Dit is de reden waarom Rachel Hazes moeite had met de relatie tussen André en Monique
Connect with us

Celeberties

Dit is de reden waarom Rachel Hazes moeite had met de relatie tussen André en Monique

Dat Rachel Hazes niet dol was op haar ex-schoondochter Monique Westenberg stak ze nooit onder stoelen of banken. Nu laat ze weten waarom ze de relatie tussen Monique en André Hazes eigenlijk niet zag zitten.

Groot verschil
“Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil”, vertelt Rachel aan RTL Boulevard. Monique was zestien jaar ouder dan haar zoon.

Rachel weet dat ze met die uitspraak een beetje hypocriet over kan komen, want zo’n leeftijdsverschil komt haar niet onbekend voor. “Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het uitleggen.”

‘Onwijs leuk meisje’
Inmiddels lijkt André dolgelukkig te zijn met Sarah van Soelen. De 25-jarige influencer ligt ook iets dichter bij zijn eigen leeftijd. Aan tafel bij Beau gaf André vorige week nog toe dat hij “gek op dat meisje” is, en ook Rachel maakte eerder al kenbaar dat ze Sarah een onwijs leuke meid vindt.

Haar nieuwe schoondochter lijkt dus in de smaak te vallen. Maar hoe vergaat het Rachel zelf eigenlijk in de liefde? Voor haar draait het allemaal nog om de grote liefde die ze is verloren. “Het voelt nog steeds gek dat als ik de hele dag met André bezig ben geweest, om dan met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad.”

Celeberties

Net binnen: Sylvie Meis reageert op scheidingsgeruchten!

Sylvie Meis stapte afgelopen september in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas Castello. Niet veel later draaide de geruchtenmolen alweer overuren. De twee zouden namelijk huwelijksproblemen hebben en een scheiding zou niet lang meer op zich laten wachten. Niets van waar, als we de presentatrice mogen geloven.

Elkaar vrij laten
Net als veel andere koppels brachten ook Sylvie en hubby Niclas hun wittebroodsweken in lockdown door. Waar veel stellen het vervelend vinden om non-stop op elkaars lip te zitten, ervoer de presentatrice de lockdown als een heel fijne periode. “De lockdown kwam vlak nadat we trouwden, en het was super dat we die wittebroodsweken ook echt samen thuis konden zijn, vooral omdat Damián net naar Denemarken was vertrokken. Gewoon even samen eten, Netflix kijken en een kop thee drinken”, vertelde ze destijds aan Grazia.

Behalve dat het tweetal nog op een roze wolk zat, wisten ze ook goed rekening met elkaar te houden. “Niclas en ik laten elkaar heel vrij”, legde Sylvie uit. “Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier.”

Scheidingsgeruchten
Duitse media hadden waarschijnlijk niet meegekregen dat Sylvie en Niclas elkaar bewust heel vrij laten, want al snel klonken er geruchten dat de twee huwelijksproblemen zouden hebben en dat ze zelfs niet meer bij elkaar waren. De twee werden nog nauwelijks samen in het openbaar gespot – eh, lockdown? – wat de optelsom voor veel mensen duidelijk maakte: hun huwelijk was op de klippen gelopen.

Hoog tijd om dus eens verhaal te halen bij La Meis zelf. “Het is allemaal bullsh*t”, laat woordvoerder Marina namens de presentatrice weten aan Privé. Volgens het weekblad lijkt ze te schrikken van haar eigen klare taal, maar Sylvie liet weten ‘best zo geciteerd te mogen worden’. Afgelopen week reageerde Sylvie zelf ook al op een dergelijk gerucht, toen een fan op social media vroeg of ze nog steeds getrouwd was. De presentatrice liet toen haar trouwring om haar vinger zien en zei in duidelijke taal: “Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Gordon laat zijn lippen opspuiten

Het is tegenwoordig een trend je gezicht laten verbouwen en je lippen laten opspuiten. Sarah het nieuwe liefje van Andre Hazes heeft haar gezicht aardig verbouwd dat kun je goed zien in een bericht wat wij eerder plaatsten en dat is schokkend voor iemand die pas 25 jaar is.

Als iets trending is dan kan Gordon natuurlijk niet achter blijven. Lag hij een paar dagen geleden nog in het ziekenhuis en kwam hij tot het zinnige besluit om het vanaf nu rustiger aan te gaan doen.

Van dat rustiger aan gaan doen daar kwam hij snel op terug, want hij heeft de spuit er goed ingezet. Zie en aanschouw onderstaande foto. Gordon je bent weer lekker bezig.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes: André kwam op mijn vijftiende mijn slaapkamer binnen en we hadden een vrij partij

Rachel Hazes heeft op haar vijftiende voor het eerst een vrij partij gehad met André Hazes. De toen 34-jarige zanger kwam haar slaapkamer binnen toen ze op zijn zoon Melvin paste. De artiest was toen nog samen met Ellen Wolf. Rachel wilde het wel, maar het overviel haar ook, zei ze gisteravond voor het oog van 694.000 kijkers in de docuserie Kleine jongen.

Rachel en André ontmoetten elkaar voor het eerst toen zij 12 jaar was, vertelde ze. Haar vader Jan van Galen was groot fan van de zanger en ging samen met de kleine Rachel naar een Rotterdams café, waar hij optrad. ,,André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren. Hij wilde dat samen met mij zingen. Eigenlijk heel apart, want je weet amper met twaalf jaar wat je zingt.’’

Alles moet wijken voor dat ene hogere doel: de oude Hazes levend houden en heilig verklaren
Toen ze net 15 jaar was, werd ze een tijdje oppas bij André en Ellen thuis. Het was al langer bekend dat de twee toen gevoelens voor elkaar kregen, maar niet dat ze toen ook het bed deelden. ,,Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden’’, aldus Rachel gisteravond.

,,Ellen was niet huis, ik was naar bed gegaan. En toen kwam André op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt een vrij partij gehad de eerste keer. André was ook wel mijn eerste vriendje waar ik de liefde mee bedreven heb.’’

Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij

Rachel Hazes
Zelf had ze op dat moment helemaal nog niet aan een relatie met het idool van haar vader gedacht. ,,Natuurlijk, we hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen.’’

Liefdesverklaring
Volgens Rachel wilde André wel graag meer. ,,Op een gegeven moment ging André mij bellen, dat was een beetje een soort liefdesverklaring. En toen bleek Ellen mee te luisteren. (…) Dus dat was geen fijne situatie. Zij dacht natuurlijk: hij heeft een ander, maar ze had nooit verwacht dat ik dat was. Toen heb ik er echt wel voor gekozen om even uit beeld te gaan bij André.’’

Vijf jaar later zagen ze elkaar weer toen André een concert gaf in Rotterdam. ,,Bij de eerste zin wees hij naar mij, met andere woorden, leuk dat je er bent. Hij gaf zijn telefoonnummer en zei: bel me eens. Dus dat hebben we gedaan.’’ Uiteindelijk kregen de twee dus alsnog een relatie.

Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders

André Hazes junior
Aanvallen
André Hazes junior liet zich vorig jaar nog kritisch uit over het leeftijdsverschil tussen zijn ouders. ,,Wat ik misschien nog het allerergste van het verhaal vind, zijn toch wel mijn opa en oma, dus de ouders van mijn moeder’’, zei hij in het Vlaamse programma Het huis. ,,Als ik een dochter zou hebben en die is twaalf of veertien, en die zou thuiskomen met een man van negentien jaar ouder… Ja, dan kun je wel André Hazes zijn, maar dat gaat er bij mij niet in.’’

De zanger, die zelf relaties had met de zestien jaar oudere Monique Westenberg en de twintig jaar oudere Bridget Maasland, vervolgde: ,,Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan. Maar omdat het mijn ouders zijn, voelt het heel anders. (…) Ik heb als kind nooit beseft dat het verschil nou echt zo groot was.’’

Doorgaan met lezen

Trending