Dierenmishandelaar schiet op kat Tusse met luchtbuks – 10 keer
Connect with us

Lifestyle

Dierenmishandelaar schiet op kat Tusse met luchtbuks – 10 keer

Kat Tusse keerde uiteindelijk terug naar huis na een week vermist te zijn. Hij strompelde naar voren, zijn hoofd gebogen. Toen zijn familie naar hem keek, realiseerden ze zich dat hij ernstig gewond was geraakt, volgens de Sundsvalls Tidning, een plaatselijke krant in Zweden waar het incident plaatsvond.

Iemand had Tusse met een luchtbuks in zijn hoofd geschoten – tien keer.

Toen ik dit las, kookte mijn bloed.

De familie van Tusse bezat hem anderhalf jaar. Hij was gewend om de tuin van het gezin in te gaan, maar ging meestal na hoogstens één dag weer naar binnen.

Maar deze keer kwam Tusse niet thuis. Dagen gingen voorbij en uiteindelijk meldde de familie hem als vermist. Helaas leverde hun zoektocht geen resultaten op.

Hij was meer dan een week weggeweest toen hij op een ochtend plotseling thuiskwam. Eén blik op Tusse en zijn familie wist meteen dat er iets mis was.

“Het was duidelijk dat hij op de een of andere manier gewond was geraakt,” vertelde moeder Jennie Norlén aan de lokale pers. “Zijn hoofd hing gebogen. Hij liep niet recht en strompelde een beetje. ”

De familie reed Tusse naar een dierenziekenhuis, waar ontdekt werd dat hij met een luchtgeweer of luchtpistool was beschoten. Tienmaal.

Niets kon Tusse redden. Hij werd ingeslapen.

“Dit was een enorme schok voor ons en heel moeilijk voor het hele gezin”, zegt Jennie.

Het is onduidelijk hoe Tusse gewond is geraakt. De schoten waren gecentreerd rond zijn hoofd en nek. Aangezien katten bekend staan ​​om te vluchten als ze harde geluiden horen en er zeker op worden geschoten, is er slechts één trieste conclusie die kan worden bereikt – Tusse werd vastgehouden terwijl hij werd neergeschoten.

Ik huiver gewoon als ik nadenk over wat er met de arme Tusse is gebeurd! Help ons alstublieft dit artikel te delen, zodat meer mensen zich bewust kunnen zijn van het trieste feit dat er wreedheid bestaat en dat we waakzaam moeten zijn met onze huisdieren!

Rust zacht zoete Tusse.
[fblike]

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending