Deze seksuoloog zegt dat ouder aan hun baby's 'toestemming' moeten vragen om hun luiers te verschonen.
Connect with us

Meest bekeken

Deze seksuoloog zegt dat ouder aan hun baby’s ’toestemming’ moeten vragen om hun luiers te verschonen.

Een auteur en seksuologe werd met de grond gelijk gemaakt nadat ze zei dat ouders hun baby’s toestemming zouden moeten vragen alvorens hun luier te vervangen en aan de hand van hun lichaamstaal naar een antwoord kijken.

Deanne Carson zei in een nieuwssegment van ABC News dat gezinnen een “cultuur van toestemming” moeten aankweken door hun pasgeboren baby’s te vragen: “Ik ga je luier verschonen, is dat oké?”

De CEO van jeugdrelatiedienst Body Safety Australia voegde eraan toe: “Uiteraard zal je baby niet antwoorden, ‘Ja, mama, dat is geweldig, ik zou graag hebben dat mijn luier verschoond wordt. Maar als je even wat geduld uitoefent en wacht op lichaamstaal en wacht om oogcontact met hen te maken, dan laat je je kind weten dat hun antwoord belangrijk is.”

Na het fragment werd Carson overladen met kritiek.

De video werd gedeeld op YouTube, waar het al meer dan 20.000 keer bekeken werd. Op Facebook verdedigde Carson haar mening als volgt:

“Helaas hebben sommige mensen ervoor gekozen om me belachelijk te maken (oh nee! Roos haar! Ze zal wel lesbisch zijn!). Het is voor deze mensen dat ik dit post. Een op drie meisjes, een op zeven jongens zullen seksueel misbruikt worden tegen ze 18 jaar oud zijn. Een op twaalf meisjes wordt seksueel misbruikt voor de leeftijd van 6.

Pest me hoeveel jullie willen, maar denk eraan dat wanneer je dat doet, dat je dan de stemmen van deze dappere overlevenden van seksueel misbruik negeert.”

Maar ook nu bleven de vernietigende commentaren niet uit. Iemand reageerde: “Een belediging voor alle echte slachtoffers van seksueel misbruik om hun ervaring te vergelijken met het verversen van een luier van een baby.”

Een voormalige senaatskandidate, Kirralie Smith, postte: “Dit is meer dan gestoord! Dit is verwaarlozing en kindermishandeling. Vele kinderen willen nooit dat je hun luier verschoont. Hen om toestemming vragen is een duidelijke indicatie van mentale problemen. Luiers moeten vervangen worden om ernstige huidbeschadiging en pijn voor het kind te vermijden.”

WAT VIND JIJ VAN HET VOORSTEL VAN DEZE “EXPERT”? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

Meest bekeken

Jongen doet klusjes om auto te kunnen kopen voor zijn alleenstaande moeder

Deze jongen houdt echt heel veel van zijn moeder. Zijn actie is hartverwarmend!

Vandaag de dag lezen we maar al te vaak artikelen over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Jongeren die onbeleefd, ondankbaar of zelfs onaangenaam zijn.

Gelukkig gedragen lang niet alle jonge mensen zich op deze manier. Vandaag delen we het verhaal over een jongen die zijn hart absoluut op de juiste plek heeft zitten!

De 13-jarige William, uit de Verenigde Staten, heeft veel tijd en energie gestoken in het verdienen van wat extra geld. Hij vertelde echter niemand over zijn plannetjes met het geld.

Wat hij toen deed, kwam als een enorme verrassing, niet in het minst voor zijn zeer ontroerde moeder.

Tijdens de zomer werkte William hard om gazons te maaien. Zijn spaarvarken raakte al met al voller. Toch ging het hem niet snel genoeg en hij besloot iets heel dierbaars te verkopen: zijn Xbox.

“Welke 13-jarige verkoopt zijn Xbox? Ik ken niemand,” zei zijn moeder.

Dus wat was het plan van Williams? Zijn doel was al die tijd om een auto te kopen voor zijn alleenstaande moeder!

Uiteindelijk had William genoeg geld bij elkaar gespaard om een auto te kopen voor zijn geliefde moeder. Het mag dan ook geen verrassing heten dat zijn hartverwarmende verhaal viraal ging.

Wat een prachtige actie!

Bekijk meer van het verhaal in de speler hieronder en deel dit gerust met je vrienden op Facebook om de liefde verder te verspreiden!

Doorgaan met lezen

Animals

Beer zat 30 jaar vast in een kooi – zie nu haar reactie als ze wordt bevrijd

Meer dan 30 jaar geleden arriveerde een kleine beer in een dierentuin in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De berenwelp heette Fifi en werd tegen haar wil gevangen gehouden. Het doel van de beer was uitsluitend om geld te verdienen.

Fifi werd gedwongen voor mensen ‘trucjes’ te doen en ze werd nooit met respect behandeld. Ze kreeg slecht te eten en leefde in ellendige omstandigheden. Na tien jaar hel werd de dierentuin eindelijk gesloten.

Maar in plaats van Fifi vrij te laten in een natuurgebied, gebeurde er iets vreselijks.

De eigenaar van de dierentuin sloot haar op in een roestige kooi. Hier zou ze de komende twintig jaar wachten, totdat iemand haar zou kopen. De eigenaar van de dierentuin wilde zijn investering terugkrijgen.

Na verloop van tijd hoorde de dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) van de grimmige situatie van Fifi.

Toen PETA haar voor het eerst zag was Fifi er erg slecht aan toe: ze was lichamelijk en geestelijk ziek en extreem ondervoed.

De anders grote en sterke beer, die ze vroeger was, was nu een mager scharminkel.

PETA vervoerde haar onmiddellijk naar The Wild Animal Sanctuary in Colorado, waar ze de behandeling kreeg die ze zo hard nodig had.

Vandaag heeft Fifi, een Syrische bruine beer en oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, een nieuwe start in het leven gekregen, ver van haar vorige kwelgeesten.

Na slechts vijf maanden in de opvang werd Fifi veel sterker en vandaag is ze weer een gezonde en sterke beer!

Doorgaan met lezen

Animals

Paard gaat op de grond liggen en begint enorme winden te laten

Iedereen heeft wel eens last gehad van winderigheid. Rijk of arm, scheten laten doen we allemaal. Het is heel normaal en natuurlijk.

Scheten zijn ook zeer zeker niet exclusief voor mensen. Ook de meeste dieren laten scheten. Elk hondenbaasje kan dat beamen.

Ook het paard genaamd Archy laat scheten. Na een verandering in zijn dieet is hij winderiger geworden. De viervoeter is meer vezels gaan eten op aansporen van de dierenarts.

Een van de gevolgen is dat het dieet voor wat meer flatulentie heeft gezorgd. Flink wat meer, dus schrik niet als je de onderstaande video ziet.

Er is dus ook geen reden om je zorgen te maken als je de onderstaande video bekijkt, waar Archy verschillende keren erg harde winden laat!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending