Deze wraak van een vrouw als haar echtgenoot haar verlaat voor een jongere vrouw is briljant
Connect with us

Lifestyle

Deze wraak van een vrouw als haar echtgenoot haar verlaat voor een jongere vrouw is briljant

Dit is een slim verhaal over wraak. Het gaat over een vrouw wiens man haar verliet na 37 jaar getrouwd te zijn geweest. Hij had een verhouding met zijn veel jongere secretaresse en maakte de beslissing om van zijn vrouw te scheiden en in te trekken met zijn nieuwe liefde. Maar zijn vrouw zou het hem niet gemakkelijk maken om te vertrekken. Dit hilarische verhaal verdient het om gedeeld te worden 🙂

Na 37 jaar getrouwd te zijn, dumpte Ben plotseling zijn vrouw Anne en verliet haar voor zijn jongere secretaresse met wie hij een geheime affaire had gehad.

Zijn nieuwe vriendin eiste dat zij en Ben gingen samenwonen in het grote huis waar Ben eerder woonde met zijn vrouw. En dankzij zijn slimme advocaten slaagde Ben erin het huis bij de scheiding te krijgen. Hij gaf zijn ex-vrouw, Anne, slechts drie dagen om te verhuizen.

Op de eerste dag pakte ze al haar spullen in, in dozen.

De volgende dag belde ze een verhuisbedrijf dat langskwam en al haar spullen naar haar nieuwe huis verhuisden.

Op de derde dag ging ze voor de laatste keer zitten in de prachtige eetzaal van het huis, stak kaarsen aan, zette rustige muziek op de achtergrond aan en genoot van haar maaltijd.

Nadat ze klaar was met eten, ging ze naar elke kamer in het huis en stopte de overgebleven garnalen in de bodem van de gordijnen. Daarna ruimde ze de keuken voor de laatste keer op en verliet ze het huis waar ze 37 jaar van haar leven had doorgebracht.

Toen Ben met zijn nieuwe vriendin het huis betrok, was alles de eerste paar dagen perfect.

Maar langzaam begon er een onaangename geur door het huis te verspreiden. Ze probeerden alles: ze maakten alles schoon en wasten alles wat ze maar konden bedenken. Ze controleerden alle ventilatieopeningen om er zeker van te zijn dat er geen dode muizen waren en schrobden elk tapijt in huis. Ze installeerden ook overal luchtreinigers.

Een bedrijf dat gespecialiseerd was in het verwijderen van plagen kwam naar het huis en installeerde allerlei valstrikken om alle mogelijke insecten en plagen te doden. Maar niets werkte.

Na een tijdje stopten hun vrienden met bezoeken. Mensen weigerden in het huis te werken en de huishoudster stopte.

Uiteindelijk wisten ze de bron van de geur maar niet te ontdekken en besloten dat het beter was om te verhuizen. Er ging een maand voorbij en hoewel ze hun startprijs met meer dan 50% verlaagden, konden ze geen koper vinden voor hun stinkende huis. De geruchten over het stinkende huis verspreidden zich en zelfs de plaatselijke makelaars in onroerend goed weigerden het huis voor hen te verkopen. Ze moesten een grote hoeveelheid geld van de bank lenen om een ​​nieuw huis te kopen.

Na een tijdje belde Ben zijn ex-vrouw Anne om te vragen hoe alles was. Hij vertelde haar over het stinkende en rotte huis. Ze luisterde beleefd naar wat hij zei en vertelde hem toen dat ze haar oude huis echt miste en dat ze het huis graag zou terug kopen.

Ben wist dat zijn ex-vrouw niet wist hoe erg de geur was, en hij stemde ermee in om het huis aan haar te verkopen voor een tiende van wat het huis ooit waard was, maar alleen als ze bereid was de papieren die dag te ondertekenen. Ze accepteerde onmiddellijk.

Een week later stonden Ben en zijn jonge vriendin opgewekt voor hun oude huis terwijl het verhuisbedrijf alle spullen uit het huis haalde om naar hun nieuwe huis te verhuizen. Ze hadden geluk dat ze uiteindelijk van het stinkende huis af waren en Ben was erg blij dat hij zijn ex-vrouw weer had kunnen bedriegen.

De laatste dingen die uit het huis werden gehaald waren de gordijnen.

Deel dit verhaal als je denkt dat deze vrouw slim was!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending