Dit is het bloedmooie zusje van Sarah van Soelen, schoonzusje van André Hazes!
Connect with us

Celeberties

Dit is het bloedmooie zusje van Sarah van Soelen, schoonzusje van André Hazes!

Sarah van Soelen is een naam die je tegenwoordig misschien wel kunt kennen. Een maand geleden had niemand nog gehoord van deze dame, en nu is ze bijna zo goed als een bekende Nederlander. Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de komst van André Hazes in haar leven. De zanger heeft de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, opnieuw verlaten voor een andere vrouw.

De vorige keer duurde dit 3 maanden met Bridget Maasland waarna hij terug wist te komen bij Monique. We gokken dat wanneer dit nu wéér zou gebeuren dat ze dit niet toe zou laten. Maarja, wat weten wij daar nou van. Wat we wel weten is dat Sarah van Soelen een zusje heeft, Julia.

Het zusje van Sarah van Soelen!

Op Instagram is te zien dat deze twee het ook goed kunnen vinden met elkaar. Dan hebben we het dus over André Hazes en Julia van Soelen. Bij een foto van André op Instagram waar hij het bijschrift ‘ROCKSTAR‘ heeft staan reageert zijn schoonzusje met ‘PION‘. Moet Sarah zich al zorgen gaan maken om competitie?

Celeberties

Wauw: Kersverse moeder Kim Feenstra gaat volledig uit de kleren!

Heugelijk nieuws voor Kim Feenstra onlangs. De pas net ontmaskerde zangeres in The Masked Singer is moeder geworden van een zoontje: Brooklyn Baby Tailor. Kim werd bekend toen ze in 2007 mee deed aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed.

Volledig uit de kleren
Later in de uitzending bekende ze dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde de brunette perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages. Sindsdien zit haar carrière behoorlijk in de lift kunnen we wel zeggen.

Kim Feenstra ‘Stay at home-Challenge’
Ook op social media is de brunette erg acties. Met zo’n 520.000 volgers op Instagram behoort ze toch wel tot de Nederlandse top. En daar komen óók tijdens de quarantaine behoorlijk fijne kiekjes voorbij kunnen we je vertellen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Jan Dulles naar psychiater om verlies te verwerken

Nog altijd kunnen Jan Dulles en zijn vriendin Caroline niet bevatten dat ze hun babydochtertje Donna hebben verloren. De Volendamse 3JS-zanger moet ervoor waken dat hij zijn verdriet te veel opkropt. Om die reden heeft hij professionele hulp gezocht.

Het verdriet om het verlies van zijn dochtertje Donna is immens, maar er zijn weinig momenten dat Jan Dulles (46) huilt. In tegenstelling tot zijn vriendin Caroline, die haar verdriet niet opkropt en om het minste geringste haar tranen de vrije loop laat. ‘Ik ben gevormd met het idee dat vaders niet moeten huilen, vaders moeten altijd zorgen dat alles goed voelt,’ vertelt Jan in Rooijakkers over de Vloer. ‘Dat doe ik nu dus ook, maar ik zou willen dat het anders was.’ Samen met Caroline heeft hij hulp gezocht bij een psychiater om over het verlies van hun dochtertje te praten.

De eerste maanden na de geboorte leefde het stel in Volendam op een roze wolk. Met hun zoontje James en dochtertje Donna hadden ze het koningsgezin waar ze altijd van hadden gedroomd. Op de bewuste zaterdagochtend vorig jaar december zag Jan dat het niet goed ging met zijn dochter. Hij had haar in zijn armen en constateerde dat ze zich niet lekker voelde. De arts, die in allerijl was gebeld, kon niets meer voor haar doen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nachtmerrie: Zoon Connie Witteman naar intensive care

De zoon van Connie Witteman is overgeplaatst naar de intensive care. Marvin ligt sinds afgelopen vrijdag in het ziekenhuis met ernstige coronaklachten. Connie maakte gister bekend dat het niet goed gaat met haar zoon.

Marvin ligt sinds vrijdag aan de beademing in het ziekenhuis en volgens Connie beleeft hij slechte nachten. Vandaag werd Marvin overgeplaatst naar de intensive care, laat Connie weten.

Intensive care
Op Instagram schrijft Connie een update over haar zieke zoon. ,,Gisterenavond kregen we bericht dat mijn zoon Marvin overgeplaatst is naar de IC, door het korte zware ademen en constant moeten hoesten heeft hij meer zuurstof nodig”, schrijft Connie bij een foto van haar en haar zoon.

Ondanks het slechte nieuws, houdt Connie goede moed. ,,Marvin wordt erg liefdevol opgevangen door alle artsen en verpleegkundigen, ik ben zò dankbaar dat een “vreemde” zò goed voor mijn kind wil zorgen”.

Gelukkig mocht Connie wel even op bezoek komen bij haar zoon. ,,Ik kan het moeilijk verwoorden hoe het voelt als je je kind zo met verschillende infusen en zuurstof aangekoppeld aan al die apparaten ziet liggen. Worst nightmare ever”, aldus Witteman.

Doorgaan met lezen

Trending