuurlijk zitten we dan liever op het account van de brunette te koekeloeren dan die van de Amsterdamse rapper. Daar komen namelijk behoorlijk fijne kiekjes voorbij:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Maxima gewaarschuwd betreft middelste dochter Alexia!

Willem Alexander en Maxima hebben samen drie kinderen. In volgorde van oud naar jong zijn dat Amalia, Alexia en Ariane. En dat houdt dus in dat Amalia ooit de troonopvolgster van haar vader zal zijn. Best wel lastig om mee te leven als tweede of derde kind lijkt ons zo. Als tweede kind is het nét alsof je alles bent misgelopen.

Experts waarschuwen de koningin dat ze vooral veel zal moeten opletten op Amalia. Het is namelijk best pittig om als puber te beseffen dat je zus wel alles krijgt en jij niet. Ook de verjaardag van Amalia is veel bekender en het wordt overal in het nieuws gedeeld. Of hun tweede dochter het nu fijner vindt om meer buiten de media aandacht te vallen of niet weten we niet.

Maxima: “Let op Alexia”

Aangezien Amalia klaargestoomd moet worden voor de troon, doen haar ouders aparte dingen met haar die ze niet met de andere dochters doen. Ze spreekt nu bijvoorbeeld al met de media en maakt ander soort uitstapjes met haar vader. Het zou belangrijk zijn om de middelste en jongste dochter nu er nu extra het gevoel te geven dat ze nét zoveel bij het gezin horen als Amalia.

Doorgaan met lezen

Trending