Deze smeerlap werd gearresteerd nadat hij betrapt werd hoe hij een kat van de buren aan het aanranden was.
Connect with us

Nieuws

Deze smeerlap werd gearresteerd nadat hij betrapt werd hoe hij een kat van de buren aan het aanranden was.

Waarschuwing: Dit artikel bevat gevoelige inhoud die op sommige lezers schokkend zou kunnen overkomen.

Een ziekelijke man werd door de politie gearresteerd en wordt vervolgd voor bestialiteit nadat hij betrapt werd hoe hij poedelnaakt seksuele handelingen stelde met de kat van zijn buren.

De “Reactie Eenheid Zuid-Afrika” kreeg een noodoproep van een vrouw die zei dat ze haar kat in shock hoorde krijsen en op onderzoek ging.


Ze zegt dat ze de kreten volgde tot op een naastgelegen domein en het huis binnen ging. Daar trof ze de man aan die poedelnaakt haar kat aan het aanranden was. De vrouw riep meteen om te stoppen, maar dat weigerde de perverse man.

Een team van de reactie-eenheid haastte zich ter plaatse in Buffelsdrai in de KwaZulu provincie en vonden de man ongekleed en merkten zijn broek onder de kattenharen in de buurt op.


Een woordvoerder van de reactie-eenheid, Prem Balrman, zei: “Ik nam de oproep aan en ging zelf ter plaatse. Ik ging naar het huis en zag dat de deur op slot was. Dus beukte ik de deur in. Tot mijn grote shock zag ik dat de man de kat inderdaad aan het aanranden was. Hij was naakt. Ik droeg hem op om zich aan te kleden en de kat vluchtte weg. Zijn broek zat helemaal onder de kattenharen.”

“Hij vertelde me dat hij gewoon aan het spelen was, en daarna bekende hij dat hij de kat verkracht had.”

“Buren vertelde me dat hij eerder al betrapt werd hoe hij katten en honden aanrandde, maar zijn vriendin smeekte hen om het niet aan te geven. Maar dat zou ik niet pikken.”

“Ik belde de politie en ik dring erop aan dat hij vervolgd wordt voor de aanranding van de kat. Ik vond de kat in de tuin en het diertje was erg getraumatiseerd door de gebeurtenissen.”

“De dierenbescherming behandelt de zaak en we overhandigden de man aan de politie”, zei hij nog.

De kat werd overgedragen aan de dierenbescherming waar het dier door een gespecialiseerde dierenarts behandeld wordt.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending