Dit is het vermogen van zanger en presentator André Hazes
Connect with us

Celeberties

Dit is het vermogen van zanger en presentator André Hazes

André Hazes, wie kent hem niet. Bekend door zijn zangkunsten (en natuurlijk ook door zijn vader). De man heeft het goed voor elkaar want er is geen kroeg waar je hem niet hoort. Met dat alles heeft hij een hoop geld verdiend. Dit is het vermogen van André Hazes.

De carrière van André Hazes jr.
Het begon allemaal in 2010. Toen maakte hij voor het eerst samen met zijn oudere zus Roxeanne Hazes een album. In 2012 deden ze dat opnieuw. Beide albums behaalden hoge plekken in de hitlijsten. Zo maakte André Hazes zijn entree in de wereld van de fame en hij besloot daar niet meer uit te gaan. In 2013 begon hij aan zijn eerste grote klus. Hij werd jurylid bij het programma Bloed, Zweet & Tranen. Naast onder andere Danny de Munck en Gerard Joling nam hij plaats om de deelnemers van goed commentaar te voorzien. In 2016 kwam zijn vierde album uit en sindsdien is de man echt ‘Booming Business’. Het nummer ‘Leef’ is nog steeds week in, week uit, overal te horen.

Het vermogen van André Hazes jr.
André Hazes jr. hoeft niet op een paar centen meer of minder te letten. Het vermogen van de zanger zal veel mensen jaloers maken. De man heeft twee bedrijven: AGJ Produkties en Dre Hazes is Twentythree Holding. Begin dit jaar werd het eigen vermogen van die twee organisaties op een dikke 2 miljoen euro geschat. Het huis waar hij en Monique in wonen heeft hij volledig uit eigen zak betaald. Daar legde hij een slordige 1.075.000 euro voor neer. als laatste heeft André Hazes een salaris. De 26-jarige zanger vraagt voor een half uurtje zingen zo’n 12.500 euro. Beste klappers hoor.

Met dat alles wordt het totale vermogen van André Hazes geschat op een dikke 4 miljoen euro. Dat is helemaal niet verkeerd. Daar kan hij in de aankomende jaren nog wel wat centjes bijschrijven, aangezien hij steeds vaker te zien en te horen is.

Celeberties

Leestip: Bridget Maasland over de affaire met André Hazes: ‘Er is nog veel meer gebeurd’

De relatie van Bridget Maasland en Dre Hazes was groot nieuws in 2020. Maar ondanks dat hun stomende affaire bijna een jaar geleden eindigde, krijgt het verhaal alsnog een staartje. ,,Er is nog veel meer gebeurd…”

In december 2019 kwam het nieuws in de wereld dat Dre en zijn vriendin Monique Westenberg er een punt achter hadden gezet. En niet zomaar: Dre zou er vandoor zijn gegaan met presentatrice Bridget Maasland. Maandenlang vormde de tortelduifjes een koppel en er zou zelfs een huwelijksaanzoek hebben plaatsgevonden. Maar een vakantie op Curacao waar ook Monique aanwezig was betekende het einde van ‘Brazes’…

Crisis
In een interview met Grazia onthult Bridget dat het jaar 2020 voor haar in het teken stond van ‘crisis’.

,,Corona brengt een bepaalde bewustwording met zich mee, maar voor mij persoonlijk was het crisis op crisis op crisis. Ik vond het wat veel.”

Bridget kreeg een storm van kritiek en negatieve reacties over zich heen tijdens en na haar relatie met Dre.

,,Als er vervelende dingen in je privéleven gebeuren, dan is het al moeilijk genoeg, laat staan als ook nog eens heel Nederland een mening wil vormen en denkt mee te mogen praten.”

Dreigementen
De haat die Bridget van onbekenden te verduren kreeg ging zelfs zó ver, dat zij en haar familie met de dood werden bedreigd.

,,Dat ging van doodsbedreigingen tot dreiging aan het adres van familieleden. Er is nog veel meer gebeurd, maar daar kan ik niet over uitweiden. Ik wil niet dat mijn zoon alles meekrijgt.”

Bridget vindt het onredelijk hoe hard zij werd aangepakt na de ‘Brazes-verhouding’. ,,Omdat ik ouder ben, en een vrouw. Blijkbaar is dat in de wereld nog niet zo geaccepteerd. De man mag alles fout doen: liegen, bedriegen en jonger daten, maar de vrouw mag dat nog niet. Gelijke rechten zijn op dat gebied nog ver te zoeken. Dat is de conditionering van de maatschappij. Daar valt echt niet mee om te gaan.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg helemaal klaar met foute André Hazes: ‘Oprotten’

Monique Westenberg lijkt het weer gehad te hebben met haar ex-vriend André Hazes. Dit leert een blik op hun Instagrampagina’s…

Na de pijnlijke break-up van Monique en André, hadden zij een tijdje geen contact meer met elkaar. De laatste weken waren er op social media echter af en toe weer reacties te lezen van André op foto’s van Monique. De vredespijp leek, ondanks zijn nieuwe relatie met Sarah van Soelen, weer gerookt.

Nu lijkt daar weer verandering in te zijn gekomen. Op Instagram is namelijk te zien dat Monique André niet langer volgt. Andersom is dit nog wel het geval.

 

Het zou ermee te maken kunnen hebben dat André sinds kort open en bloot laat zien hoe gelukkig hij is met Sarah van Soelen. Op Instagram showen hij en zijn nieuwe vriendin gezellige beelden van hun samenzijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: ‘André Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen in dit luxe penthouse’

Na een periode van roddels en geruchten is het eindelijk bevestigd: André Hazes en Sarah Soelen zijn in love. Het lijkt er sterk op dat het kersverse koppeltje al klaar is voor een volgende stap in hun relatie…

Monique is na de breuk met de zanger in de gezinsvilla blijven wonen. André heeft zijn spullen gepakt en is bij zijn nieuwe vriendin Sarah ingetrokken. Zij woont met haar ouders in een villa in Bergschenhoek. Toch wil André liever een plekje voor zichzelf en is hij op huizenjacht. Hij bezocht onlangs een huis in Rotterdam, meldt een betrouwbare bron aan Story. Dit was niet zomaar een huis. Het is een luxe dubbel penthouse die te koop staat. Het appartement ligt in de wijk Hillegersberg, één van de duurste en meest gewilde buurten in Rotterdam.

De makelaar van het pand laat weten dat het nog niet verkocht is. Het kan dus zo zijn dat het niet helemaal zijn smaak was óf dat hij iets langer de tijd nodig heeft om te beslissen. Dat is niet zo gek, want het pand heeft een prijskaartje van 1 miljoen euro.

Als André een plekje heeft gevonden, is de kans groot dat Sarah daar vaak te vinden zal zijn. Het is nog niet bekend of ze ook al echt samen gaan wonen.

Beelden van de woning die André heeft bezichtigd:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending