Connect with us

Gezondheid

Deze veganist at 30 dagen niets anders dan vlees – en nu voelt ze zich veel beter

Het volgen van verschillende diëten, eetgewoonten en gezonde “hacks” is aan elk individu. Wat mensen kiezen om in hun systeem op te nemen, zijn onze zaken niet en we moeten het respecteren – zelfs als ik niet begrijp hoe iemand kan overleven zonder vlees te eten.

Er gaat niets boven het gooien van wat vlees op de grill terwijl je een fles wijn deelt met vrienden!

Het zien van worstjes, steaks en pasteitjes verbetert gewoon mijn dag. Dus vegan worden is niet iets waar ik momenteel naar op zoek ben. Het tegenovergestelde gebeurde echter met een bekende vegan influencer – nadat ze een dieet had geprobeerd dat bestond uit het eten van alleen dierlijke producten gedurende 30 dagen.

Alyse Parker was al bijna vijf jaar veganistisch, wat betekent een leven zonder vlees of producten die afkomstig zijn van dieren. De toewijding aan deze populaire levensstijl heeft haar wereldberoemd gemaakt – en de influencer heeft nu 730.000 fans op YouTube en 208.000 volgers op Instagram.

Onlangs echter heeft Alyse Parker haar fans en andere veganistische beïnvloeders boos gemaakt, meldt Ladbible. De reden hiervoor is dat ze zich ertoe verbindt het zogenaamde ‘vleesdieet’ 30 dagen te volgen.

https://www.instagram.com/p/B5d0eOmA5dt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

“Ik ben bijna vijf jaar veganist en ik weet hoe het is om mezelf te verliezen in de identiteit van een dieetcultuur en echte open geest te verliezen,” zei ze volgens de site.

Eindelijk, na de positieve resultaten van anderen te hebben gehoord, nam nieuwsgierigheid het over – en Alyse besteedde een maand aan het consumeren van alleen dierlijke producten. Het carnivoordieet.

“Ik ben er vast van overtuigd om dingen uit de eerste hand te ervaren en een echt gevoel te krijgen waar iets over gaat, voordat ik er een persoonlijke mening over kan vormen.

“Het carnivoordieet kwam voor het eerst bij me op toen een goede vriend me alle voordelen deelde die hij had door op deze manier te eten.”

https://www.instagram.com/p/B43P7-iAL0o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ze geeft toe dat het een worsteling was om weer vlees te eten, maar toen het experiment eenmaal voorbij was, was het onmogelijk om te stoppen. Alyse zegt dat de overgang van veganistisch naar carnivoor haar mentaal, gefocust, gezond en gezond heeft gemaakt.

“Ik hoop dat meer mensen andere gezichtspunten proberen te ervaren,” zei ze.

De veganistische volgers van Alyse hebben de verandering niet zo goed ontvangen.

“Vlees eten is niet alleen iets om het opnieuw te proberen”. Het doodt dieren voor voedsel. Het is de natuur aan het doden. Daar zit niets gezonds in, ‘zei een ex-fan volgens Ladbible.

Celeberties

Daphne Deckers deelt een bikini kiekje: ‘Hoe blijf je zo slank?’

Daphne Deckers zit goed in haar vel. Ze is op vakantie in het Spaanse Marbella en deelt een gezellige vakantiefoto.

De schrijfster laat zien dat ze een prachtig figuur heeft.

En dat ontgaat ook haar fans niet. ‘Hoe blijf je zo slank’, vraagt iemand zich af? De positieve reacties stromen binnen onder de bikinifoto van de vrouw van Richard Krajicek. ‘En deze vrouw is bijna 51 jaar’, merkt iemand op. ‘Het werkzame leven gaat bijna weer beginnen… maar vandaag nog even niet’, zegt Daphne zelf over haar bikinifoto. Ze noemt het een ‘happy Sunday’.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Marc van der Linden met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Royaltyverslaggever Marc van der Linden (50) is opgenomen in het ziekenhuis. Dat vertelde hij zelf al op Twitter, maar gaf verder geen duidelijkheid over de situatie. RTL komt nu met een statement.

“Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien”

Marc gaf afgelopen dinsdag aan dat hij in het ziekenhuis was. Dat deed hij door zijn locatie te delen op Twitter. Wat er aan de hand is, blijft onduidelijk. “Marc van der Linden is nog steeds royaltydeskundige bij RTL Boulevard”, laat RTL weten in een statement. “Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien.”

De afgelopen tijd is Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten, steeds vaker aanwezig bij de show. “Justine is naast Marc één van onze royaltydeskundigen”, meldt RTL. Ze is dus niet de vervanger van Marc. “We zijn het royalty-team aan het uitbreiden, zoals we ook meer deskundigen hebben op het gebied van bijvoorbeeld Lifestyle en Crime.”

Bron: RTL Boulevard

Doorgaan met lezen

Celeberties

Insider trekt aan alarmbel: ‘André Hazes loopt groot gevaar!’

André Hazes is trots op zijn afgetrainde lichaam en dat toont hij geregeld op zijn Instagram. De zanger werkt zich niet alleen in het zweet in de sportschool, maar hij volgt ook een bijzonder dieet. Fitnessautoriteit Carlos Lens en voedingsexpert Sonja Bakker menen echter dat dit niet echt verantwoord is.

Het afgetrainde en gespierde lichaam van André Hazes komt niet zomaar uit de lucht vallen. De zanger traint twee keer per dag en houdt er een bijzonder dieet op na. André Hazes onthulde dat hij al twee maanden lang elke dag hetzelfde eet. De dag begint hij met een shake, ’s middags eet hij 400 gram gebakken kip, 500 gram gebakken aardappelen en 400 gram spinazie.

Gevaarlijk

Voedingsdeskundige Sonja Bakker maakt zich in weekblad Story ernstig zorgen: “Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten. Dat leren we al van jongs af aan met de schijf van vijf. Ik verbaas me erover dat André bijvoorbeeld geen fruit neemt. Het is met een pond aardappelen per dag in elk geval behoorlijk koolhydraatrijk dieet. En ook de hoeveelheden kip per dag zijn enorm. Het is te eenzijdig. Variatie is belangrijk, want alleen dan krijg je alle bouwstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Maar wat me echt zorgen baart, is dat hij al twee maanden dagelijks zoveel spinazie eet. Spinazie is een heel gezonde groente, maar als je er zo vaak en zo veel van eet, dan krijg je ontzettend veel nitraat binnen. Dat is niet ongevaarlijk.” Bakker wijst erop dat dit op lange termijn zelfs ongezond is. Ze verduidelijkt: “Nitraat wordt in je lichaam omgezet in nitriet en daar moet je niet te veel van binnen krijgen.”

Hoe zal zijn lichaam reageren?

Sonja vraagt zich af hoe zijn lichaam gaat reageren wanneer de zanger weer normaal gaat eten. De voedingsdeskundige vertelde: “Ik zie dit als een crash-dieet. Dat zal ik nooit adviseren. Want er komt een moment dat hij weer gaat optreden en in zijn oude ritme vervalt. Dan zitten de kilo’s er snel weer aan. Variatie is de sleutel, ook wanneer je sport.”

Doorgaan met lezen

Trending