Dit enorme bedrag eist André Hazes voor een optreden van 30 minuten
Connect with us

BNers

Dit enorme bedrag eist André Hazes voor een optreden van 30 minuten

André Hazes jr. probeert momenteel zijn weggezakte loopbaan weer op te bouwen. Na bijna 2 jaar niets te hebben gedaan, heeft hij onlangs weer muziek uitgebracht.

Aan de hand van het aantal views op YouTube is te zien dat vrijwel niemand naar ‘Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben’ luistert. Maar André Hazes geeft de moed niet op en gaat vrolijk verder.

Geen hits
Dat betekent echter niet dat de zanger niet meer geboekt kan worden voor feestjes en partijen. Maar dat is niet bepaald goedkoop.

Sterker nog, op dit moment is André Hazes de duurste Nederlandstalige artiest. De prijs die je moet betalen voor een halfuurtje André is werkelijk absurd.

Het is dan ook geen wonder dat niemand hem boekt, zo denken wij.

André heeft sinds hij bekend werd als ‘de zoon van’ slechts 1 hit gehad. Het nummer ‘Leef’ was een succes. Dat kan ook komen doordat Jef uit ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ in de videoclip zit.

Maar omdat hij nu geen succes meer heeft, is er onlangs een spoedvergadering gehouden bij zijn platenmaatschappij. Men maakt zich zorgen of het nog wel goed zal komen met Dreetje.

30 minuten optreden
Dat is natuurlijk de vraag. En als het niet goed zal komen, kan hij altijd nog teren op zijn belachelijk hoge vraagprijs voor een optreden van 30 minuten.

Dreetje kent geen schaamte en eist een bedrag van 19.500 euro voor slechts dertig minuutjes zingen.

Wie een beetje kan rekenen, weet dat dit ongeveer de helft is van het jaarsalaris van Jan Modaal. Zijn tarief is zelfs hoger dan dat van Gerard Joling en Jan Smit.

Het blijft echter de vraag of André Hazes jr. weer succes zal vinden in zijn carrière.

Ondanks zijn tegenvallende recente muziekrelease en de zorgen bij zijn platenmaatschappij, blijft hij optimistisch en gaat hij vol enthousiasme door.

Hoewel zijn muzikale hits momenteel ontbreken, betekent dit niet dat André geen optredens meer kan verzorgen.

Hij is nog steeds te boeken voor feestjes en partijen, zij het tegen een zeer hoge prijs. Met een vraagprijs van 19.500 euro voor slechts een halfuur optreden behoort hij tot de duurste Nederlandstalige artiesten.

Dit tarief overtreft zelfs dat van gerenommeerde artiesten zoals Gerard Joling en Jan Smit.

De extravagante vraagprijs roept echter vragen op bij potentiële boekers en fans. Het is geen verrassing dat velen terughoudend zijn om zo’n aanzienlijk bedrag te betalen voor een kort optreden van André Hazes jr., vooral gezien zijn recente gebrek aan muzikaal succes.

Hoewel hij in het verleden met het nummer ‘Leef’ een hit heeft gescoord, lijkt het erop dat André momenteel moeite heeft om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Dit heeft geleid tot bezorgdheid binnen de muziekindustrie en heeft zelfs tot een spoedvergadering geleid bij zijn platenmaatschappij.

Men vraagt zich af of hij zijn vroegere successen kan evenaren en opnieuw een positieve impact kan hebben op de muziekscene.

BNers

Zo lang heeft de ernstig zieke Martijn Krabbé nog te leven

Presentator Martijn Krabbé heeft via Instagram bekendgemaakt dat hij getroffen is door k*nker. Dit droevige nieuws deelde hij in een bericht, vergezeld van een foto met zijn vrouw Deborah.

Hoewel hij niet specificeert om welke vorm van k*nker het gaat, benadrukt Krabbé dat er meerdere behandelopties zijn.

Hij benadrukt de uitdaging die dit nieuws vormt voor zijn gezin, maar prijst hun sterkte en vermogen om zelfs met humor over de situatie te praten.

Met vier kinderen uit zijn vorige huwelijk met Amanda, erkent Krabbé de ernst van de situatie, maar put hij kracht uit de liefde en steun van zijn gezin.

Als bekend gezicht van programma’s als Idols, The Voice of Holland en Kopen Zonder Kijken, kondigt hij aan dat hij weer “in de lucht zal komen” zodra de schok is verwerkt.

Onder het bericht uiten collega’s en andere bekende Nederlanders hun steun aan de presentator. Wendy van Dijk schrijft: “Liefste Tijnie, alle liefde, kracht en rust voor jullie!”

Terwijl Claudia de Breij reageert met: “Oh man! Sterkte Martijn! Veel rust en energie om dit aan te kunnen en liefs.”

De openbaring van Krabbé’s strijd met k*nker heeft een golf van steun en medeleven teweeggebracht onder zijn collega’s en fans.

Het illustreert het belang van liefde, kracht en gemeenschap in het omgaan met moeilijke tijden, en toont de impact van bekende figuren die hun persoonlijke strijd delen om anderen te inspireren en aan te moedigen.

De openhartigheid waarmee Martijn Krabbé zijn strijd met k*nker deelt, getuigt van moed en kwetsbaarheid.

Zijn bericht heeft niet alleen een golf van steun en medeleven teweeggebracht, maar benadrukt ook het belang van bewustwording en ondersteuning voor degenen die te maken hebben met deze z!ekte.

Krabbé’s vastberadenheid om, ondanks de uitdagingen, positief te blijven en te putten uit de liefde van zijn gezin, is een inspiratie voor velen.

Het benadrukt de kracht van menselijke veerkracht en het vermogen om zelfs in moeilijke tijden hoop te vinden.

Als bekende persoonlijkheid heeft Krabbé met zijn openheid over zijn gezondheidsuitdagingen een platform gecreëerd om het bewustzijn rond k*nker te vergroten en het belang van vroege detectie en behandeling te benadrukken.

Zijn moedige stap om zijn strijd publiekelijk te delen, kan anderen aanmoedigen om hun eigen gezondheidsproblemen niet te verbergen en om steun te zoeken wanneer dat nodig is.

De steunbetuigingen van collega’s en bekende Nederlanders onderstrepen de solidariteit en medeleven die de samenleving kan bieden in tijden van tegenspoed.

Het toont aan hoe belangrijk het is om elkaar te steunen en een gemeenschap van steun en begrip te vormen, vooral wanneer iemand geconfronteerd wordt met uitdagingen zoals k*nker.

Martijn Krabbé’s verhaal herinnert ons eraan dat niemand alleen staat in zijn strijd tegen z!ekte en dat het delen van onze ervaringen en emoties kan helpen bij het verlichten van de last die we dragen.

Zijn vastberadenheid om positief te blijven en anderen te inspireren met zijn verhaal, verdient onze bewondering en steun in deze moeilijke tijd.

Doorgaan met lezen

BNers

John de Mol zet ‘doorgesnoven Wendy van Dijk en haar Erland uit zijn villa’

John de Mol heeft recentelijk Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza gezet, nadat ze naar verluidt onder invloed van drugs waren. Dit opmerkelijke nieuws werd onthuld door Jan Roos in de showrubriek RoddelPraat. Roos spreekt zelf van een ‘scoopje’, zoals mediacourant meldt. Hij onthulde: “Het gaat namelijk over John de Mol.”

 

Roos onthulde dat Wendy en Erland op bezoek waren bij De Mol op Ibiza en dat ze zo onder invloed waren van drugs dat ze het huis uit werden gezet en op het eerste vliegtuig werden gezet. Volgens Roos verklaarde De Mol: “Nu oprotten.” Het incident zou al een aantal jaar geleden hebben plaatsgevonden, aldus Roos, maar hij benadrukte dat het waarheidsgetrouw is en dat hij deze informatie heeft verkregen van iemand met regelmatig contact met De Mol zelf.

Hoewel het voorval enige tijd geleden plaatsvond, blijft het een opvallend verhaal dat opnieuw de aandacht trekt, vooral gezien de betrokkenheid van Wendy van Dijk bij SBS, het televisienetwerk van John de Mol. In het verleden waren er al geruchten over Van Dijk’s mogelijke drugsgebruik. Jan Roos was degene die in 2015 het verhaal verspreidde dat Wendy cocaïne zou gebruiken. Sindsdien is Roos niet meer welkom bij Talpa, het mediabedrijf van De Mol.

Het incident werpt een schaduw over de relatie tussen De Mol en Van Dijk, vooral gezien hun professionele band binnen SBS. Wendy van Dijk heeft bij SBS verschillende projecten geleid en haar echtgenoot Erland Galjaard bekleedt er ook een hoge functie. Het is niet duidelijk of dit incident gevolgen zal hebben voor hun professionele samenwerking in de toekomst.

Het nieuws over Wendy en Erland die uit de villa van John de Mol werden gezet vanwege vermeend drugsgebruik, veroorzaakt zeker opschudding in de showbizzwereld. Het werpt vragen op over de persoonlijke levenssfeer van bekende figuren en hun gedrag buiten de schijnwerpers.

Doorgaan met lezen

BNers

Bizar: Voor dit bedrag komt Joost Klein 45 minuten op je feestje

Joost Klein maakt een ongekende populariteitsstijging door, voornamelijk dankzij zijn immense hit Europapa.

Het nummer, dat Joost op 9 mei tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival zal vertolken, gaat viraal over de hele wereld.

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de prijs van een optreden van Joost Klein, en Showblad heeft het voor je uitgezocht.

Een optreden van Joost Klein op je feestje is niet goedkoop, laten we daar meteen duidelijk over zijn.

Voor dezelfde prijs waarvoor je Tino Martin vier keer kunt laten komen, kun je 45 minuten lang genieten van Joost Klein.

De rapper/zanger is beschikbaar voor boekingen op bedrijfsfeesten of festivals en heeft een aantal grote hits op zijn naam staan, waaronder Friesenjung, Florida 2009 en natuurlijk Europapa.

Hij heeft al opgetreden op gerenommeerde festivals zoals Pinkpop en vorig jaar nog op Lowlands.

Opmerkelijk genoeg is Joost pas 26 jaar oud, maar beweert zijn boekingskantoor dat hij al vijftien jaar actief is in de muziekindustrie.

Maar wat kost het dan om Joost Klein te boeken? Voor een optreden van 45 tot 60 minuten moet je denken aan een bedrag van meer dan 50.000 euro.

Daar komen echter nog kosten bij voor geluidstechniek, BTW en een percentage aan BUMA-rechten.

Al met al zou je bijna rond de 70.000 euro uitkomen voor een optreden van Joost Klein op je evenement.

Maar laten we eerlijk zijn, met dat prijskaartje heb je wel Joost Klein op je feestje. En dat is natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten.

Dus, in de woorden van de Eurovisiecommentator: “Twelve points for The Netherlands!”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending