Deze BN’ers gebruiken hotels om hun partner te bedriegen
Connect with us

Meest bekeken

Deze BN’ers gebruiken hotels om hun partner te bedriegen

Ook partners van bekende Nederlands lopen soms blindelings in de leugens van hun beroemde wederhelft. BN’ers lopen wel een groter risico op betrapping, dus kiezen ze voor hotels om overspel te plegen. En dat zijn er zo veel meer dan je zou denken.

Dat bekende Nederlanders net zoals andere mensen wel eens ontrouw durven zijn, is niet meteen een geheim. Volgens hardnekkige geruchten zijn vooral hotels van Van der Valk heel in trek bij BN’ers.

Stiekem op hotel

Showbizzkanaal Reality FBI beweert te weten over wie de roddels gaan. In een voorbeeld heeft hij het over een dj van een dj-duo die regelmatig incheckt in een hotel. Maar dan zonder zijn vrouw. Ook verblijft die dj dikwijls in Oostenrijk, waar hij in alle vrijheid vrouwen aan de haak kan slaan.

Een andere verdacht is een BN’er die een Amsterdams feestje organiseert. Ook deze BN’er kiest bij voorkeur voor een hotel van Van der Valk. Meerdere bronnen zouden het verhaal bevestigen. Een ander voorbeeld is een lokale Amsterdamse zanger, die vooral zingt over alleen zijn.

En dan is er nog een andere zanger die vaak de hotels van de bekend hotelketen frequenteert. Ook zonder zijn partner. Hij zou tijdens optredens soms iets teveel drinken, waarna zijn manager dan moet ingrijpen.

De namen van de BN’ers worden niet expliciet genoemd. Dinsdag volgen er meer hints die moeten aangeven over wie het gaat.

 

Meest bekeken

Opnieuw grote onrust in de Koninklijke familie!

Er is opnieuw onrust rond kroondomein Het Loo. Omwonenden blijken zich uit protest niets aan te trekken van de sluiting van een gedeelte van het terrein in het Jachtseizoen. Maar er is meer aan de hand…

Willem-Alexander gooit een gedeelte van het landgoed elk jaar ruim drie maanden dicht voor de plezierjacht. Dit is van 15 september tot 25 december. Maar omwonenden blijken zich uit protest daar helemaal niets van aan te trekken.

‘Ik wandel er wanneer ik wil’

,,Ik wandel gewoon wanneer ik wil en dat doen er velen’’, aldus een bron in weekblad Story. ,,Er is een jachtopziener, Gert, die jou een boete geeft van rond de honderd euro als hij je er nu tegenkomt. Hij doet maar, ik kom hem nooit tegen.’’

Maar sommige bewoners gaan nog verder. ,,Een man uit Apeldoorn is continu bezig om over de borden met ‘Verboden Toegang’ stickers te plakken zodat ze onleesbaar worden. Dan rijden er weer mensen achter hem aan om die stickers weg te halen. Een kat-en-muisspel. Belachelijk eigenlijk…’’, aldus de bron.

‘Spookhuis’

Maar er lijkt meer aan de hand te zijn. Er staat namelijk een huis dat officieel niet bestaat, zo meldt Story. De bewoonster pacht het huis van de koning maar door een ambtelijke fout bestaat de omgebouwde boerderij op papier niet.

In het kadaster staat het huis geregistreerd als een stuk bosgrond. En dat terwijl het huis er toch echt staat, zo blijkt uit foto’s die Story heeft gepubliceerd.

Het koopcontract werd zelfs officieel door de koning getekend en toch krijgt de bewoonster het niet voor elkaar om het met de gemeente op te lossen. De wethouder zou gezegd hebben de zaak te gaan regelen, maar concreet is er nog niets gebeurd. Zo langzamerhand begint Het Loo een steeds groter hoofdpijndossier te worden voor Willem-Alexander…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Wat is er tussen Ali B en Maan gebeurd? Dennis Schouten zegt het te weten!

Ali b is de afgelopen dagen ongelooflijk veel bespot vanwege een video met Max Verstappen. Hierin is de rapper te zien, nét na de overwinning van Verstappen. De rapper vraagt iedereen die aanwezig is even te filmen omdat hij gaat rappen. Roddelpraat omschrijft deze rap als een soort slecht Sinterklaasgedicht van een 11-jarige. De rapper is dan ook compleet gesloopt op het internet en er wordt gevraagd of hij dit nooit meer wil doen.

Een felicitatie aan Max is meer dan genoeg. Maar terwijl het in de uitzending van Roddelpraat, Dennis Schouten en Jan Roos, over de rap gaat, bedenkt Dennis zich plots iets. Hij vertelt onder andere dat hij tegenwoordig met enige regelmaat in de sportschool te vinden is. Daar ontmoet hij “andere BN’ers” en iemand heeft hem daar iets verklapt.

Ali B zou buiten de pot piesen, maar met wie?

Dennis Schouten laat weten dat hij in de sportschool andere BN’ers spreekt. Hij zegt: “Ik heb dus… Ik weet niet of het handig is om te vertellen. Maar ik heb dus gehoord… Ik zit dus op de sportschool en daar komen dus andere BN’ers. En die vertelde mij dus dat ‘ie het zo raar vindt dat het nooit is uitgekomen dat Ali B ook met Maan is gegaan.” Jan Roos vraagt vervolgens: “Dat zegt een BN’er? Wie?” Dennis Schouten reageert hier vervolgens op met: “Nee, dat kan ik niet zeggen…” Meer in de video hieronder vanaf minuut 25:47!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Keihard bewijs: The Masked Singer is doorgestoken kaart

Gisterenavond werd duidelijk wie de winnaar werd van the Masked Singer. Het was Jamai in het cupido pak en dit wisten wij je al weken eerder te vertellen. Onze informant had dus gelijk over de winnaar en alle andere kandidaten die in de pakken zaten. Maar daar bleef het niet bij want onze informant wist ook al te vertellen dat de oud en nieuw special van The Masked Singer al is opgenomen en wie daar in de pakken zitten en wie heeft gewonnen.

Er is ons ook te horen gekomen dat het programma verder doorgestoken kaart is. Wie door gaat naar de volgende ronde en wie uiteindelijk wint is van te voren allemaal al bepaald, maar waarschijnlijk had je dit zelf ook al door. Verder was er veel kritiek over de langdradigheid van de uiteindelijke finale. Veel kijkers vonden dat het te lang duurde en er veel reclame tussendoor was te zien.

Wil je niet weten wie er in de pakken zit van de oud en nieuw special en wie er daar wint lees dan niet verder.

In de pakken van de oud en nieuw special zitten de volgende bn’ers.

Kerstboom – Nick Schilder

oliebol – Robert ter Brink

Klok – Quinty Trustfull

Sneeuwpop – Glennis Grace

De winnaar wordt de Kerstboom en dat is dus Nick Schilder.

Doorgaan met lezen

Trending