Deze foto van Monique Westenberg zorgt ervoor dat André Hazes thuis wil komen met Kerst!
Connect with us

Celeberties

Deze foto van Monique Westenberg zorgt ervoor dat André Hazes thuis wil komen met Kerst!

Monique Westenberg is volledig in Kerstsferen de laatste week. De blondine heeft haal huis volledig laten versieren met de mooiste slingers, kransen en lichtjes en het lijkt net een sprookje wanneer je binnen komt wandelen. Op Instagram heeft de blondine laten zien wat ze allemaal in huis heeft gehaald, en dat is een hoop kunnen we je vertellen.

De beelden hiervan zijn onderaan dit artikel te zien. Voor de deur zien we gigantische houten rendieren met versieringen. Binnen in de hal zijn talloze kerstballen te zien, hangend aan de trapleuningen. In de woningen is een gigantische en rijk gevulde kerstboom te bewonderen. Er zijn zelfs verschillende bedrijven die aan de versieringen hebben meegewerkt. Maar het mooiste van alles, volgens haar volgers, moet nog komen. En volgens haar volgers kan dat er nog weleens voor gaan zorgen dat André lekker thuis komt met de kerstdagen.

Monique Westenberg verbluffend op foto!

We hebben het natuurlijk over Monique zelf. De blondine heeft namelijk een foto geplaatst met nieuwe oorbellen en volgers zijn verbluft door de foto. Zo valt er te lezen: “Je straalt. Je ziet er elke dag beter uit. Te gek.” en “Wat ben je toch mooi niet moeilijk dat Andre altijd naar je terugkeert!“. Maar ook mensen die denken dat André dit niet meer kan weerstaan: “Als André nu nog niet thuis wil komen met Kerst dan weet ik het ook niet meer!” Het is natuurlijk nog maar de vraag of André in Nederland zal zijn. Er zijn namelijk geruchten dat hij een tijdje in het buitenland zal gaan vertoeven vanaf deze maand.

Celeberties

Extreme coronamaatregelen: “Wat ons deze winter te wachten staat, zal niet leuk worden”

Onze Belgische buren zijn niet optimistisch. Alexander De Croo kondigde laatst extra maatregelen aan. Ze verwachten dat deze extra maatregelen nodig zijn om de wintermaanden door te komen. Dit zegt topviroloog Emmanuel André.

Extra maatregelen

“Zeker wat ons deze winter te wachten staat, zal niet plezant zijn”, zegt André tijdens een interview. “De derde prik moet massaal uitgerold worden, maar dat is geen garantie. Hoe we dat als maatschappij moeten klaren, da’s een moeilijk debat waarin ik me als wetenschapper niet meer te veel wil mengen.”

“Het is moeilijk, want er is elke week meer frustratie”, merkt André op. “Logisch, want het evenwicht – denk aan de scholen, het werk en de familiale contacten – is moeilijk. Ik zeg niet hoe we het moeten aanpakken, maar het zal moeilijk worden met wat we in onze handen hebben om hierop in te spelen.”

Volgende week hebben wij in Nederland ook weer een persconferentie. Wij verwachten niet dat er maatregelen komen te vervallen. Misschien mogen de buitensporten wel weer doorgaan. Dat zou al een hele geruststelling zijn voor een grote groep!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen begon als tiener al met cocaïne

Het verhaal van Sarah van Soelen wordt steeds triester. We weten allemaal al dat Sarah flink verslaafd is geweest aan het bekende witte poeder. Hier heeft ze ook verschillende keren voor in een afkickkliniek gezeten. En zelfs op dit moment volgt ze nog een natraject in de kliniek van Najib Amhali in Abcoude.

Maar Sarah is in een interview nu heel open over hoe het allemaal begon met haar drugsgebruik. Ze verteld onder meer dat ze op haar 17e al aan het witte poeder zat.

Ze zegt er het volgende over:

“Op mijn dertiende begon ik met feesten. Ik hield van muziek en dansen en daar hoorde een drankje bij. En later drugs. Op mijn zeventiende nam ik mijn eerste lijntje coke. Dat stappen, mét alles wat ik erbij vond horen, was een verdoving van iets. Maar dat zie je later pas in. Als tiener denk je: ik ben jong, wild en onbezorgd en wil gezellig met mijn vriendinnen uit.”

“Toen ik eraan begon, wist ik eigenlijk al dat het mis was. Het is een slow-killer en je gaat eraan kapot. In de periode dat ik vijf dagen per week gebruikte, heeft een van mijn beste vrienden aan de bel getrokken.”

Hierna belande Sarah dus volgens haar voor het eerst in een afkickkliniek. Maar Sarah heeft nog veel meer op haar kerfstok. Zo werd gisteren bekend dat Sarah vreemdging met de vriend van haar bazin.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes doet grote onthulling: ‘Hij is de echte vader van André Hazes’

Al zolang we kunnen herinneren zijn er veel roddels over wie nou de echte vader van André Hazes Junior is. Veel roddelbladen maar ook de media hebben weleens gezegd dat Marco Eijk of John de Wolf zijn echte vader is. Rachel is helemaal klaar met deze roddels en vond het tijd om nu eens te vertellen wie de echte vader van de volkszanger is.

Vader Andre Hazes Junior

Rachel besloot een boekje open te doen en hier zelf over te spreken:

“Over John de Wolf kan ik kort zijn: ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen op.”

Hiermee zegt ze dus dat ze nog nooit iets hem John heeft gedaan en dat hij dus onmogelijk de vader kan zijn. Maar veel mensen denken ook dat Marco Eijk de vader zou kunnen zijn. Veel mensen denken dit omdat de twee ook een relatie hebben gehad.

Ook over Marco besloot ze te spreken:

“Maar dat was voordat ik iets met André kreeg. We trouwden in oktober 1991, en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en vanaf april in datzelfde jaar verbleef Marco in de gevangenis nadat hij opgepakt was.”

Lees ook Jakko verprutst date in Lang Leve de Liefde zoals je dat nog nóóit gezien hebt!
Ook Marco kan dus niet de vader zijn. Rachel vindt het erg vervelend dat zoveel mensen denken dat Junior een andere vader heeft en vindt het ook nog eens erg hinderlijk dat mensen slecht praten over Marco: “Hij was naast André een grote liefde en voor mij een bijzonder dierbare vriend. Ik vind het van weinig respect getuigen dat er op deze wijze over hem gesproken wordt.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending