Dit is het vermogen van zanger en presentator André Hazes
Connect with us

Celeberties

Dit is het vermogen van zanger en presentator André Hazes

André Hazes, wie kent hem niet. Bekend door zijn zangkunsten (en natuurlijk ook door zijn vader). De man heeft het goed voor elkaar want er is geen kroeg waar je hem niet hoort. Met dat alles heeft hij een hoop geld verdiend. Dit is het vermogen van André Hazes.

De carrière van André Hazes jr.
Het begon allemaal in 2010. Toen maakte hij voor het eerst samen met zijn oudere zus Roxeanne Hazes een album. In 2012 deden ze dat opnieuw. Beide albums behaalden hoge plekken in de hitlijsten. Zo maakte André Hazes zijn entree in de wereld van de fame en hij besloot daar niet meer uit te gaan. In 2013 begon hij aan zijn eerste grote klus. Hij werd jurylid bij het programma Bloed, Zweet & Tranen. Naast onder andere Danny de Munck en Gerard Joling nam hij plaats om de deelnemers van goed commentaar te voorzien. In 2016 kwam zijn vierde album uit en sindsdien is de man echt ‘Booming Business’. Het nummer ‘Leef’ is nog steeds week in, week uit, overal te horen.

Het vermogen van André Hazes jr.
André Hazes jr. hoeft niet op een paar centen meer of minder te letten. Het vermogen van de zanger zal veel mensen jaloers maken. De man heeft twee bedrijven: AGJ Produkties en Dre Hazes is Twentythree Holding. Begin dit jaar werd het eigen vermogen van die twee organisaties op een dikke 2 miljoen euro geschat. Het huis waar hij en Monique in wonen heeft hij volledig uit eigen zak betaald. Daar legde hij een slordige 1.075.000 euro voor neer. als laatste heeft André Hazes een salaris. De 26-jarige zanger vraagt voor een half uurtje zingen zo’n 12.500 euro. Beste klappers hoor.

Met dat alles wordt het totale vermogen van André Hazes geschat op een dikke 4 miljoen euro. Dat is helemaal niet verkeerd. Daar kan hij in de aankomende jaren nog wel wat centjes bijschrijven, aangezien hij steeds vaker te zien en te horen is.

Celeberties

Jaimie Vaes over geweldsincident met Lil Kleine: ‘Het was niet echt zo’n leuke avond’

Jaimie Vaes vond het heftig dat er eind mei zoveel aandacht was voor het incident op Ibiza, waarbij Lil Kleine gewelddadig zou zijn geweest. Alle commotie noemt de influencer “bizar”.
“Dat dit zo’n ding zou worden in de media had natuurlijk niemand verwacht. Althans, ik niet”, zegt Jaimie in de nieuwste aflevering van haar realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane over die bewogen periode. “Dat was echt bizar en dat had ik liever niet gewild.”

Lil Kleine kwam eind mei onder vuur te liggen omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover zijn vriendin. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. De zanger werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie wel eens pieken en dalen kende. Eind juni maakten de twee bekend een relatiepauze in te lassen.
Over wat er zich die avond op Ibiza precies heeft afgespeeld, houden de twee hun mond. “Het is gewoon een niet zo’n leuke avond geweest”, blikt Jaimie terug. “Als ik de tijd kon terugdraaien, was ik waarschijnlijk niet gegaan. Misschien was het dan een andere keer fout gelopen. Misschien was dit sowieso gebeurd maar dan niet die avond op die plek. Dat weet ik niet.”

Huwelijk

De tweede reeks van de serie, die te zien is op discovery+, zou aanvankelijk toewerken naar het huwelijk van Jaimie en Lil Kleine. Zij zouden elkaar op Ibiza eeuwige trouw beloven. In de realityserie wordt nu teruggeblikt op de bewogen periode die Jaimie vanaf eind mei meemaakte. Ook is te zien hoe ze samen met haar zoontje Lío de zomer doorbrengt vanaf haar tijdelijke nieuwe woning op Ibiza. In de eerste aflevering zei ze nog dat ze niet uitsluit ooit nog te gaan trouwen met de rapper.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Ook Martien Meiland wil stoppen met Chateau Meiland

Gisteren lieten wij nog weten dat het opnemen van de serie Chateau Meiland Erica teveel wordt. Ze zei hier in een interview het volgende over:

”Soms word ik moe van dat filmen. Het slaat bij mij ook meteen op mijn lichaam. Ik voel dan dat mijn keel een beetje dichtknijpt na een lange en intensieve draaiperiode. Dan is het wel even: Tot hier en niet verder! Wellicht moet ik gewoon stoppen met de serie.”

Nu heeft Martien Meiland hier ook op gereageerd en hij heeft gezegd dat hij hetzelfde gevoel heeft als Erica en haar snapt. Hij insinueert er zelfs op dat ze wellicht een seizoen van Chateau Meiland zullen gaan overslaan als dit zo doorgaat de gezondheid gaat toch voor, aldus Martien. Of het dan ook kan dat Chateau Meiland in deze vorm helemaal stopt als ze besluiten om een seizoen over te slaan zegt Martien: ”Ik sluit het niet uit.”

We moeten dus maar extra gaan genieten van het nieuwe seizoen Chateau Meiland wat er binnenkort aankomt en wordt uitgezonden op SBS6.

Wij denken wel dat als Martien en Erica (tijdelijk) besluiten te stoppen met de serie dit waarschijnlijk dan geheel wordt overgenomen door Maxime en haar gezin en dan zal Montana ook een grotere rol krijgen in de serie. Wellicht dat we dan een jaartje enkel een serie zien rondom Maxime en Montana.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hartverscheurend: Peter R. de Vries en zijn vriendin waren van plan om samen te gaan wonen in Utrecht

De vriendin van Peter R. de Vries, die anoniem moet blijven vanwege veiligheidsredenen, zou gaan samenwonen. In een interview met de Volkskrant vertelt ze veel over hun relatie.

Peter en zijn vriendin zouden samen naar een huis gaan kijken op de dag dat hij werd neergeschoten.

“Peter had deze woning al bekeken en was enthousiast. Hij zei: ik maak een afspraak, dan kunnen we vanavond ­samen gaan kijken. Ik moet eerst even naar Boulevard, maar ik kan er om kwart over acht zijn.”

“Twaalf over zeven appte ik hem: ik ga nu vertrekken. Hij schreef terug: Ok!…Dat was zijn laatste berichtje. Ik was bijna bij dat huis toen Peters zoon Royce belde en zei dat Peter was neergeschoten. Ik begon meteen te schreeuwen. Toen ik Peter belde en hij niet opnam, wist ik: foute boel. Hij nam altijd op als ik belde, ook als hij midden in een bespreking zat. Nadat hij ook niet op mijn appjes had gereageerd, wist ik dat het waar was.”

Ook wordt het laatste gesprek tussen haar en Peter in het interview getoond.

Ziekenhuis
Peter zijn vriendin zegt in het interview ook hoe verdrietig ze was toen ze hem in het ziekenhuis zag liggen.

“Ik heb ontzettend hard gehuild. Peter was gehavend, maar hij was er nog, dat zag je aan alles (…) Elke dag liet ik hem met mijn telefoon ons liedje horen, wat hij ook afgespeeld wil hebben op zijn uitvaart: The first time ever I saw your face.” Ze was er kapot van maar bleef toch hopen op een wonder. “In die week waarin hij in het ziekenhuis lag, kreeg ik hoop dat het goed zou komen. Toen kwam de tweede klap.”

Precies één week geleden stierf Peter aan zijn verwondingen: “Ik dacht dat ik heel sterk was, maar soms denk ik: het is te groot, ik kan dit niet aan. Even, heel even, heb ik gedacht: had ik jou maar nooit ontmoet. Natuurlijk is dat egoïstisch, maar de pijn is zo groot, zo onbeschrijflijk.”

Zie hieronder Peter zijn aller laatste interview:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending