Dionne Stax had het behoorlijk koud op de set van Jan Magazine!
Connect with us

Celeberties

Dionne Stax had het behoorlijk koud op de set van Jan Magazine!

Dionne Stax heeft vorige maand voor Jan Magazine een geweldig mooie shoot gehouden. Alle foto’s werden geheel in Peaky Blinders-thema gemaakt. Zo werd de kleding en haardracht toegepast maar ook de setting van de foto’s waren typisch voor de Netflix serie.

Maar dat betekent dus ook dat de kleding niet altijd helemaal past bij de temperaturen van de maand december in Nederland. De presentatrice heeft zelf al aardig wat foto’s geplaatst op haar persoonlijke social media. Ook Jan Magazine heeft natuurlijk aardig wat kiekjes geplaatst. Maar er is meer.

Dionne Stax had het koud op de set!

Natuurlijk zijn er ook “backstage” foto’s op de set gemaakt en foto’s die het niet gered hebben. En op deze foto’s is toch goed te zien dat de temperaturen behoorlijk laag lagen die dag:

Celeberties

Zien: Gaby Blaaser is samen met vriendinnetje haar ondergoed vergeten aan te trekken

Hoewel het nog echt geen typisch winterweer is, zijn de temperaturen in ons landje aardig laag. En volgende week lijkt het zomaar nog een tikkie kouder te gaan worden. Voor Gaby Blaaser is dat gelukkig geen enkel probleem.

De voormalig Bachelorette weet namelijk haar fans te verblijden met een schaars gekleed kiekje bij haar thuis. Want hoewel ze wel een trui en sokken en schoenen heeft aangetrokken is ze per ongeluk vergeten om haar ondergoed en een broek aan te trekken. Haha gekkie!

Gaby Blaaser is ondergoed vergeten

Naast Gaby zien we ene Olijn zitten. Volgens haar Instagram-profiel is ze half French en half Dutch en is ze ook ‘inked’. Very leuk allemaal maar wacht maar tot je een jaar of 60 bent en dat getatoeëerde gezicht op je bil ergens tot op je knieën hangt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw! Bridget Maasland gaat ditmaal wél helemaal uit de kleren op pikante foto

De onlangs 46-jaar geworden Bridget Maasland is niet bepaald iemand die zich schaamt voor haar eigen lichaam. Op haar Instagram-account deelt ze een foto waarop ze volledig uit de kleren is gegaan. Op de foto in haar Instagramstory’s staat ‘Spraytan’ en ‘ My sister from another mister’, met een paar lach smiley’s.

Wie wil zien dat ze geen ondergoed aan heeft, moet wel eventjes goed kijken. Het lijkt er immers op alsof ze die wél draagt maar wat we zien is de afdruk van haar ondergoed die ze aanhad tijdens de spraytan.

Bridget Maasland deelt alwéér pikante foto

Twee weken geleden deelde Bridget ook al een pikant kiekje van zichzelf. Weliswaar een foto uit vervlogen tijden maar zeker het bekijken waard. (zie foto helemaal onderaan dit bericht). Destijds roeptoeterde de roddelpers dat dit een sneer naar André Hazes zou zijn die juist op die dag had aangekondigd te willen trouwen met Monique Westenberg…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg alweer zwanger van André Hazes?

André Hazes en Bridget Maasland zijn nu al een paar weekjes niet meer bij elkaar en de zanger is alweer terug bij zijn ex Monique Westenberg. Wat zich precies op het eiland heeft afgespeeld weten we niet, maar verschillende media melden dat daar de hereniging tussen de oude liefdes tot stand is gekomen.

Ook zijn er verschillende berichten in de media verschenen dat Bridget zwanger zou zijn. Story meldde dat de presentatrice destijds gespot was bij een zwangerschapskliniek met André. En nu komen ze met een nieuwe bijzondere wending in het verhaal!

Tweede kindje voor Monique Westenberg en André Hazes?

De hoofdredacteur van Story heeft een opvallende onthulling gedaan. “Monique heeft dus nog twee embryo’s in de vriezer liggen, bevruchte eicellen. Ik weet bijna zeker dat er heel snel nieuws gaat komen dat er een tweede zwangerschap aankomt.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending