Dit is dé man die Maxima voor Willem Alexander heeft verlaten!
Connect with us

Meest bekeken

Dit is dé man die Maxima voor Willem Alexander heeft verlaten!

Maxima en Willem Alexander zijn eerlijk gezegd toch wel een prachtig koppel. Het verhaal gaat dat toen ze de Koning, toen nog prins, tegen het lijf liep, ze nog een relatie had met Dieter Zimmerman, een graficus bij een advertentiebureau. In het begin van de relatie met de toenmalige prins stond haar naam nog op de brievenbus van hun huis in New York. Hij beweert zelfs dat ze hem bedrogen heeft. Ze zou in eerste instantie niet geweten hebben dat de prins een troonopvolger zou geweest zijn, dat zou hij expres gedaan hebben zodat ze niet dáár voor viel. Maar Story komt nu toch wel met een opmerkelijk verhaal op de voorpagina van hun nieuwe blad.

Maxima voor het geld bij Willem Alexander?

Op de voorpagina van de nieuwe uitgave staat namelijk in koeienletters ‘Maxima trouwde Willem Alexander voor het geld’. Een of andere historicus zou dat beweren. Wat hier allemaal van waar is zullen we natuurlijk nooit te weten komen.

Het enige dat wij zien is een stel dat erg gelukkig is met elkaar en drie fantastische kinderen ter wereld heeft gebracht. Een volger reageert op sociale media terecht met: “Walgelijke aanname over de beweegredenen van de Koningin om met de Koning te trouwen. Als dat zo was, hadden we al lang gezien dat het toneelspel was en is. Ik vind het een leuk gezin!”

Meest bekeken

Zien: Peter R. de Vries haalt snoeihard uit naar Koning Willem Alexander

Journalist Peter R. de Vries is bepaald geen groot fan van het Koningshuis. Maar door de recente ophef rondom het Koningspaar en hun vakantie naar Griekenland is dat er niet minder op geworden. De Oranjes besloten immers om tegen het advies van de Rijksoverheid tóch af te reizen naar hun vakantiehuis in het Zuid-Europese land.

Toen een oplettende Oranje-watcher doorkreeg dat de familie met het regeringsvliegtuig op weg was werd dat nieuws groot uitgemeten in de pers.

Peter R. de Vries haalt uit naar Koning Willem Alexander

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes overweegt DNA-test: ‘Niet mijn zoontje?’

André Hazes heeft samen met zijn ex verloofde Monique Westenberg een zoontje. Kleine André werd geboren 25 oktober 2016.

Kleine Dré heeft zijn vader, André Hazes, enige tijd moeten missen in zijn leven. André heeft sinds een jaar de draad weer helemaal opgepikt en lijkt gelukkiger dan ooit.

Onlangs plaatste André een foto van zichzelf en Dré met dezelfde haarstijl. Ze lijken steeds meer op elkaar. Dré lijkt blijkbaar ook enorm op Andrés pianist, Davy Keys.

“Ga toch effe een DNA-test pakken”, grapt André bij een side-by-side van een verklede Dré en Davy op Instagram. “Ik weet van niks hoor”, reageert Davy al lachend.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong ‘ Barbie’ laat van zich horen na ernstig drama

Na het overlijden van haar vriend en een mogelijke ziekenhuisopname laat Samantha de Jong van zich horen. Ze is in diepe rouw door het overlijden van Gelmore…
“Schatje, ik mis jou echt. Ik weet niet wat ik met mezelf aan moet.”

“We zouden altijd bij elkaar blijven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk”, vervolgt de voormalig Oh Oh Cherso-ster. “Ik denk elke seconde van de dag aan je! Ik weet zeker dat jij dit ook niet zo gewild zou willen hebben. Ik hoop dat je je rust hebt gevonden lieverd, je weet het, 1 TEAM EN TAAK!”

“Elke keer als ik dit filmpje terugkijk, denk ik bij mezelf dat je nog leeft. Je stem die ik hoor”, sluit Samantha af.

Zondag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat de vriend van Samantha de Jong, beter bekend als ‘Barbie’, plotseling is overleden. Naar verluidt zou Samantha daarna zijn opgenomen in het ziekenhuis, zo meldden bronnen dichtbij haar aan Privé.
Maandag zou Samantha onwel zijn geworden nadat zij troost zocht bij een vriendin. Uit voorzorg zou zij naar het ziekenhuis zijn gebracht. Ze zou in shock verkeren, aldus Privé.

De vriend van Samantha is overleden aan een hartstilstand, liet zij eerder weten via Instagram. Zo schreef ze bij onderstaand bericht: “Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending