Dit is er gebeurd tussen Marc Overmars en Gordon: “Dat is opgevallen!”
Connect with us

WOW

Dit is er gebeurd tussen Marc Overmars en Gordon: “Dat is opgevallen!”

Marc Overmars is sinds zondagavond het nieuws van de dag geworden. De directeur voetbalzaken bij Ajax is per direct vetrokken bij zijn club omdat hij jarenlang grensoverschrijdende berichten verstuurd zou hebben naar vrouwelijke collega’s. Overmars schrijft: “Ik schaam me kapot. Vorige week werd ik geconfronteerd met meldingen over mijn gedrag en hoe dit op anderen is overgekomen. Helaas realiseerde ik me niet goed dat ik hiermee grenzen heb overschreden, maar dat werd me deze dagen wel duidelijk. Daardoor voelde ik opeens een enorme druk. Ik bied mijn excuses aan.

Zeker voor iemand in mijn positie is dit gedrag niet goed te praten. Dat zie ik inmiddels ook in, maar te laat. Ik zie geen andere optie dan te stoppen bij Ajax. Dit heeft ook grote impact op mijn privésituatie. Daarom verzoek ik iedereen mij en mijn gezin met rust te laten.” Hierdoor begint een ander verhaal op te borrelen.

Gordon en Marc Overmars, wel of niet?

De juicekanalen zitten hier uiteraard weer bovenop. De altijd scherpe Reality.FBI laat het volgende weten: “Nu Overmars z’n spullen heeft moeten pakken, is de kans groot dat de deur van Goor weer voor hem open staat. Hoor verhalen uit het Amsterdamse, dat zo’n 20 jaar geleden Goor Marc heeft willen ‘omturnen’. Kortom, Goor zou de daad met Marc verricht hebben!“. Goor heeft hier in 2020 wat over laten weten aan weekblad Story. Hij zei: “Dan praat ik over meer dan vijfentwintig jaar geleden. Het enige wat we deden was een beetje klooien in een club in Amsterdam. Dat is mensen toen opgevallen.“. Dat er echt iets is gebeurd zou zijn is volgens hem totale onzin. Het is uiteraard wel voer voor veel mensen om er grappen over te maken:

Celeberties

Zien: Davina Michelle openhartig over recent WhatsApp-contact met Marco Borsato!

Davina Michelle heeft een interview gegeven aan het AD en dit is uiteraard over de veelbesproken schandalen in The Voice gegaan. Marco Borsato is een zanger met wie de zangeres een samenwerking heeft gehad, samen met Armin van Buuren. Het nummer heet ‘Hoe het danst’ en heeft gigantisch veel succes gehad, met bijvoorbeeld ruim 23 miljoen views op YouTube. Het is de grootste hit van Davina. De zangeres zegt onder andere het volgende: “Er moet zeker iets veranderen, ja. Absoluut. Mensen moeten gewoon hun tengels en hun woorden thuishouden.”

Ook wordt de zangeres gevraagd wat ze er van vindt dat haar grootste hit nu niet meer gedraaid wordt. Hierop antwoord ze logischerwijs: “Ja, nou ja… Dat is nu eenmaal zo. Ik moet zeggen dat ik in dit verhaal nul belangrijk ben. Als dit daadwerkelijk allemaal waar is, dan is dit nummer totaal niet boeiend. Dat is dan het minst belangrijke.”

Davina Michelle over contact met Marco!

De zangeres wordt gevraagd of er nog WhatsApp-contact is geweest, net zoals men dit bij Emma Heesters wilde weten. De zangeres antwoord: “Nee, contact hebben we niet gehad. Helemaal niet. Ik denk dat Marco genoeg aan zijn hoofd heeft nu, en ik zou ook niet weten wat ik zou moeten zeggen. Hij hoeft toch niet van mij te horen dat hij een zak is, als dit echt waar is? Dat zou wat zijn, zeg. Dat iedereen met wie hij ooit gewerkt heeft zoiets zou laten weten. Ik wist dit ook niet hè, toen ik een nummer met hem uitbracht, dat dit zou gebeuren. Dat dit überhaupt naar buiten zou komen. Het is een enorme nachtmerrie. Ik weet zelf ook niet wat ik hiermee aan moet. Ik wacht maar gewoon af.” Het mag duidelijk zijn dat de zanger zich niet alleen stil houdt naar de media maar ook naar zijn collega’s.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Petitie Keijzer voor afschaffing coronapas nu al 500.000 keer ondertekend

De petitie van voormalig staatssecretaris Mona Keijzer voor de onmiddellijke afschaffing van de coronapas vindt heel wat bijval. In drie dagen tijd is de petitie meer dan 500.000 keer ondertekend. Het was zo druk dat de pagina om de petitie te ondertekenen regelmatig vastliep.

De petitie is gebaseerd op een manifest Onverdeeld Open. Een brede coalitie van vooraanstaande figuren pleit er voor het heropenen van de maatschappij zonder coronapas. “Nu duidelijk wordt dat ook dit coronavirus endemisch zal worden, mogen coronatoegangsbewijzen geen plaats krijgen in de ’gereedschapskist’ van een vrije democratie. Wij roepen de regering en het parlement op om het coronatoegangsbewijs per direct af te schaffen.”

De opstellers zijn onder andere medici, juristen, ex-politici, wetenschappers en ondernemers. Mona Keijzer was eerder staatssecretaris voor Economische Zaken en Klimaat. Nadat ze zich vorig jaar tegen de invoering van de coronapas kantte, is ze op staande voet ontslagen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

John van den Heuvel: ‘Marco Borsato wordt veroordeeld’

John van den Heuvel meldt op BNR Nieuwsradio dat het ingewikkeld is om een zedenzaak rond te krijgen. Het is vaak lastig om harde bewijzen te verzamelen. Toch schat John van den Heuvel de kans groot in dat Marco Borsato veroordeeld zal worden. Hij heeft namelijk met het slachtoffer en met de moeder van het slachtoffer gesproken. Hij zou ook bewijsstukken hebben gezien. Op basis daarvan denkt John van den Heuvel dat de kans groot is dat Marco Borsato veroordeeld zal worden.

Bewijzen verzamelen voor een zedenzaak is altijd lastig

John van den Heuvel geeft ook aan dat het bij een zedenzaak lastig kan zijn om uiteindelijk tot een veroordeling te komen. Zeker als het strafbare feit zich een langere tijd geleden heeft afgespeeld, is het moeilijk om nog bewijzen te kunnen overhandigen. In dit geval geeft John van den Heuvel dus wel aan dat er bewijzen zijn.

Het programma BOOS heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de zaak tegen Marco Borsato. Het programma heeft er namelijk aan bijgedragen dat meer slachtoffers zijn gaan verklaren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending