Dit is de “geheime locatie” waar Linda de Mol zich schuil gaat houden!
Connect with us

WOW

Dit is de “geheime locatie” waar Linda de Mol zich schuil gaat houden!

Linda de Mol heeft het land verlaten na een woest statement van afgelopen zaterdag. Dit statement was een reactie op alle aandacht op haar vanwege de The Voice-rel. Ze schreef: “Eerlijk en open alles vertellen, dat was mijn intentie. Zodra ik weer een klein beetje uit het zwarte gat opgekrabbeld zou zijn, zou ik mijn verhaal doen op mijn eigen platform.

Ik heb na gisteren besloten helemaal niets meer te zeggen.“. Volgens tijdschrift Weekend zou ze zich maandenlang schuil gaan houden op een geheime locatie in het buitenland. Het blad schrijft met een kop het volgende: “Tv-koningin kon alle kritiek niet meer aan… LINDA GEVLUCHT NAAR HET BUITENLAND” Of we het ook echt als een vluchtpoging moeten zien, niet echt. Wel is duidelijk dat de blondine even op zoek moet gaan naar wat rust gezien alles wat nu op haar af komt. Maar waar is ze nu precies heen?

Linda de Mol naar “geheime locatie”!

Het blad schrijft dat de blondine niet naar Portugal zou zijn gegaan. Er valt te lezen: “Linda zou er volgens insiders bewust voor hebben gekozen om niet naar Portugal af te reizen. Daar bezitten zij en haar broer een prachtige villa aan de kust in het mondaine Vale do Lobo. Er werd algemeen aangenomen dat zij dáár even op adem zou willen komen, maar Linda schijnt op het allerlaatste moment voor een andere, geheime locatie te hebben gekozen.” Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat het privévliegtuig van John de Mol in Parijs gespot is. Andere bronnen laten weten dat de blondine later deze maand alsnog naar Portugal zal vertrekken. En dat is geen vervelende locatie:

Meest bekeken

Zien: Vriendin Max Verstappen plaatst verontrustend bericht

Het lijkt erop dat Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet uit elkaar zijn. Het model heeft namelijk laten weten dat ze Max niet perfect vindt. Ook heeft ze bijzondere quotes over hem in haar Instagram Story gedeeld…

Afgelopen week deelde Kelly Piquet wel een heel bijzondere Story op haar Instagram-account. Hoewel zij en Max de perfecte match lijken, geeft Kelly toe dat Max helemaal niet perfect is.

Ondersteuning dochtertje

”Zoek een partner die samen met jou wil bouwen,” zo luidt de quote die Kelly deelt. ”Het gaat niet om het vinden van een perfectie in een persoon, het gaat erom dat je je realiseert wanneer je onmiskenbare verbinding tegenkomt die past bij het soort ondersteuning dat je zoekt. Verdwalen in het idee van perfectie is een belemmering.” Daarmee lijkt Kelly dus duidelijk te maken dat Max niet perfect is, maar dat hij haar de ondersteuning biedt die ze nodig hebt. Voordat Kelly en Max een relatie kregen, was het model samen met de Russische coureur Daniil Kyvat en in de zomer van 2019 kregen zij een dochtertje genaamd Penélope. Inmiddels woont Kelly al enige tijd met haar dochtertje bij Max, die het kleine meisje ook al niet meer lijkt te kunnen missen. Ondersteuning is dus zeker iets wat Max aan Kelly geeft.

Einde relatie

Ook vindt Kelly het belangrijk om samen door de ‘ups en downs’ door het leven te gaan. De afgelopen tijd gaan er veel geruchten rond over de relatie van Max en Kelly, omdat Kelly hem eerder bedrogen zou hebben. Zou Max zich niets aantrekken van de geruchten?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gordon compleet uitgekotst: ‘Luidruchtige aandachtstrekker’

Evert Santegoeds laat geen spaander heel van Gordon. Hij snapt niet dat de presentator verhuisde naar Dubai voor meer rust, maar toch constant de aandacht blijft opzoeken.

Gordon kwam vorige week nog in het nieuws omdat de strafzaak omtrent zijn mishandeling op zijn eigen verzoek is geseponeerd. Eind 2020 is de grijze vos naar eigen zeggen brutaal overvallen in zijn woning. Daarna rende hij naakt de straat op. De zanger en presentator wilde nooit zeggen hoe de overvallers bij hem zijn binnengeraakt.

Argwaan

Het is inderdaad best raar dat Gordon het nu uitpraatte met de verdachte, aan wie hij vroeger nog de doodstraf toewenste. “Dit is echt een verhaal waarvan ik denk: hier weten we nog niet de helft van van wat we zouden moeten weten om er een juist oordeel over te vellen”, zegt Santegoeds.

Evert maakt gehakt van Gordon

Santegoeds heeft geen goed woord over voor de presentator. “Ja, en dan is het ook nog niet eens succesvol wat hij doet. Hij trekt maar de aandacht met een hondje en hij trekt de aandacht met hoe geweldig het is in Dubai en hoe fantastisch hij daar woont. Het zal allemaal wel, maar hij ging ernaartoe voor zijn rust en waarom moet dat dan allemaal op Instagram?”

De showbizzexpert heeft geen medelijden met de man. “Ik begrijp werkelijk niet dat als je het nou werkelijk zo zat bent hier en alle aandacht zo beu bent, dat je dan de hele week nog van je moet laten horen. Voor iemand die voor zijn rust naar Dubai gaat, vind ik hem behoorlijk luidruchtig.”

Uit de hand gelopen date

Santegoeds stelt zich hardop vragen bij de zogenaamde overval. “In elk geval dat naakt op straat is een beetje raar. (…) Je gaat je afvragen: wat is er werkelijk gebeurd? Is het een uit de hand gelopen seksdate geweest? Wat er ook gebeurd is: het lijkt niet zomaar een overval geweest te zijn op het huis van Gordon, ook al doet hij dat altijd zo voorkomen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato zoenend gespot op de foto met deze vrouw

Marco en Leontine laten aan de hele wereld zien hoe gek ze op elkaar zijn. Op social media verschijnt een foto van het zoenende stel…

De foto van Kiki van Dam Photography en Picknick Club NL zorgt voor een hoop mooie reacties van mensen die het mooi vinden de twee weer zo samen te zien. “Prachtig stel”, valt er bijvoorbeeld te lezen. “Love’s all around! Mooi!” reageert iemand anders.

Marco Borsato vertelde in juni dat hij en Leontine weer officieel bij elkaar zijn. Shownieuws sprak onlangs ook voor het eerst met Leontine en hun dochter Jada over de liefdeshereniging.

Leontine vertelde in het uitgebreide gesprek hoe zij en Marco weer bij elkaar zijn gekomen. “Ben er heel dankbaar voor. Het is niet iedereen gegund”, aldus Leontine. Ook het feit dat zij en Marco altijd on speaking terms zijn geweest heeft meegespeeld bij de verzoening.

Jada liet zich ook voor het eerst uit: “Het is de droom van ieder kind”, doelend op de hereniging van haar ouders. “Ik ben er ook trots op dat ze niet te hard van stapel lopen.” Zij heeft ook nooit het gevoel gehad van ‘dit zijn gescheiden ouders’, aldus Jada. “Jullie waren zo close nog steeds!”

Doorgaan met lezen

Trending