Deze Japanse rugoefening helpt je binnen drie weken gewicht te verliezen
Connect with us

Lifestyle

Deze Japanse rugoefening helpt je binnen drie weken gewicht te verliezen

Ik vertel mijzelf altijd dat ik ga afvallen, maar helaas betekent diëten ook lijden.

We kennen vast allemaal de snelle methoden waar je van afvalt, maar zelden is het ook zo makkelijk als het klinkt.

En zo kijk ik altijd naar nieuwe manieren om gewicht te verliezen, en er moet een manier zijn om dat effectief te doen.

Dus zodra ik deze Japanse techniek tegenkwam, was ik verkocht. De resultaten zijn meteen merkbaar en het neemt slechts een paar minuten per dag in beslag.

Het was oorspronkelijk niet eens een afvalmethode. In plaats daarvan was het een ademtechniek die aan de Japanse acteur Miki Ryosuke werd gegeven om hem te helpen van zijn rugpijnen af te komen.

Maar terwijl hij de oefening deed merkte Miki dat zijn hele lichaam begon te veranderen. En na een paar weken was hij 12 kilo kwijt en 12 cm geslonken qua taille. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, nietwaar?

Miki heeft de techniek nu gedeeld zodat iedereen het kan proberen.

De simpele instructievideo hieronder zorgt ervoor dat ook jij het kan proberen. Ik kan garanderen dat je nog nooit zoiets gezien hebt. Het is zo makkelijk als maar kan!

Als je de woorden ´oefening´ hoort, zie je jezelf misschien uitgeput en totaal bezweet. Niet hier – je zal niet eens zweten!

Vet bestaat uit zuurstof, koolstof en waterstof. De zuurstof die je inademt deelt vetcellen op in water- en koolstof.

Dus hoe dieper je inademt, hoe meer zuurstof er bij je vetcellen komen en het daarmee afbreken.

Dat lees je goed, diep ademen kan helpen bij afvallen!

Hoewel je niet hoeft te trainen terwijl je flink ademt, is de juiste houding wel belangrijk terwijl je deze ademtechniek doet.

Om zeker te weten dat je het goed doet, raden we je aan de video van Miki hieronder te bekijken:

Je hoeft alleen maar drie seconden in te ademen en dan zeven seconden uit te ademen. Dat moet je elke dag 2-10 minuten herhalen en je zult geweldige resultaten zien.

Hoewel het haast te mooi klinkt om waar te zijn, ga ik het zeker proberen!

Deel dit artikel met al je vrienden op Facebook zodat zij het ook thuis kunnen uitproberen!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending