Deze mensen niet op gastenlijst bruiloft André en Monique
Connect with us

Celeberties

Deze mensen niet op gastenlijst bruiloft André en Monique

De grote dag van André Hazes en Monique Westenberg komt dichterbij. De tortelduifjes zijn druk bezig met de voorbereidingen van de bruiloft. Het stel heeft de gastenlijst al samengesteld en André heeft al een pak. Enkele mensen zijn niet welkom op hun feest.

De bruiloft begint alsmaar meer vorm aan te nemen. Het koppel verklapte eerder al dat ze dromen van een huwelijk op het strand. Ze denken aan een strand ver weg. Ibiza vonden ze iets te dichtbij. Maar door de coronacrisis lijkt een verre bruiloft voorlopig niet mogelijk.

Gastenlijst

André vertelt aan RTL Boulevard dat zijn pak al binnen is. De zanger zegt: “Ik heb bijvoorbeeld ook al mijn pak qua kleur uitgekozen, dus dat soort dingetjes lig ik al op Pinterest te doen in bed.”

Het zal een uitbundig feest zijn, maar de media is niet welkom. Toen bleek dat er tonnen geboden werden voor kiekjes van de bruiloft, leek het erop dat de media precies wel aanwezig zou zijn.

Dre zegt dat de pers niet uitgenodigd is. “Ik wil wel de mensen die voor ons belangrijk zijn erbij hebben. En het wordt niet op 14 oktober, op de trouwdag van m’n vader. Dat heb ik ook ergens voorbij zien komen, dat vind ik zo stom”, vertelt de zanger.

Rachel Hazes welkom?

De grote vraag is of moeder Rachel Hazes van de partij zal zijn. Het is een publiek geheim dat Rachel geen hoge pet op heeft van schoondochter Monique. Rachel kreeg het nieuws van de verloving overigens ook via de media te horen.

Eerder liet Rachel al verstaan dat dit pijn deed. “Daarin ben ik wel teleurgesteld. Ook door wat er eerder is gebeurd met Dreetje. Ik ben heel blij dat we weer zo goed met elkaar zijn, maar ik heb er wel een knauw van gekregen”, onthulde Rachel Hazes.

Celeberties

Dit is de beeldschone ex van Marco Borsato waarmee hij contact zocht

Marco Borsato is de afgelopen maanden flink vaak in het nieuws geweest. Naast het feit dat zijn carrière weer gigantisch in de lift zit door nieuwe samenwerkingen met opkomende artiesten zijn er ook downs geweest. Hij heeft bijvoorbeeld een nummer uitgebracht met Snelle en Davina Michelle welke beide gigantische hits werden.

Maar ook zijn privéleven kwam onder de loep te liggen. Weekblad Story heeft nogal opvallende titels op voor voorkant van hun nieuwe blad staan. Betreft de relatie van de zanger met zijn vrouw staat er bijvoorbeeld: “Borsato-huwelijk niet meer te redden”. Daaronder staat beschreven dat hij de band met zijn eerste liefde Denise weer aan zou halen.

Zoekt Marco Borsato contact met Denise?
Voordat de zanger bij Leontine terecht kwam, waarmee het na 23 jaar is afgelopen, was daar Denise Broekhof. De relatie zou destijds uit gegaan zijn omdat Denise vreemd zou zijn gegaan. Ze trouwde vervolgens met Arjan Boon. Wat waar is van deze geruchten moet nog maar blijken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groots nieuws: Meilandjes misschien terug naar Frankrijk!

Als er geen koper is voor hun kasteel in Frankrijk, sluiten de Meilandjes een terugkeer naar het chateau niet uit. Dat vertelt Erica Meiland aan Veronica Magazine.

De kasteelvrouw onthult: “Als het chateau niet wordt verkocht, gaan we daar waarschijnlijk weer een maandje of twee draaien.”

Het beroemde kasteel Chateau Marillaux staat ondertussen al meer dan een half jaar te koop. Hun vraagprijs was aanvankelijk 1,25 miljoen euro. De prijs is inmiddels gezakt naar 998.000 euro. De Meilandjes kochten een woonboerderij in Nederland, maar dat sprookje komt nu ten einde. Na problemen met het bestemmingsplan besloten ze om hun koffers te pakken. Dat stulpje is weer verkocht, zij het onder voorbehoud.

Het begin van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland loopt niet op rozen. Zo kregen ze eerder al de inspectie over de vloer. Die beslisten dat kleindochter Claire maximaal vijf keer per jaar op televisie te zien mag zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes maakt Marco Borsato flink belachelijk

Gisteravond was het de evenement De Amsterdamse Zomer in volle gang in het Olympisch Stadion. Toeschouwers, zittend op een stoeltje in plaats van dansend, kregen plots verrassend nieuws van André Hazes te horen die op het podium zijn nummers aan het zingen was. De zanger geeft namelijk het volgende aan tussen zijn liedjes door: “Oké, dames en heren. Ik heb voor het volgende liedje een speciale gast uitgenodigd.

We weten allemaal dat één van de allergrootste zangers er even uit is… Maar ik, ik heb hem hier. Speciaal voor jullie is hij hier dus vanavond bij.” De zanger hint er dus op dat hij Marco Borsato zover heeft gekregen om weer eens het podium op te gaan. Marco is, zoals we allemaal weten, door een behoorlijk moeilijke periode aan het worstelen. Vrienden zouden zelfs gemeld hebben dat hij “nooit meer” zou willen optreden.

André Hazes haalt Marco Borsato het podium op… of toch niet!
Hij vervolgt met: “En als jullie hard genoeg meezingen met het volgende liedje, dan wil deze meneer, die half Italiaans is, misschien leuk om er bij te vertellen, dan weten jullie dat, meezingen op het podium.” Toeschouwers denken natuurlijk, dat kan niemand anders dan Marco zijn. Maar vervolgens gebeurd er toch iets anders dan de meeste toeschouwers op hadden gehoopt.

Uit elkaar
Leontine lijkt inmiddels haar besluit definitief gemaakt te hebben om bij haar voormalige man weg te gaan na al zijn slippertjes. Of er nog nieuwe affaires aan het licht zullen komen weten we niet, maar wanneer de zanger daat schijnbaar bang voor is gokken we dat we nog lang niet alles weten. Een showbizzcollega heeft het volgende laten weten: “Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken.”

Doorgaan met lezen

Trending