Dief steelt parkeerplaats van man en weigert te stoppen – hij krijgt een lesje die hij niet snel zal vergeten
Connect with us

Lifestyle

Dief steelt parkeerplaats van man en weigert te stoppen – hij krijgt een lesje die hij niet snel zal vergeten

Mensen kunnen erg creatief zijn wat betreft een lesje leren aan bestuurders die geen rekening houden met andere bestuurders.

Toen deze onbeschofte en arrogante Londenaar elke dag opnieuw dezelfde parkeerplaats “stal” van de eigenaar (die hier veel voor betaalde), vond hij dat het welletjes was en besloot hij om hem een lesje te leren.

De dief stal niet alleen elke dag zijn plek, maar hij negeerde ook meerdere waarschuwingen van de man die eigenaar was van de plaats.

Het is dan ook geen verrassing dat de eigenaar van de dure parkeerplaats niet gelukkig was met deze dagelijkse bezoeker.

Hij besloot dat het tijd was om een zoete wraak te nemen, en wij vinden dat hij daarin slaagde!

Er is een speciaal plaatsje in hel voor mensen die parkeerplaatsen stelen, maar deze man ging nog een stapje verder.

Hij stal niet alleen ELKE DAG zijn parkeerplaats, de dief negeerde ook straal zijn waarschuwingen, om daar vooral NIET meer te parkeren.

De eigenaar van de parkeerplaats, ‘Goalnado’, bedacht een plan, en vertelde op het forum van Reddit wat er gebeurd was:

“Ik vond eindelijk de moed om heel deze situatie eens neer te schrijven, aangezien het echt genoeg is geweest.

Ik werk voor een klein bedrijf in een erg drukke buurt in Noord-Londen. Achter ons gebouw is er een kleine parkeerplaats die plaats biedt aan 8 wagens, die gelijk verdeeld zijn tussen ons en andere bedrijven in de straat. We betalen zo’n 1000 euro per jaar om deze plaatsen te behouden, wat geen probleem is gezien auto rijden een belangrijk deel uitmaakt van onze job, en we meerdere keren per dag binnen en buiten rijden. Het wagenpark wordt bewaakt door een firma, hoewel ze nooit echt opdagen als er iets is, gezien de parkeerplaats zo klein is.

Nou, ongeveer 7 weken geleden verscheen een onbekend voertuig op onze parkeerplaats. Elke dag opnieuw. Op MIJN plaats.

Ik begon mijn wagen achter het anonieme voertuig te plaatsen, zodat zijn plaats geblokkeerd werd. Mijn werkdag eindigt echter vroeger dan deze idioot, waardoor ik hem nooit kan treffen, en ze hebben me nog nooit gevraagd om te verplaatsen. Ik liet ook ontelbare briefjes achter op de wagen om me te bellen, en toch hoorde ik nooit iets, en vind ik de briefjes vaak op de grond.

Na ongeveer 10 dagen had ik het helemaal gehad ermee, en begon ik een plan te bedenken voor hoe ik het best wraak kon nemen. Ik dacht er aan om het parkeerbedrijf te telefoneren, die zouden komen om de man een boete uit te schrijven (ze hebben onze gegevens, dus weten ze welke wagens er mogen staan), maar ik vond dit niet streng genoeg.

Het schoot me toen te binnen dat mijn collega twee weken op vaderschapsverlof is, en dat mijn broer een maand op reis zou gaan naar Canada, en ik dus twee wagens zou hebben en een extra parkeerplaats.

Dus wachtte ik zo laat mogelijk op vrijdagavond, om mijn broers auto te parkeren achter mijn plaats, zodat de wagen van die klerelijer geblokkeerd was. Ik belde vervolgens het parkeerbedrijf, en gaf hem de gegevens van mijn broers wagen zodat zijn wagen niet zou worden weggehaald. Ik meldde tevens dat er een rode Ford Fiesta stond, die daar illegaal geparkeerd stond, en dat ze maandag beter eens langskomen om hem een boete te geven.

Toen ik toekwam op maandag, trof ik zowaar een extreem geïrriteerde, bezwete man aan, schreeuwend naar de parkeerwachters, omdat ze hem een boete gaven, want hij is duidelijk niet in staat om de wagen te verplaatsen. De verkeerswachters vertelden hem dat de auto die hem blokkeert, het recht had om daar te staan, dus maakt het niet uit dat hij er niet uit kan, aangezien hij daar om te beginnen al illegaal geparkeerd stond! En dus moest hij een 100 euro boete betalen. Op dat moment kon ik me niet inhouden van lachen, en ik zakte bijna door mijn knieën van hilariteit, toen ze me vroegen of ik wist wie de eigenaar was van de wagen van mijn broer. Nee hoor, dat wist ik niet!

De man kreeg daarna te horen dat er niets is dat ze kunnen doen voor zijn geblokkeerde wagen, want hij stond daar volledig wettelijk. Dus zou hij zelf de eigenaar moeten contacteren om hem te verplaatsen (hahaha). Ik ga verder en parkeer op de plaats van mijn collega die op vaderschapsverlof is, en de volgende ochtend trof ik de man opnieuw aan met een andere parkeerwachter!

Opnieuw kreeg hij een boete van 100 euro, en hoewel de vrouw veel sympathieker was tegen hem, zei ze dat hij tegen donderdag zijn wagen moet verplaatsen (2 dagen dus). En jawel, op donderdag kreeg hij opnieuw een 100 euro boete.

De auto bleef daar een maand geparkeerd staan, en de parkeerwachters gingen nog minstens 18 keer langs, wat betekent dat hij een totaal aan boetes had van minstens 2000 euro (waarschijnlijk zelfs meer). De man ging elke dag naar ons kantoor om te vragen of ze soms de eigenaar gezien hadden, en hij vertelde ons er nog eens bij dat hij “hem in mekaar zou timmeren” eenmaal hij wist wie hij was. Iedereen in beide kantoren wist precies wat er gaande was, dus was het echt moeilijk om onze lach in te houden toen hij kwam smeken naar de eigenaar.

Dan op een waarlijk wraakzuchtige manier, zelfs nadat mijn collega terug was uit vaderschap, liet ik de auto van mijn broer staan en parkeerde mijn wagen 10 minuten verderop gewoon om ervoor te zorgen dat de man kreeg wat hij verdiende. Ik gaf er geen moer om dat het ongemakkelijk was voor mij, ik wilde hem gewoon een koekje van eigen deeg bezorgen.

Mijn broer keerde terug van vakantie in Canada tijdens het weekend, dus konden we eigenlijk zijn auto ophalen zondagavond, toen we wisten dat die kerel er niet zou zijn.

Ik ging naar het werk op maandagochtend en de auto was weg. Het is nu donderdag en die auto is er nog steeds niet, dus misschien heeft hij zijn lesje geleerd.”

Deed de eigenaar van de parkeerplaats het juiste? Deel dit verhaal op Facebook en vertel ons je mening in de comments!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending