Deze foto van prinses Alexia gaat viral en wordt snel verwijderd
Connect with us

Meest bekeken

Deze foto van prinses Alexia gaat viral en wordt snel verwijderd

Als dochter van Koning Willem-Alexander mag prinses Alexia geen leventje leiden zoals de rest van haar leeftijdsgenoten heeft. Zo mag ze bijvoorbeeld geen social media gebruiken en party foto’s blijven liever uit de publiciteit. Er ging onlangs een feestfoto rond die snel werd verwijderd. Het gaat om deze foto.

Prinses Alexia is deze week 16 jaar oud geworden. Dat is natuurlijk dé leeftijd waarop je wil feesten en dingen wil gaan ontdekken. Volgens royaltydeskundige Pieter Klein Beernink is de prinses zeker niet vies van een feestje. De foto die rond ging, lijkt dat te bevestigen.

Een vriendin van Alexia plaatste een foto in haar Instagram stories waar te zien is dat ze met een paar vriendinnen aan het feesten is. Ook is te zien dat de prinses een sigaret in haar handen heeft. De foto werd snel weer verwijderd, maar iemand wist nog snel een screenshot te maken. Bekijk de foto hieronder.

Meest bekeken

Zonnige en heerlijk warme maand juli in het vooruitzicht

Mensen die hopen op een zonnige maand juli worden op hun wenken bediend. De kans is groot dat we zomers en warm weer krijgen. Dat meldt Weeronline.

Weerman Jaco van Wezel zegt juli zonniger en warmer dan normaal zal zijn. “Het zal ook zomers warm zijn, met temperaturen tussen de 25 en 30 graden. Dus leg die zwembroek en zonnebrandcrème maar alvast klaar.”

Zomer

In het zuiden en zuidoosten van Europa is het pas echt zomer. Daar hangt heel warme lucht. In Nederland zullen de dagen met hete zuidenwind niet overheersen. De wind komt doorgaans uit het oosten of noordoosten. Dat leidt tot iets mildere temperaturen.

Komt de wind wel uit het zuiden, dan krijgen we tropisch weer met temperaturen van hoger dan 30 graden. Dat kan dan weer onweersbuien veroorzaken. Maar met een noordenwind is het natuurlijk iets frisser aan de kust.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg helemaal kapot van verdriet!

Monique de ex van Andre Hazes deelde onderstaande foto van een afscheidsceremonie op haar Instagram account. Een flinke klap voor Monique want een hele goede vriend van de familie genaamd Frank is overleden. Deze Frank speelde 43 jaar lang een belangrijke rol in het leven van Monique.

Monique plaatsten de volgende tekst bij de foto:

“Vanaf mijn geboorte was je er. 43 jaar lang jouw humor, liefde, maar ook onuitstaanbare acties.“

“Jij gaf me de bijnaam ‘Moon’ en heel veel mooie jeugdherinneringen. Jouw 9 levens zijn nu op lieve Frank. Ik ga je missen.“

Wij wensen Monique veel sterkte toe.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar kiekje van Jaimie Vaes zorgt voor heftige discussie

Het laatste kiekje van Jaimie Vaes op de social media doet heel wat stof opwaaien. De foto zelf wekt een hele discussie op, maar mensen verbazen zich over een vierde persoon in beeld.

Samen met twee vriendinnen poseert de brunette op een boot. Oplettende volgers zagen meteen de vierde persoon op de foto. Het gaat om een man die zich schuilhoudt tussen de benen van de bevallige dames…

De fans schrikken zich een hoedje: “Wat doet die man daar?” Een andere fan reageert verbouwereerd: “Die man achter jullie!”

Heftige reacties

De volgers van Jaimie bekvechten ook over de verschijning van de influencer zelf. “Ow, ow, dit is wel wat de dun hoor, het lijkt bijna op anorexia”, staat er te lezen.

Dat nemen haar trouwe fans niet. Er ontstaat meteen een heftige discussie. “Waarom je ongezouten mening geven, volg haar dan niet!” Iemand anders merkt op: “Vraag me af waarom mensen in de comments het nodig vinden om te melden dat ze haar te dun vinden. Zeg je dat ook onder de post van een dik persoon?” Jaimie Vaes vindt dit wel een rake opmerking en geeft haar like.

Doorgaan met lezen

Trending