Deze grote leugen doet de ronde over Monique Westenberg
Connect with us

Celeberties

Deze grote leugen doet de ronde over Monique Westenberg

Wij krijgen veel vragen over waarom wij niet hebben geschreven over dat Monique de ex van Andre Hazes en Yolanthe zulke goede vriendinnen zijn en een fotosessies hebben gedeeld waarop de kids samen spelen op Instagram en ze bij elkaar uithuilen over hun mislukte relatie’s.

De reden is dat dit niet klopt. Monique en Yolanthe zijn geen beste vrienden, maar kennissen. Monique is samen op onderstaande foto’s met Yolanthe te zien omdat Monique daarvoor betaald is. Het is gewoon werk.

Yolanthe heeft namelijk een heel nieuw platform gelanceerd om thuis te trainen en ze neemt een aantal trainingsvideo’s op met bekende Nederlanders die je tegen betaling kunt kijken op dat platform. Daar is Monique ook voor gevraagd en daar krijgt Monique gewoon betaald voor.

Het is dus niet dat ze beste vrienden zijn. Wellicht ontstaat er nu een vriendschap na deze samenwerking wat we Monique gunnen, maar het is dus begonnen als een betaalde opdracht. In de tekst onder de foto zie je ook dat Monique het platform van Yolanthe promoot.

Celeberties

Zien: Dit is Martha, de nieuwe liefde van de in het geheim van zijn Karin gescheiden Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk is zes maanden geleden in het geheim officieel gescheiden van zijn vrouw Karin. Hij heeft inmiddels ook een nieuwe liefde. Die heet Martha Riemsma. De gescheiden moeder van twee tienerzoons werkt, net als Matthijs, ook de mediawereld. Ze is de hoofdredactrice van de regionale krant Tubantia.

Matthijs van Nieuwkerk (60) blijkt sinds ruim zes maanden weer vrijgezel. Hij is inmiddels officieel gescheiden van echtgenote Karin. De tv-presentator vond inmiddels een nieuwe liefde in veertiger Martha Riemsma, een gescheiden moeder van twee tienerzoons. Story fotografeerde het stel bij Matthijs thuis in zijn Gelderse woonboerderij, waar ze veel tijd doorbrengen.

Matthijs en Martha kenden elkaar al een tijdje uit de mediawereld. Martha is hoofdredacteur van de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia, een functie die Matthijs zelf ooit had bij dagblad Het Parool.

De nu gescheiden Karin en Matthijs hebben twee volwassen kinderen: zoon Kees en dochter Jet. Karin werkt als freelance journalist.

In 2007 was het stel even kort uit elkaar. Er waren toen geruchten van overspel, Matthijs zou een womanizer zijn. Hoewel deze geruchten nooit door Matthijs zijn bevestigd, zei hij er destijds in het programma 5 jaar later dit over: “Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan. Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.”

Matthijs en zijn vrouw Karin woonden al geruime tijd gescheiden. Hij in hun boerderij in de Achterhoek, zij in hun grachtenpand in Amsterdam.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grapperhaus vindt dat cafés vanavond al tot middernacht open mogen blijven

Ferd Grapperhaus maakt er geen punt van dat cafés vanavond al tot middernacht open houden. De minister zegt dat justitie daar alle begrip voor heeft.

Strikt genomen gaat deze versoepeling pas in vanaf zaterdag. Grapperhaus vindt het niet erg als burgemeester mild zijn.

De burgemeester van Rotterdam liet eerder al weten dat horecazaken vrijdagavond gewoon open mogen blijven. De versoepelingen treden zaterdagnacht om middernacht in. Dat zou dan willen zeggen dat ze om 22 uur twee uur moeten sluiten.

Grapperhaus zegt: “We zijn natuurlijk een land waar we af en toe eens iets gedogen.” Hij vindt het dan ook normaal dat burgemeesters de regeltjes vrijdagavond even door de vingers zien. Het betreft echter wel een lokale beslissing. Op andere plaatsen is het misschien anders.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Matthijs van Nieuwkerk heeft nieuwe 20 jaar jongere vriendin

Mathijs van Nieuwkerk heeft zijn vrouw definitief verlaten en is er vandoor gegaan met de 20 jaar jongeren Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia. Dat maakte zijn management vandaag bekend.

Eerder nog had Mathijs een fling met de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen. Dat is dus niet op een serieuze relatie uitgelopen.

Mathijs staat in de wandelgangen bekend als rokkenjager. Hij zou zijn vrouw dan ook meerdere malen hebben bedrogen. Nu is er dus een definitief eind gekomen aan de relatie met de moeder van zijn kinderen.

Hieronder een oud filmpje van de nieuwe vriendin van Mathijs van Nieuwkerk.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending