Deze mensen zijn niet welkom op bruiloft André Hazes en Monique Westenberg
Connect with us

Celeberties

Deze mensen zijn niet welkom op bruiloft André Hazes en Monique Westenberg

De grote Hazes-bruiloft komt steeds dichterbij. Monique en Dre zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun grote dag. Zo heeft Dre zijn pak al uitgezocht én is het stel bezig met de gastenlijst. En daar staan een paar mensen niet op…

De plannen voor de bruiloft krijgen steeds meer vorm. Zo onthulde Dre en Monique eerder dat ze dromen van een bruiloft op het strand. Het liefst zo ver mogelijk, want volgens Dre was ‘Ibiza te dichtbij’. Echter gooit de coronacrisis misschien roet in het eten en zit een verre bruiloft er voorlopig nog niet in…

Gasten
Het pak is al binnen vertelt Dre aan RTL Boulevard. ,,Ik heb bijvoorbeeld ook al mijn pak qua kleur uitgekozen, dus dat soort dingetjes lig ik al op Pinterest te doen in bed”, vertelt Dre.

Hun bruiloft zal groots en meeslepend gevierd worden, maar de media zal volgens Dre niet uitgenodigd worden. Iets wat eerder wel verwacht was, toen bleek dat er tonnen geboden werden aan het stel om hun trouwdag vast te leggen.

Geen pers dus, onthult Dre. ,,Ik wil wel de mensen die voor ons belangrijk erbij hebben. En het wordt niet op 14 oktober, op de trouwdag van m’n vader. Dat heb ik ook ergens voorbij zien komen, dat vind ik zo stom.”

Moeder
De hamvraag is: zal moeder Rachel Hazes aanwezig zijn op de bruiloft van haar zoon? Het is geen geheim dat Rachel en Monique elkaar niet kunnen luchten of zien. Ook onthulde Rachel dat zij niets afwist van de verloving, en dit via de media te horen kreeg.

Het feit dat haar zoon haar niet inlichtte over zijn aanstaande bruiloft deed pijn, onthulde Rachel eerder. ,,,Daarin ben ik wel teleurgesteld. Ook door wat er eerder is gebeurd met Dreetje. Ik ben heel blij dat we weer zo goed met elkaar zijn, maar ik heb er wel een knauw van gekregen.”

Of Rachel erbij zal zijn op de bruiloft is nog niet duidelijk. Wel benadrukt Dre dat zijn zus Roxeanne (die ook in de clinch ligt met haar moeder) er wél bij zal zijn. ,,Ik ben gewoon heel blij dat het nu tussen mij en m’n zus zo goed gaat”, zegt Dre daarover.

Celeberties

Chantal Janzen krijgt lading kritiek op ‘té kort rokje’

The Voice Of Holland begon dit jaar weer aan een nieuw seizoen en dit jaar was Chantal Janzen als presentatrice te zien in deze populaire show.

In The Voice Of Holland laten mensen zien hoe goed ze kunnen zingen en moeten ze zich laten zien voor vier juryleden die allemaal omgedraaid in een stoel zitten. De juryleden kunnen alleen de stem van diegene horen en als ze iemand goed genoeg vinden kunnen zingen, kunnen ze ervoor kiezen om hun stoel te draaiden zodat die zanger of zangeres in zijn of haar team kan komen.

Chantal Janzen bij The Voice Of Holland
Maar ook dit jaar explodeerde Twitter regelmatig met kritiek over de kleding van de presentatrice. Er waren veel (vrouwelijke) kijkers die enorm veel kritiek hadden over hoe kort het rokje van Chantal wel niet was.

Er werd namelijk een filmpje geplaatst van the voice of holland waarin je Chantal Janzen ziet dansen waarbij ze een doos met zakdoekjes in haar hand heeft.

De (vrouwelijke) kritiek ging als volgt:
“Puber ziet de outfit van Chantal; ‘omg, wat heeft ze aan. Op school lopen daar de slettenbakken in.’”

Er was ook iemand die zei:
“Chantal haar outfit van vanavond is gesponsord door de kinderafdeling van H&M.“.
Waarop een mannelijke fan reageerde: m“Elke vrouw die Chantal slecht gekleed vindt is jaloers. Ziet er goed uit!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Scherp: oplettende kijkers ontdekken iets opvallends aan prinses Amalia

Afgelopen week deelde het RVM de nieuwe staatsfoto’s van onze prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Oplettende kijkers hebben mogelijk een geheim over de oudste van de drie, prinses Amalia, ontdekt.

Op het hangertje van de ketting is een ‘A’ te zien, wat niet zo gek is, want dat zal wel voor haar naam staan. Maar daaronder zijn zowel de woorden ‘LOVE’ en ‘TI AMO’ (wat zoveel betekent als ‘ik hou van je’) te vinden op de ketting. Over wie zou dit gaan?

Speculaties mogelijke liefdesketting prinses Amalia
En dan gaat de roddelpers natuurlijk helemaal los. Het kan echter ook zo zijn dat de blonde prinses dit kettinkje van haar ouders Willem-Alexander en Máxima heeft gekregen. Of dat ze de gouden hanger gewoon mooi vond en zelf heeft gekocht. Who knows… Over wie zou dit gaan?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato krijgt harde sneer van Martien Meiland!

Nadat Martien Meiland en zijn gezin aangekondigd hadden nieuwe emigratieplannen te hebben kwamen zij in contact met Talpa Network. Het netwerk heeft hen uiteindelijk in 2019 op de voet gevolgd voor de reality-serie Chateau Meiland. Deze serie wordt uitgezonden op SBS6. Hierin wordt Meiland gevolgd terwijl ze een chateau ombouwen tot een bed & breakfast.

Omdat het programma goed scoorde op SBS6, wordt het sinds 15 juli 2019 ook uitgezonden in België. te zien op de televisiezender VIJF. Tevens werd een tweede seizoen aangekondigd dat anderhalve maand na het eerste seizoen zou verschijnen. Met het programma won Meiland op 9 oktober 2019 de Gouden Televizier-Ring met 55 procent van de stemmen. Hij liet hiermee Beste Zangers en Expeditie Robinson achter zich. Zijn kasteel zit al heel 2019 én 2020 volgeboekt en 2021 begint ook al vol te stromen. Er komt dus geen einde aan kunnen we wel zeggen. Maar er zijn een hoop BN’ers die ook even langs willen om een nachtje door te brengen bij deze geweldige familie, zo ook Marco Borsato.

Martien Meiland weigert alle BN’ers
Maar volgens meneer Meiland is het heel simpel! Ze zitten toch vol! Waar ieder ander hotel stond te springen om BN’ers binnen te halen kan Martien ze gewoon weigeren, heerlijk!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending