Connect with us

Lifestyle

Dit is de reden waarom je eens met een ui in je sok zou moeten slapen

Stop eens een ui in je sok!
De natuur zit vol geneeskrachtige planten en kruiden, de lijst aan geneeskrachtige middelen is eindeloos. Toch komen we elke dag nog achter nieuwe dingen, zoals deze aparte truc. Je kan het bijna niet geloven als het leest, maar toch blijkt deze truc een hele gezonde uitwerking te hebben op je gezondheid. Wat je moet doen? Een ui in je sok stoppen!

Wie had gedacht dat een rauwe ui dit voor je kan doen!

Bacteriën
Voordat je vannacht gaat slapen is het wijs om een rauwe ui door te snijden en in je sok te stoppen. In je voeten zitten namelijk 7000 zenuwuiteinden die met de rest van je lichaam in contact staan. Als je de plak ui tegen je voet aan zet wordt je hele lichaam gereinigd. De ui zuigt bacteriën en ziektekiemen op en omdat de huid op je voet heel dun is dringen de goede stoffen snel door in je bloed. Zo wordt ook je bloed gereinigd, terwijl je slaapt.

Reinigen
Het is voor deze truc wel noodzakelijk dat je biologische, onbespoten uien gebruikt. Doe je dat niet, dan krijg je juist schadelijke stoffen binnen en schiet deze truc zijn doel voorbij. Dokter Lauren Feder, homeopathisch arts in Los Angeles in Amerika, bevestigt de geneeskrachtige werking van de ui. Het zou ondermeer helpen tegen blaasinfecties, oorpijn en tandpijn. Vooral in China was het gebruik van de ui al heel populair. Het is zeker het proberen waard! Wel goed je voeten wassen de volgende ochtend…

Lifestyle

Yvon Jaspers had het blijkbaar iets te koud tijdens haar opnames!

Boer Zoekt Vrouw presentatrice Yvon Jaspers is inmiddels 47 jaartjes oud en al sinds mensenheugenis op TV te zien. Ze begon in 1994 bij het Klokhuis, presenteerde het kinderprogramma ZigZag en schrijft ondertussen ook nog leuke kinderboeken.

In 1998 deed ze zelfs een behoorlijk pikante scene in de film ‘Het Beest in de nek’. Zoek de beelden maar eens op. Maar daar hebben we het vandaag niet over, we kijken vandaag eventjes naar het onderstaande fragment.

Yvon Jaspers had het koud

Enfin, deze dame is zoals je kunt lezen van alle markten thuis. Maar voor deze opnames had ze duidelijk beter even naar de markt kunnen gaan om een BH te scoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Leontine en Marco Borsato lijden aan een groot verlies.

De scheiding van Marco (53) en Leontine (52) lijkt zo goed als rond. En hoewel afscheid nemen voor de zanger in zijn liedjes niet bestaat, moesten de Borsato’s toch echt hun gezinsvilla vaarwel zeggen.

De verkoop van van hun nederige stulpje zou hun financieel geen windeieren hebben gelegd: sterker nog, ze zouden verlies hebben geleden. Want waar ze het ooit kochten voor 3.75 miljoen euro, ging het van de markt voor ‘slechts’ 3.2 miljoen euro, aldus Weekend. Ook laten de nieuwe bewoners er geen gras over groeien: in de tuin waar de familie uit hun gezinsgeluk beleefde, wordt flink verbouwd.

Penthouse

Marco heeft, zoals Story eerder kon onthullen, in zijn geboortestad Alkmaar een uiterst discreet gesitueerd penthouse aankocht. En ook Leontine vond een nieuw optrekje, niet ver van haar huidige huis. De aan een rustige laan gelegen woning met een maandhuur van 3.950 euro, is een waar paradijsje voor een ieder die opnieuw moet beginnen!

Pijnlijke tijd

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. Eind oktober bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In januari jongstleden kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out. Hij besloot uit de spotlights te stappen, maar daarmee was niet alles gezegd. Een maand later kwam het nieuws dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen.

Brief

Vervolgens bleef het stil, tot grote zorgen van de fans. Tot een paar weken terug. ‘Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben’, begon Marco zijn brief. ‘De afgelopen periode is er veel gebeurd. Zo ben ik verhuisd en nog steeds herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs wat voor een burn-out gebruikelijk is. Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren en ook op sociale media nog niet actief zal zijn.’

Uiteindelijk hoopt Marco weer zijn comeback te maken. ‘Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn.’ De zanger bedankt iedereen voor de steun en lieve berichtjes.

Scheiding

Over de scheiding bleef Marco stil. De Telegraaf meldt tevens dat het management van Borsato heeft bevestigd dat de scheiding tussen Borsato en zijn vrouw Leontine rond is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Dee, de ex van Enzo Knol, volledig uit de kleren voor de foto!

Kennen we Dee nog? Demira van der Zeeuw was lange tijd het vriendinnetje van Enzo Knol. Helaas voor veel fans hebben de twee er al een hele poos geleden een punt achter gezet. Beide zijn ze opnieuw gelukkig in de liefde. De grootste YouTuber van Nederland heeft zijn ex gelukkig niet met lege handen achtergelaten.

Ze heeft namelijk ruim 1,4 miljoen volgers op bijvoorbeeld Instagram en 363.000 abonnees op YouTube. Zoals je wel kunt begrijpen betekent dat dat je nooit meer een baan hoeft te zoeken. Een keer per week reclame maken op je kanalen betekent al een inkomen van 6 keer modaal. Financieel zal ze dus niets te klagen hebben ook al is ze niet meer samen met haar YouTube-liefde.

Dee houdt haar volgers tevreden

Maar ze moet haar volgers natuurlijk wel een beetje tevreden blijven houden. En we weten allemaal hoe dat werkt op Instagram. Foto’s plaatsen in je niksie dus. En ook deze influencer lijkt daar helemaal mee in te stemmen:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending